המוסד.

Mr Slider

New member
גם באשדוד זה ככה אז מה ../images/Emo35.gif

חחח אבל באשדוד קוראים לזה רובע .
והק3טע הכי מוזר גם אני גר ברובע ה' חחחח

isilme

New member
הו, נכון! ../images/Emo205.gif

אני לא מצליחה לשלוח לך ת'תמונה...!

הו לאאא

אל תזכיר לי רובעים!!!!!!!!! אחותי יורדת עליי בגלל שבטעות כתבתי בנצח שיש יותר מ-4 רובעים!!! "אבל אבישי, אני אינטיליגנטית!"

גולניסט

New member
נראה לי היא מתה...

היא לא עונה... הדר- מה המצב? מה את חושבת על הילל הנחמד? מה את עושה בחופש? את שמאלנית? מה הסיפור עם הפיל? יומטוב :)

isilme

New member
../images/Emo205.gifחלילה!! להרוג אותי טרם זמני?!

היא לא עונה... דווקא כן!
הדר- מה המצב? ב"ה מה את חושבת על הילל הנחמד? קבל תיקון- הוא לא נחמד! מה את עושה בחופש? יוצאת עם השבט מידי יום ביומו!! את שמאלנית? חלילה! מה הסיפור עם הפיל? אנחנו מתחתנים מחר....

גולניסט

New member
מזל...

מזל שאת בחיים! כבר התחלתי להריץ סרטים =] למה חלילה על שמאלנית? אני שמאלני!! יש מצב להזמנה לחתונה? מת על חתונות!!

isilme

New member
../images/Emo205.gif

תהנה לך בשמאלניותך... מבחינתי זה חס וחלילה. בטח שאתה מוזמן לחתונה, אבל בתור התחלה אני צריכה את השם שלך, (כדי שאני אדע לאן לשלוח את ההזמנה...) אני דווקא שונאת חתונות, אני באופן כללי שונאת אירועים.

isilme

New member
אני הדר. ../images/Emo205.gif

ואתה יודע את זה. מכיר את הדסה?

hilel02

New member
אתה יודע..

זה נראה כאילו שאלת אותה אם היא שמאלנית -כדי שתוכל לומר על עצמך שאתה כזה,"לייחד" עצמך פה מכולם,שבדרך כלל הם לא כאלו,בני עקיבא. או אולי זה רק נראה ככה.

Mr Slider

New member
הדר ../images/Emo26.gif

מה המידה שלך בנעליים
ואיזה צבע אולסטאר את אוהבת
אני מזמין לך ישר מהמפעל

isilme

New member
כל מי שמזמין לי אולסטאר

אני מקימה לו מקדש סגידה. אני מידה 40-41 ובאולסטאר (מידות אמריקאיות) 7 אני הכי רוצה את הטורקיז עם הפרחים והחרוזים, אבל גם ירוק בהיר מתקבל.

למעלה