המוסד.

Cat the Tiger

New member
הא.. או קי

אז אתם מדברים על זה? - http://www.xpose.co.il/_uploads/extraimg/אולסטאר-%20עיגולים(1).jpg

אוקיי

מה בבאר שבע? יודעת שהייתי שם בשבת ואני אהיה שם בשבת? אוהבת שריפות? חחח נאמממ... מה השם השני שלך? איזה כינויים יש לך בבית או בבית ספר? זהו...

isilme

New member
../images/Emo205.gif

מה בבאר שבע? מדבר, כמה גמלים, בדואים לרוב... סתאאאאאאם!!! אחלה מקום! יודעת שהייתי שם בשבת ואני אהיה שם בשבת? וואלה?! אצל מי אתה? תבוא לבקר אותי!! אוהבת שריפות? אני נראית לכם פירומנית? חחח נאמממ... מה השם השני שלך? יש לי 4...
הדר אסתר גלוריה אליזבת' איזה כינויים יש לך בבית או בבית ספר? זהו... השבט קורא לי גוס, שזה קיצור של השם משפחה (ככה זה כשיש 3 הדר באותו שבט...), באולפנה קוראים לי הדרה (במלעיל!!)

isilme

New member
בנחל עשן?! וואלה מגניב...

אצל מי אתה? תן שם אולי אני מכירה.... כשהייתי קטנה חשבתי שנחל עשן זה נחל שמעשן...
את השמות שלי למדתי לשנן יפה יפה... סתם- ת'אמת שאני לא משתמשת בהם, הדר זה בשימוש אסתר בת"ז וגלוריה אליזבת' זה בדרכון הבריטי שלי, ובתוך המשפחה של אבא שלי.

isilme

New member
../images/Emo205.gifאנל'א חושבת שאני מכירה אותם...

פיני אלבז נשמע לי מוכר. אם יצא לך לבוא ביום שישי לפעולת ער"ש או משו בסגנון (אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שהם לא הולכים לסניף שלי, אז אין בכלל מה לדבר על שבת....) אז אני בטח יראה אותך... מגניב!

isilme

New member
בשכונה ה'... ../images/Emo205.gif

לשכונות בב"ש יש שמות נורא מקוריים... א' ב' ג' ד'...

isilme

New member
../images/Emo205.gif שליטה יפה...

אם יצא לך לבוא לבקר אני ישמח לראות לראשונה בחיי את אחד מחברי הפורום במציאות...

למעלה