המוסד.

noy147

New member
סלחתי:p

וסבבה שהכל בסידר בינינו..... ייאלה אחי שיהיה לך חים טובים. ובה צלחה בלימודים! ודרך אגב.. טל {אם את רואה את זה}..-למה הטרדת היום את קושי????

talula39

New member
הטרדתי את קושי?!

חצופה...רק היו שם בנות אז שאלתי אותם איך קוראים להם ואותה זיהיתי מתמונות...היה נחמד היום...

ש ו ר ש י

New member
שאלות שהטרידו אותי. ../images/Emo119.gif

מה אומר השם שלך? זה קיצור של משהו? ואיך מבטאים אותו? moly? mooly? סליחה על החפירה. מצטערת אם זה פגע בך או משו... הייתי חייבת! יומטוב! נ.ב- אני יכולה להיות אחותך גם? תמיד רציתי אח גדול!

Mr Slider

New member
תשובות לשורשי../images/Emo26.gif

אני אפילו לא זוכר איך קוראים לי פויה לי
1. מולי - קיצור של שמואל חיים ואינלי שמץ מזה אומר רק שזה שם יפה
2. עניתי 3. muli ... כל כך קשה ??? בטח אבל צריך איסיקיו או מסן או גם וגם שנכיר יותר טוב ..היי אחות קטנה מב"ש נכון ??

ש ו ר ש י

New member
יששש!!!../images/Emo119.gif

יש לי אח גדול! ואתה יכול לקרוא לי הדר 283486938- זה האס"ק. בהזדמנות כל החדשים מוזמנים להוסיף... אה, וכן.. מב"ש!

talula39

New member
האמת אין לי בכלל מה לשאול ח...

אז מה שלומך? מה אתה אומר על סימפל?! איך החיים? מה היית רוצה לעשות עכשיו? ממה הכי נהנת אתמול? ו.... אוף אין לי אז כבר שאלתי את זה את זיהום סביבתי... תחשוב על שאלה ותענה עליה-

Mr Slider

New member
תשובות לה-אחות שלי כפרעלייך ../images/Emo70.gif

1. שלומי מעולה ב"ה ואיתך
2. כפרעליהם
3. מאושרים איתך ועם כל האחיות שלי כפרעלכולן ..חחח 4. בדרל לנהריה לבקר חולה
5. מהקטע שהתקשרת וגם מהקטע של נוי .חח הוא היה די מצחיק בעקרון אם כי קצת לקחתי קשה אבל לא חשוב .. 6.
לא יודע .. כפרעלייך

noy147

New member
קצת קשה?

חשבתי שאתה מת או משהו?? חח אבל זה מאחרינו.. עכשיו בא לכם לספר לי מה זה הסימפל הזה? שאני אבין.. אתמול בקשת שירים של סימפל.... וזה נשמע לי כמו סינית. מה זה?

talula39

New member
נוי- סימפל

קיצור של סימפל פלאן או באנגליתsimple plan להקת פאנק או לפי הגדרתם פופ-רוק-פאנק המונה 5 אנשים: 1.פיר (יו איזה חמוד
) הסולן... 2.דייויד- באסיסט נראה קצת הומו ..חחח או לפי פייר באחד הראיונות שלהם-משום מה כולם חושבים שדיויד הוא בת אבל אני לא ראיתי אותו ערום אז אני לא יודע...(סורי אם זה לא לרוח הפורום או משהו...) 3.סאב-או סבסטיאן מנגן על החשמלית... 4.ג'ף-מנגן גם על חשמלית 5. צאק!!!-
המתופף!!! הוא הכי חמוד מכולם..חחח טוב חוץ מזה יש ללהקה 2 דיסקים נראה לי ועוד מלא דיסקים של תוספות... אממ נראה לי אני אפסיק לחפור...נחמד לי לחפור על נושאים שאני אוהבת=]

Mr Slider

New member
חחחח אחלה להקה הם ../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

פששש א'יזה הסבר
זה לא היה כ"כ חפירה ...

איימו

New member
מממממממממ

טויב זה בתקווה שלא שאלו אותך את השאלה הזאת.............. מה הכי מרגיז אותך בעולם? מה עושה אותך הכי מאושר בעולם?

Mr Slider

New member
התשובות לאיימו ../images/Emo26.gif

1. שעובדים עליך בטלפון ואז יוצאת לך מזה אחות חחח
2. הוווו זה ממש אבל ממש אישי !! אני לא יכול להגיד .. סורי ..

hadaroshh

New member
נמפ..

שלוש שאלות שלא קשורות אחת לשניה בגרוש (לא יודעת אם שאלו =P) מה קורה? כמה זמן אתה בפורום? איזה זמר\להקה אתה הכי אוהב?

Mr Slider

New member
תשובות להדר[?] איזה בושות אני לא

מכיר אותך .. 1. הכל סבבה ב"ה ואיתך ? 2. שנה וחודשיים .. 3. כל מיני עכשיו הכירו בפני את סימפל אז נראה לי שהם ..

מולי --->

אז ככה, 1) אתה מאוד מאוד שמח שאתה כבר עוד שניה לא חמשוש, נכון? 2) אתה נכנס להדרכה? 3) מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? 4) אתה אוהב צנון? למה? 5) מאיפה אתה? 6) איפה אתה לומד? 7) למה אתה חושב שאותי שאלו כל אחד 17,000 שאלות ואותך שואלים רק שאלה-שתיים? האם זה פייר? 8) כמה קיבלת במבחן האחרון? (זה לא באמת מעניין... תעבור לשאלה הבאה) 9) אתה בנאדם מעניין? 10) נ...נח...נחמ...נחמן מאומן? יום נעים ובטוח בדרכים, תמר.

Mr Slider

New member
תשובות לתמר הזיהום ../images/Emo8.gif ../images/Emo26.gif

1. כן - שישיזם שליטה
2. אין לי שמץ של מושג ... 3. שוקולד .. יאמייי
4. לאאאא זה מגעיל איכסס .. 5. Ashdod is my city ( עכשיו כל אחד יבוא ויתקן ת'משפט כי אני בטוח שהוא לא נכון
) 6. ירושלים עיר הקודש
7. ת'אמת אני מת שיציפו אותי בשאלות .. וזה באמת לא פייר אבל אני אח של כולם וכולם מכירים אותי ..
8. באמת ? 75 לא למדתי בכלל בהלכה .. 9. נראה לי שכן .. 10. כן הוא היה מאומן לא
יומנעים

Mr Slider

New member
חח אני בכבודי ובעצמי ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

כפרעלייך
נווו כבר תחפרי עלי ... חחח

למעלה