המוסד.

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifרעות...

איך אפשר ללמוד 50 עמודים להיסטוריה תוך 4 שעות ועם חוסר ריכוז מוחלט? ומה אני צריך לאכול? וזהו אין לי כוח

../images/Emo205.gif

איך אפשר ללמוד 50 עמודים להיסטוריה תוך 4 שעות ועם חוסר ריכוז מוחלט? ממ תלמד עם חבר או מש'ו בדרך מצחיקה.. כי הסטוריה זה שיא המקצוע המשעמם שיש אז אולי קצת חוש הומור יוכל לעזור:) ומה אני צריך לאכול? קליק
בתאבון:) ובהצלחה
ונאמר: אמן

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifאמן סלע!

אכלתי 2 אצבעות שוקולד... ואני עסוק בלהתלונן לחבר שלי במסנג'ר על זה שאני לא לומד למבחן,שהמבחן הולך להיות קשה,שזה לא פייר-הכל חוץ מללמוד

S a m B o o k i

New member
אמרת להפציץ בשאלות נכון ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

מה שלומך
יש לך שם יפה , כמו לאחותי , נכון מרגש
את בוכה מהעניין
באמת בוכה
אוהבת לחרוש את הטלפון/פלאפון
איך פתח תקווה
נכון משעממת ( בגלל ששני חברים שלי גרים שם חח בהד"ג ודודים בכפ"ג )
איך הלימודים
איך המשפחה
החברות
החברים
המשפחה , הבעל והילדים
מה תרצי ללעשות שתהיה גדולה
מה השאיפות שלך ( שאלה חזקה
)
איפה תרצי לגור שתהיי גדולה
שם לבן
.. שם לבת
מאכל אהוב
אם את ממש עצובה , מה את עושה
ואם את מיואשת מה את עושה כדי לצאת מהיאוש
את באמת אכלנית כמו הכינוי שלך
מאיפה הוא בא הכינוי , באמת מאותה סיבה
את רעבה
שבעה
מה בא לך לאכול
או מה אכלת
למה אני מדבר רק על אוכל ( זה בסדר אני שבע כמו
)
מה הגובה שלך
כמה אחים יש לך
בכורה/סנדוי'ץ/קטנה
בת כמה את בכלל
הסדר יום שלך עמוס
חורשת מחשב
חורשת לימודים
את יודעת שאסור לחרוש בשביעית
את יודעת שאת כל השאלות עד עכשיו עלו לי לראש תוך שניות
מלבס אימפריה ( או שזאת לא שאלה בכלל )
מתי היית בירושלים פעם אחרונה
מתי בכית פעם אחרונה
מתי צחקת פעם אחרונה
מי החברה הכי טובה שלך
מתי מומולדת
להכין ת'ארנק
זהו נחכה לתגובות
ועוד כמה שאלות לסיום , תרצי שאשאל אותך עוד שאלות
את יודעת שאני בישיבה עכשיו בירושלים וקפואאאא לי
מה את עושה היום בחצות
( אני מקווה שלא רק את כל עמ"י ילכו לישון בשעה הזאת
) ערב מדהים

