המוסד.

יההה גם אני רוצה

מרכז להעמקת היהדות, יותר נכון מדרשה (אני רוצה לבתי ספר דתיים ולא לחילונים..) ואני גם רוצה או במעלה אדומים או בירושלים, אבל אמרו לי שקשה להתקבל לירושלים...

המממ

אני יודעת שיש את מדרשת 'עמיעד' בירושלים, זה לבתי"ס דתיים, אולי הם הדריכו אותך באיזשהו סמנריון או משהו כזה...בכלאופן הייתי צריכה ללכת ליום מיונים שלהם אבל לא הלכתי בסוף. קשה להתקבל? לא יודעת בדיוק איך זה עובד, אבל תאמיני בעצמך
ירושלים הכי טוב

NaaMuna

New member
יוואאאאא..אחותי בדקה

במדרשת עמיעד..אבל בסוף היא עושה ש"ל בשערי צדק כנראה בעז"ה... איפה את עושה
<השאלה מופנית לדוקטור קלינית..חחח> ודוגרי
, אין על ירושלים

עניתי כמה הודעות למעלה :]

אני עושה בע"ה בחל"ד ירושלים- מרכז להעמקת יהדות לבתי"ס חילונים יסודיים :] ורגע,אחותך עושה שנה הבאה בשערי צדק? יש לך מושג דרך איזו אגודה? אולי נהיה בדירה ביחד P:

שרוך

New member
אז ככה

בס"ד אז ככה טיפה נגוון בשאלות א') אם היית רוצה להחליף שם באות א' לאיזה שם היית מחליפה? 2) מה את אוהבת לעשות ב2? ( יכול להיות חברה או ב2 בצוהורים תבחרי) 3) כמה ילדים יהיו לך? 4) כמה יחידות מתט' את? 5) למה נראה לך ב5 מי יודע לא רשמו אותך? 6) למה לעזלאלא הכינוי ש'ך זה איילת 16 למה לא משהו אחר? 7) מה את הכי אוהבת לעשות בשבת? 8) מי הן 8 חברי הפורום שאת איתםב קשר? 9) תביאי דבר אחד טוב על המנהלים שלנו. 10) מה קרה שהיית בכיתה י'? 11) מה כי זכור לך מגיל 11? 12) איפה חגגת את בת המצווה ש'ך? 13) תספרי משהו חדש שאנחנו לא יודעים עליך. 14) איפה את תיהיה עוד 14 שנים? 15) האם את חושבת שאחרי 15 שנים פולארד צריך לחזור הביתה? 16) למה בחרת לעזאל להקראות איילת 16 ולא 15 וחצי? בהצלחה שרוך

היי ../images/Emo13.gif

1) אם היית רוצה להחליף שם באות א' לאיזה שם היית מחליפה? אני אוהבת את השם שלי, אבל בשביל השאלה.. אממ דוקא באות א'? אין לי.. 2) מה את אוהבת לעשות ב2? ( יכול להיות חברה או ב2 בצוהורים תבחרי) עם חברות לצאת לבלות, לא ממש משנה לאן.. 3) כמה ילדים יהיו לך? זה לא ממש תלוי בי, אבל אני רוצה לפחות 4.. (כן בטח איילת, ניפגש אחרי הלידה הראשונה ...) 4) כמה יחידות מתט' את? 5, ושנה הבאה אני כנראה יורדת ל-4.. 5) למה נראה לך ב5 מי יודע לא רשמו אותך? כי יש רק אחת כמוני! 6) למה לעזלאלא הכינוי ש'ך זה איילת 16 למה לא משהו אחר? חחח לעזאזל? לא ידעתי שזה עד כדי כך מעצבן אותך...ובחרתי את הכינוי כי קוראים לי איילת (מפתיע) ולמה 16? כי כל כינוי אחר עם איילת (בלי מספרים) היה תפוס, והייתי בת 16 באותו זמן אז אמרתי נעשה איילתוש16.. 7) מה את הכי אוהבת לעשות בשבת? לישון, לישון ועוד פעם לישון... 8) מי הן 8 חברי הפורום שאת איתםב קשר? ליבנת, מירי, אריסטו, טל,נוית (בערך..), אהוד (גם כבר לא יוצא לנו לדבר..),הדס 9) תביאי דבר אחד טוב על המנהלים שלנו.? הם מוחקים שירשורים לא מתאימים(?) 10) מה קרה שהיית בכיתה י'? היה צונאמי 11) מה כי זכור לך מגיל 11? המסיבת יומולדת שלי 12) איפה חגגת את בת המצווה ש'ך? בבית עם הדודים והחברות 13) תספרי משהו חדש שאנחנו לא יודעים עליך. אני רוצה לעשות שירות לאומי במעלה אדומים בע"ה במדרשה 14) איפה את תיהיה עוד 14 שנים? בת 31, (אמאל'ה איזה זקנה!!,) אממ נראה לי נשואה בע"ה, עם ילדים, וכמובן מעצבת פנים עם ליבנת
15) האם את חושבת שאחרי 15 שנים פולארד צריך לחזור הביתה? ברורר!!! 16) למה בחרת לעזאל להקראות איילת 16 ולא 15 וחצי? עיין בשאלה 6.. בהצלחה תודה

איילת...

