המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

קצת לפני שאני משסה בעזרתכם את הנחקר הנוכחי בשאלות, אני חייב להוסיף משהו: גם לאנשים שהיו בסבב הקודם מותר להשתתף בסבב הנוכחי, זאת אומרת שמותר לכוווווווווול מי שבפורום להשתתף במוסד בלי שום הגבלות של "אני הייתי שנה שעברה" או דברים כאלה. והפעם במוסד: בקי הלמן יאללה תפציצו אותה בשאלות, ובקי: את חייבת לענות על כל השאלות!! מוכנים
היכון צא

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif חח איתמר

אם לא אני, לא היית כותב את זה..
עכשיו.. בקי.. הסכיתי ושמעי.. הא, ועני..
: 1. למה החלמון צהוב? 2. למה החלבון לבן? (
) 3. איזה שחקן ממכבי ת"א הכי...? (למרות שאני יודעת מה תעני..) 4. ולשלב שאלת הידע התנועתית: מי הקים את בנ"ע? (בשבילך, שאלה קלה..
) ב"הצלחה.

נושנוש א'..

וואלה אין לי מושג למה הם בצבע צהוב ולבן... שחקן מכבי ת"א ברור שפני קירק! ואת זה אני יודעת בזכות חן.. יחיאל ושם משפחה אני יודעת רק שאין לי מושג איך כותבים...

cסופסופ

New member
לא נורא../images/Emo70.gif

אם תלכי לחתונה של רעות, המנהלת שלנו בטח תהיה שם!!! אוף... זה ממש לא פייר שהחתונה זה איזה 5 דקות מהבית שלי וכל האמהות מנהריה פוחדות על הבנות שלהן ולא מרשות להם לבוא אלי!!!!

נוית אין לך מילה ואין לך כבוד

מה אמרת לי שלא תעשי ואת עושה?... אין צורך להגיב על הודעה זו ואפילו רצוי לא להגיב

NaaMuna

New member
בארור שפרקר ושאראס יותר מאממיייםם

מפני קירק..
לדעתי לפחות..

אבאלאאבאבאבאבבאאבאבבבבאב.

1. מה קורה? 2. מרוצה בכללי מהחיים? 3. סוג קורנפלקס אוהב. 4. חיה אהובה? 5. כרית או שמיכה? 6. מנורת לבה או סתם מנורה? 7. סוס ים, סוס יאור או סתם סוס? 8. למה קוראים למעיל ככה? 9. תפרשי מה כתוב בנושא! 10. רב פורים או רב סתם? 11. קילו או טון? 12. חתול ים או חתול יבשה? 13. סוג פלאפון וחברה. 14. חמור? (שאלה מכשילה...) 15. שרק או עידן הקרח? 16. פנימיה או אקסטרני? 17. אילת או תלאביב? 18. מה קרה ב1504? 19. מתכתבת רק בתפוז? ושאלה 20 ואחרונה- שאלת כן ולא- כמה ליטרים יש במכלית? יום מקסים!!

אביעד.

1.וואלה הכל מעולה. 2.אממ אני לא בדיוק מרוצה מהחיים.. 3.ברור רק של תלמה. 4.דולפין. 5.כרית. 6.מנורת לבה. 7.סוס ים וסו רגיל. 8.כי ככה אליעזר בן יהודה קבע. 9.אממ לא יודעת. 10.רב פורים. 11.קילו. 12.חתול רגיל. 13.סלקום , נוקיה. 14.מה?! 15.שרק!! 16.אקסטרני. 17.תל אביב!! אני מגיע באתי להזיע!! העיר הכי אהובה עליי בארץ. 18.וואלה לא יודעת.. הרבה דברים :) 19.אממ לא. 20.הרבה... יומטורף!!

ריבקי

ממצב? איך הולך? כמה מכוניות יש לך בחניה הביתית? למה דווקא TT? מזה הלמן? מה הגובה שלך? איזה נעליים את נועלת בדרך כלל? מה המידה שלך בנעליים? ובנייק? ובשורש? מתי יצאת לחופש? איך היתה התעודה? כמה פעמים טסת לחו"ל? את מי את מעדיפה-סיסטם אוף א דאון או אביב גפן? מי לוקח ברזיל או גרמניה? מי פותח פותחן שימורים או חולץ פקקים? מה יותר שמח מזרחי או שירים של אביב גפן? למי יש שיער יותר יפה לעמנואל רוזן או לאביב גפן? מי זה אביב גפן? מה את עושה בקיץ? בא לך לצאת לטיול? איזה באסה זה להיות שביעיסטית/שמיניסטית? באיזה רחוב את? מה צבע הגבות שלך? מה היית עושה אם היית קמה בבוקר ומגלה שאין יותר פורום בנ"ע בתפוז? מה היית עושה בתור מנהלת פורום? את מגדירה את עצמך יפה? אם לא אז למה את שונאת מכוערים? את חיה בהכחשה? גם לך משעמם כמו לי? האם יש משהו יותר תקוע מבגרות בלשון ומיד אחרי זה שבת ישיבה ומיד אחרי זה טיול של 5 ימים בצפון? וכל זה על חשבון החופש...

איתמר..

מעולה.. וואלה יש הרבה.. כי זה פשוט אוטו מדהים!! וואלה אין לי מושג עוד שם משפ' אשכנזי.. 1.54 וחצי והחצי הזה ממש משמעותי.. ספורט. אממ זה קצת מוזר אצלי יש לי רגל אחת 36 וחצי והרגל השנייה 37 וחצי.. בשורש 35. ובנייק אין לי מושג. אממ וואלה נראה לי מתחילת כיתה י' אני לא יודעת מה זה בי"ס.. תעודה מה זה בכלל?? פעם אחת לשוויץ אביב גפן.. אין לי מושג זה לא מעניין אותי.. תשאל אותי על כדורסל אני יענה.. לא זה ולא זה .. אני פותחת. אביב גפן איכסס מזרחית בעעע אביב גפן. זמר מטורף .. הרבה הרבה דברים.. כן תלוי לאן ועם מי.. איתך לא בדיוק :). סתם סתם. שביעיסטית באסה של שנה.. קפלן חום שחור לא יודעת בדיוק כלום.. בשביל מה יש אייסי? אממ אני לא יענה על זה.. למה טל ועוד כמה בנות התעצבנו עליי.. אני לא שונאת מכוערים אני פשוט לא ינהל איתם שיחה רצינית ודיי עזבו אותי עם זה... אני אל חיה בהכחשה ממש לא משעמם לי.. וואלה כן.. יומטורף..

talula39

New member
אפשר לענות במקומה?

האם רבקה חושבת שהיא יפה- כשאני שאלתי אטותה זה הלך ככה טוב תלוי מה אנשים אומרים לי... אחרי מספר שאלות שאלתי אותה...אם אנשים אומרים לך שאת מכוערת? רבקה-אז אני לא שמה עליהם... טוב תבינו לבד..._רבקה סורי אם לא רצית שאני אענה..._

למעלה