המוסד.

talula39

New member
מה אני אשאל כבר?!

משעמם לייייי ואני רוצה להיות בטיול עכשיו!!! אבי אני לא מרגישה טוב:( וזה לא נעים לי!! ולא ראוי ולא מכובד!!!! בלעעע שהיהיה לכולם יום יותר טוב משלי....

Mr Slider

New member
אל תדאגי יהיה לך יומטוב ..

תמיד תחפשי את הטוב שבדבר
ובכל דבר יש את צריכה רק למצוא אותו ..

Mr Slider

New member
חחח במחשבה שאני חושב על המשפט

שכתבתי - את מזה צודקת חחחחחחחחחחח

Mr Slider

New member
חחחחחח אח שלווו ../images/Emo70.gif

מה המצב גבר
אתה בישיבה
תהנה אני בבית
חחח מה ככה

זה המוסד בשבילי????

מה המצב גבר? סבבה ב"ה אתה בישיבה? כן תהנה אני בבית! את נח בבית אני נח בישיבה חחח מה ככה? הכל סבבה מה איתך?

גולניסט

New member
מולי-->>

מה קורה? כיף לגור בדרום? אתה חושב שעוד מעט יפלו קסאמים גם אצלכם? בא לך שניצל?

Mr Slider

New member
אהלן גולניסט ../images/Emo26.gif

1. לא טוב בכללל
אני עצוב כמו שבחיים לא הייתי
ואני רציני
2. אני לא גר בדרום - יש הרבה שאומרים שאדוד זה מרכז .. 3. ברור - לצערנו הרב .. 4. ממש לא - אין לי תאבון - למה החיים רעים כ"כ

יש לך אחלה שם.

גם לך, איתמר. שאלות...: לאיזה עברת דירה? בן כמה אתה? איזו כיתה? איפה אתה לומד? מה אתה הכי אוהב? מה אתה הכי שונא? אוכל אהוב במיוחד? החברים הכי טובים? אנשים מהפורום שאתה בקשר הכי טוב איתם? מתי הצטרפת לפורום? אתה נמצא בעוד פורומים? קומונות? אתה בעוד פורטלים או בפורומים של אתרים אחרים? למה בחרת את הכינוי הנוכחי שלך? היה לך בעבר עוד כינוי? מה העדה שלך? יש לך אחים או אחיות? [ביולוגים
] איזה פריט טכנולוגי אתה הכי מעריך? איזה דברים אתה לא אוהב בעולם? איזה תכונות אתה הכי אוהב, והכי שונא? יומלאור.! זה מגניב כ"כ
.

Mr Slider

New member
תשובות (מצטער אין לי מצב רוח)../images/Emo26.gif

1. לאיפה הכוונה ? לאשדוד .. 2. 15 ועוד חודש וחצי .. 3. ט' עולה לי' .. 4. ירושלים .. 5. לא עולה לי לראש .. ( אני לא חושב עכשיו אז מצטער על התשובות הלא מפורטות ) 6. כנ"ל ... בהדמנות אני אחזיר לך תשובה -מבטיח
7. פלאפל , פיצה , כל מיני ... 8. של הישיבה
9. כולםםם אני אוהב את כולם
10. שנה וחודשיים .. 11. פורמים כן - אשדוד, מיצ תפוזים , חטיבת ביניים , תחבורה ציבורית לפעמים ועוד כל מיני .. 12. לא אבל רק בני עקיבא הישנה שאף אחד לא נכנס אלייה יותר
( 8666 ) 13. בפורום נצח !! אבל לא כל כך פעיל שם .. 14. כי הוא נשמע מדליק כזה Slider לא יודע הוא חמוד.. 15. ואווו המון mendelson המקורי ועוד מלא .. 16. אשכנזים
מתעליכם
17. כן יש לי ברור .. 18. פלאפון
ההמצאה הכי חשובה שיש
19. לא עולה לי לראש ... ( כנ"ל להוא הקודם קודם ) 20. יושר הגינות חברמניות כל התכונות הטובות .. 21. כל התכונות הרעות - שקרים וכו' .. שיהיה גם לך יומלאור
אני

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אני נכנסתי לקומונה

לפני שבועיים בערך! ואתה יודע מה גיליתי והדהים אותי??? המצב שלי בקומונה!!!

talula39

New member
אותך זה הדהים?

אותי הוא שאל מה אני יותר אוהבת כחול או אדום והפכתי להיות מנהלת כי אמרתי כחול...חחח

אוקמי

New member
שאלות לסליידר

בס"ד 1. מה במקצוע בוא אתה מצטיין
2. האם אתה זוכר משהו ממה שלמדתה בצעירותך או לא
3. מה המקום הכי אהוב אליך באשדוד
4. מה אתה הכי אוהב בבית הכנסת שלך
5. השטתות זה לדבר טוב לדעתך
6. אז לבסוף כמה אחיות יש לך בכלל
7. תאר במשפט קצר את עולמך
גילוי נאות אני מכיר את מולי לא רק מה NET אלא במקור אני אשדודי ולא מרבה לגלוש לאתרכם. שא ברכה SLIDER MAN

למעלה