המוסד.

ש ו ר ש י

New member
היי בקי! ../images/Emo119.gif

למה בקי? מה דעתך על נמלים? ונמלים גדולות ושמנות? מכירהב את חלי? מאיפה? יודעת איפה זה בני ראם? מנגנת על משו? בת כמה את? נכון ש windos movie maker זו תוכנה דפוקה שנתקעת כל הזמן? נכון שסוף כיתה ח' זה עצוב כי כולם הולכים לפנימיות ונשארת חצי שכבה? נכון ששפיר הוא פשוט תותח? יומעולה!

ש ו ר ש י

New member
אנחנו נוסעים לשם לשבת .. ../images/Emo119.gif

שבת אירוח... אולי את יוכלה להציל אותי- פעם אחת ולתמיד- הם תימנים??? זו שאלה שהטרידה את מיטב המוחות בסניף...

חחחח רוב המושב תימני

אבל יש גם אשכנזים... (דוד שלי משתייך לתימנים) ולמה אתם עושים דוקא שם שבת אירוח?

ש ו ר ש י

New member
../images/Emo119.gif

ממש אין לי מושג למה דווקא שם... אוי ואבוי! תימנים זה עוד בסדר אבל אשכנזים!!! (בתור אשכנזייה אני שומרת לעצמי את הזכות לרדת על אשכנזים כמה שבא לי!) אני לא יודעת מה אני יעשה אם אני יהיה אצל אשכנזים אני לא יאכל כלום...

היי..

כי זה קיצור של בקי. שם חיבה שהתחיל.. (סיפור ארוך) איכססס אני שונאת נמלים.. בעיקר גדולות הם עוקצות. לא.. משום מקום מי זאת? לא אבל זה בטח חור בדרום או משהו בסגנון. אממ רציתי גיטרה אבל זה לא בשבילי, רציתי תופים אבל זה יקר אז כרגע אני מנגנת על העצבים.. עוד שנייה 17!! מה זה התוכנה הזאת? אממ וואלה אין לי מושג. וזה לא בדיוק מעניין אותי למה אני כבר עוד שנייה ביב' ואז נגמר הסיוט.. שמי תותח??? יומטורף.

שומו

New member
מה שלומך../images/Emo35.gif מה שלום אמא שלך../images/Emo35.gif

רוצה משמש

Mr Slider

New member
אהלןןןן בקי ../images/Emo70.gif

מה המצב
איך החיים
מה את אומרת על אחיך הקטן
איך הבגרויות
מה תקחי איתך לאי בודד
מה בחיים לא תוותרי עליו כשאת יוצאת מהבית לבלות
ולבית ספר
איזה תכונות אופי יש לך שאין באחרים
ממה את מפחדת
ממה את מאושרת
שיהיה לך יומעים
ותנצלי ת'חופש

היי מולי..

וואלה מעולה.. איך החיים? וואלה שורדים. האח הקטן שלי נורא חמוט. נחמדות.... את הפלא', מחשב, MP3 והידידים שלי! וכמובן את האוודי טי טי.. פלא' ומשקפי שמש. וכמובן MP3 יש לי הרבה תכונות שאין לאחרים.. והכי בולט זה שאני לא מדברת עם מכוערים :) אני לא מפחדת מכלום אני גיבורה!! בגלל זה בכיתי בבדיקת דם.. מהכל!! החיים יפים!!! אבל אני הכי מאושרת להיות עם ידידים!! שיהיה לך יומטורף!!

talula39

New member
רבקלו'ש

אממ מה קורה? את מוכנה בבקשה להעתיק את השאלות לתשובות? (אני מסתבכת..חחח) האם את הולכת לעבוד בסניף בחופש? ומה עם קייטנה? עם מי את הכי רוצה לדבר עכשיו? מתי בכית פעם אחרונה? למה? (טוב נו משום מה סודי...אבל בכל מקרה) איזה שיר את שומעת עכשיו? ואיזה שיר לפני זה? הבנאדם שאת הכי מתגעגעת אליו עכשיו? הבנאדם האחרון שצרחת עליו? אם היית רואה אותי עכשיו מה היית עושה? אומרת? ולסיום-משפט לאומהההה

טל..

וואלה הכל טוב. אין לי כח .. כל שורה זה תשובה לשאלה. ברור שכן!! סניף מרכז כבוד! אין לי מושג עדיין מה גלי החליטה. אסף (לא זה מהפורום) אממ לפני שבועיים בערך. בגלל שנפרדתי מאסף.. :( הנה אני בא. שיר עצוב של אביב גפן אסף!!!! לא זוכרת צרחתי על הרבה אנשים.. מתעלמת.. סתם סתם .. לא יודעת.. הייתי אומרת לך שלום.. צה"ל כבוד!!!!!!!! יומטורף.

talula39

New member
אולי זה לא המקום....

אבל אם אסף כל כך חסר לך למה נפרדתם?!

למעלה