ממצב? אז ככה: איך זה להיות נחקרת במוסד? לא ילדה קטנה? לא בת 16? יודעת משהו על העולם הזה?... סורגת כיפות? מה הדבר הכי כיפי שיש בחיים? ומה הדבר הכי דיכאון בארץ? איך הבגרויות? מה המידה שלך בנעליים? ובשורש? ובנייק? הכל לטובה?

איתמר...

ממצב? ב"ה הכל טוב מה איתך? אז ככה: איך זה להיות נחקרת במוסד? האמת, אחלה לא ילדה קטנה? לא לא בת 16? כבר לא
יודעת משהו על העולם הזה?... אממ כן, שהוא מסובך.. סורגת כיפות? כן מה הדבר הכי כיפי שיש בחיים? חופש, בריכה, וגלידה ומה הדבר הכי דיכאון בארץ? המצב הביטחוני/כלכלי/חברתי/כל התשובות נכונות (בחר אחד..) איך הבגרויות? בינתיים בסדר.. נקווה לשרוד.. מה המידה שלך בנעליים? 37-8 ובשורש? כנ"ל (נראה לי..) ובנייק? כנ"ל כל לטובה? ברור!

איילת:

מה נשמע? איך עבר היום? איך החיים בכלליותם? איך הלימודים? איך במשפחה? איך בפורום? באיזה עוד פורומים את, אם את בפורומים נוספים? מתי הצטרפת לפורום הזה? איך הגעת אליו? מתי הצטרפת לתפוז? [בגיל 16
?] איך בסניף? אילו מגמות את עושה? את מצליחה בהן? ו...כשנפגשנו ביום ירושלים, זיהיתי אותי וידעת מי אני
? המשך אחרי-צהרים-נעימים!

"תדע החופש כבר קורא בשמי..."

מה נשמע? ב"ה הכל טוב מה איתך? איך עבר היום? מצויין!! איך החיים בכלליותם? אחלה איך הלימודים? בינתיים שורדים.. איך במשפחה? ב"ה איך בפורום? אחלה באיזה עוד פורומים את, אם את בפורומים נוספים? אממ בנות, דתיים, והארי פוטר-הספר מתי הצטרפת לפורום הזה? לפני בערך חצי שנה איך הגעת אליו? לא זוכרת... אני כל פען מנסה לשחזר, אבל באמת אני לא זוכרת איך.. כנראה נתקלתי בו באחד החיפושים שלי... מתי הצטרפת לתפוז? [בגיל 16?] מן הסתם... איך בסניף? האמת, אחלה (אני צריכה קצת לגוון בתשובות שלי, הכל אצלי זה "אחלה"... אילו מגמות את עושה? ביולוגיה ומחשבים, ואני רוצה לרדת שנה הבאה ממחשבים בע"ה את מצליחה בהן? ב"ה ו...כשנפגשנו ביום ירושלים, זיהית אותי וידעת מי אני? כניגשת אלי, זיהיתי שאת מאולפנית, וראיתי שזה סניף כפר שלם (בגלל סיון..) אז מי עוד יכולה לבוא אלי מאולנית מסניף כפר שלם ולהגיד לי "שלום איילת"..
... אז קישרתי... הודגש באמצעות מדגישומטיק
יום טוב

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif איילת!

נאממ.. מה אשאל?.. טוב, יש לי רעיון.
מה שלומך? איך החיים? הא, ו.. איפה ואיך את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?..

אני רעבהההה

מה שלומך? ב"ה הכל טוב מה איתך? איך החיים? מעולים ב"ה הא, ו.. איפה ואיך את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?.. עם משפחה בע"ה, ומעצבת פנים עם ליבנת בע"ה

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif הולכים לקנות..

יש מכולת? סגור.. יש סופר? יש! הולכים לסופר וקונים במבה!
אחחח, אין על המח שלי..

כל פעם יש לי שגעונות אחרים...

יום אחד החלטתי שאני לא אוכלת יותר במבה (למרות שהייתי מתה על במבה) כי זה סתם משמין, וכי סתם בא לי להתנזר ממשהו.. (זה נבע מאחד מאותם רגעי שיעמום) ולפני שנתיים גם התנזרתי מקולה וממשקאות מוגזים בכלל, גם כי זה סתם מנפח, וגם כי סתם היה בא לי להתנזר מזה (כנ"ל..) כן, אני משוגעת אני יודעת...

למעלה