המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד. ../images/Emo11.gif

יש מתח באוויר... כן כן המוסד חזר! המשחק שיוציא לכם שאלות מהבוידם ואת פתיחתו הרשמית באמת של הסבב המוחודש (חוץ ממני) אני פותח עם... איילתוש16 יאללה כנסו בה, אתם מוזמנים לשאול כל שאלה שעולה לכם(עד גבול הטעם הטוב) מוכנים לשאלות? היכון הכן צא
*מי שרוצה להשתתף מוזמן לשלוח אלי מסר

elivnat

New member
איילת

איפה היית ב11 ל9
חחח סתם... ולשאלת השאלות: מה הדבר הראשון שאת עושה בבוקר
והדבר האחרון לפני שינה
אילו 3 דברים תיקחי איתך לאי בודד
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה
:p איפה את רואה את עצמך בעוד 5 שנים
מה את הכי הכי הכי אוהבת לאכול
איזה ספר מהתנ"ך את הכי אוהבת לקרוא/ללמוד
ו....מי אוהב את השבת

ליבנת!! ../images/Emo192.gif

11.9? אממ שאלה טובה... מה הדבר הראשון שאת עושה בבוקר? מתמתחת והדבר האחרון לפני שינה? חושבת על דברים שעשיתי באותו יום אילו 3 דברים תיקחי איתך לאי בודד? מוזיקה, ספרים ופלא' מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה:p? שאלה רטורית חחח.. אממ מעצבת פנים איפה את רואה את עצמך בעוד 5 שנים? אני עכשיו מפחדת לענות על זה בגלל שאיתמר אמר שאם עונים על זה אז זה לא מתגשם...
מה את הכי הכי הכי אוהבת לאכול? בורגראנץ' ופיצהה איזה ספר מהתנ"ך את הכי אוהבת לקרוא/ללמוד? בראשית ו....מי אוהב את השבת? אבא ואמא? סבא וסבתא? כל העולם כמעט...

אוקיי----->

קבלי בשאלות: 1. איך את אוהבת לאכול חביתה? 2. האם את נוסעת לבצפר עם קורקינט? 3. מה עולה לך בראש דבר ראשון כשאומרים לך "מר-גמיש"? 4. איפה הכי היית רוצה לגור? 5. איזה סוג שוקולד את הכי אוהבת? 6. נ...נח...נחמ...נחמן מאומן...? יום נעים ו... בטוח בדרכים!

מעניין אותי למה בחרת בכינוי הזה

1. איך את אוהבת לאכול חביתה? אני לא אוהבת חביתה 2. האם את נוסעת לבצפר עם קורקינט? חח לאאא, אוטובוס, או עם אמא של חברה.. 3. מה עולה לך בראש דבר ראשון כשאומרים לך "מר-גמיש"? בלון קמח ולכלוך 4. איפה הכי היית רוצה לגור? במעלה אדומים, אלון שבות ישובים כאלה... 5. איזה סוג שוקולד את הכי אוהבת? הכללל
(חוץ ממריר, ומאלה שממולאים בפנים בכל מיני ליקרים..) 6. נ...נח...נחמ...נחמן מאומן...? נכון.. יום נעים ו... בטוח בדרכים תודה, תודה גם לך

מה זה משנה

איך ידעתי שמישהו יתפס לקטנות... התכוונתי אותו סגנון... נו,אי אפשר להסביר, העיקר שאני יודעת למה אני מתכוונת...

נו מה זה משנה

העיקר שאני יודעת למה אני מתכוונת... ואצלי הם מתקשרים איך שהוא...

אהלן איילת :]

<מצטערת אם אני שואלת דברים שכבר שאלו> מה שלומך? איך עבר עלייך היום? באיזו כיתה את? מאיפה את? אם את גרה בעיר-היית רוצה לגור במושב (ולהיפך)? יש לך חיית מחמד כלשהי? מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות כשיש לך זמן? המאכל הכי אהוב? המשקה הכי אהוב? הממתק הכי אהוב? כמה זמן את כבר בפורום הנ"ל? באיזה שבט וסניף את
? אם יש לך- איזה סוג הפלאפון שלך? (נוקיה סמסונג וכו':]) את מכורה לאינטרנט? את אוהבת קפה שחור? איזו מוזיקה את אוהבת לשמוע? מה עשית ביומעצמאות? מה עשית ביומירושלים? יש לך אייסיקיו? לילה טוב

אהלן דוקטור

מה שלומך? ב"ה הכל טוב מה איתך? איך עבר עלייך היום? היה קצת מעמם בלימודים אבל חוץ מזה בסדר ב"ה באיזו כיתה את? י"א מאיפה את? ת"א אם את גרה בעיר-היית רוצה לגור במושב (ולהיפך)? לא, לא הייתי רוצה לגור במושב, כאילו זה כיף, אבל יש לך שם בקושי חנויות, ואם משעמם את לא יכולה סתם ככה לקפוץ לקניון או לכל מיני חנויות.. יש לך חיית מחמד כלשהי? לא מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות כשיש לך זמן? לגלוש באינרנט, ולצאת עם חברות המאכל הכי אהוב? בורגראנץ', פיצה המשקה הכי אהוב? נס קפה, שוקו ומים הממתק הכי אהוב? שוקולד כמה זמן את כבר בפורום הנ"ל? נראה לי בערך חצי שנה... באיזה שבט וסניף את ? שבט לביא, סניף התקווה
("סניף התקווה הם חיות כל היום הולכים מכות, סניף התקווה אלימים, יאללה חבר'ה סכינים..) אם יש לך- איזה סוג הפלאפון שלך? (נוקיה סמסונג וכו':]) נוקיה את מכורה לאינטרנט? אפשר להגיד שכןן את אוהבת קפה שחור? לאאא
איזו מוזיקה את אוהבת לשמוע? פופ, בעיקר לועזי, בקסטריט וכו' מה עשית ביומעצמאות? הלכתי עם הסניף לפארק דרום (היו שם הופעות) מה עשית ביומירושלים? בריקודגלים ברורררר יש לך אייסיקיו? יאפ 259960152

קוראים לי יעל, נעימאוד:]

והיי, אפילו בדקתי שירות לאומי בשכונת התקווה ואני יודעת מי זו הקומונרית! הא-הא!

למעלה