../images/Emo205.gif

מה שלומך? ב"ה:) יש לך שם יפה , כמו לאחותי , נכון מרגש? חח תודה..מרגש עד בכי:) את בוכה מהעניין? נו..כן! באמת בוכה? חח כן..גם מזה וגם מעייפות.. אוהבת לחרוש את הטלפון/פלאפון? ממ לפעמים:) איך פתח תקווה? מלוכלכת
נכון משעממת ( בגלל ששני חברים שלי גרים שם חח בהד"ג ודודים בכפ"ג )? מאוד! איך הלימודים? בסדר, שורדים.. איך המשפחה? ב"ה:) החברות? גם.. החברים? גם:) המשפחה , הבעל והילדים? נסחפת... מה תרצי ללעשות שתהיה גדולה? לא יודעת! מה השאיפות שלך ( שאלה חזקה )? פשיאללה..להצליח בבגרויות!:) איפה תרצי לגור שתהיי גדולה? ממ בהתחלה רציתי באלקנה..אבל עכשיו באלי לגור בדרום יותר..לא ד'עת למה.. שם לבן? רועי:) שם לבת? אינלי מש'ו יפה.. מאכל אהוב? שקשוקה:) אם את ממש עצובה , מה את עושה? בוכה
סתם..מנסה לעשות מש'ו משמח:) ואם את מיואשת מה את עושה כדי לצאת מהיאוש? הולכת לישון:) את באמת אכלנית כמו הכינוי שלך? חח ממש לא
מאיפה הוא בא הכינוי , באמת מאותה סיבה: ממ סתם..כי אני אוהבת לאכול ממתקים וזה..אז רעות האכלנית:) גם לא היה מה לרשום ורציתי מש'ו מקורי כזה:p אל תחשבו שאני באמת צ'מנה..הנה..תשאלו את ברק אם אני שמנה
. את רעבה? לא
שבעה? כן:) מה בא לך לאכול? ממ באלי על האש פתאום או מה אכלת? ממ פתיתים.. למה אני מדבר רק על אוכל? ( זה בסדר אני שבע כמו ) חח
מה הגובה שלך? 1.56
אני רוצה לגבוהה!! כמה אחים יש לך? 2 בכורה/סנדוי'ץ/קטנה? בכורה:/ בת כמה את בכלל? 15 וחצי הסדר יום שלך עמוס? מאוד! חורשת מחשב? כן:) חורשת לימודים? שצריך!:| את יודעת שאסור לחרוש בשביעית? למה לא? את יודעת שאת כל השאלות עד עכשיו עלו לי לראש תוך שניות? לא:| מלבס אימפריה ( או שזאת לא שאלה בכלל )? לא שאלה בכלל! מתי היית בירושלים פעם אחרונה? ואי בתחילת שנה.. מתי בכית פעם אחרונה? לא זוכרתP: מתי צחקת פעם אחרונה? לפני 5 דק'.. מי החברה הכי טובה שלך? מזה יעזור אם אני אגיד שם?! זה לשון הרע
נכון?:O מתי מומולדת? 31.3.92 כ"ז אדר ב' להכין ת'ארנק? בארור! זהו נחכה לתגובות ועוד כמה שאלות לסיום , תרצי שאשאל אותך עוד שאלות? כן:) את יודעת שאני בישיבה עכשיו בירושלים וקפואאאא לי? אוויי תתחמם איכשהו.. מה את עושה היום בחצות? אחלום.. ( אני מקווה שלא רק את כל עמ"י ילכו לישון בשעה הזאת ) גמני מקוו:) ערב מדהים גמלך:)

yhaa hi

New member
רעות!

היי
מה קורה? את יודעת מי אני? איך הייתה שבת? מה האייקון האהוב עלייך? ים או בריכה? מוזיקה עברית או לועזית? נכון שזה לא נורא להכנס לנבטים? גיטרה אקוסטית או חשמלית? קיץ או חורף? טישו או נייר טואלט?
עגבנייה או מלפפון? האם אצלכם שם בפתח תקווה חוגגים את הכריסמס?
השאלות שלי היו ממש מטומטמות?
אממ.. וזהו.. יומטוב!=)

../images/Emo205.gif

היי מה קורה? ב"ה:) את יודעת מי אני? לא ממש:p איך הייתה שבת? כייפית:) מה האייקון האהוב עלייך?
ו-
:) ים או בריכה? ממ שניהם!:) מוזיקה עברית או לועזית? שניהם!:) נכון שזה לא נורא להכנס לנבטים? ממש לא
גיטרה אקוסטית או חשמלית? ממ אקוסטית ניראליP: קיץ או חורף? חורף!:) טישו או נייר טואלט? טישו
עגבנייה או מלפפון? מלפפוןP: האם אצלכם שם בפתח תקווה חוגגים את הכריסמס? I dont know :| השאלות שלי היו ממש מטומטמות? לא:) אממ.. וזהו.. יומטוב!=) לילה טוב!:)

snoop6

New member
רעותה

שם חיבה אהוב? כשאת מצוננת (לא בשירותים, אנחנו לא מעונינים לדעת)- טישו או נייר טואלט? אוכל מפנק שאת מכינה לעצמך ברגעי מצוקה? מטרה בחיים (אללה שלפי משהו, אל תאכזבי)? אופק- לבנים או לבנות? מחשבון מדעי או מחשבון בפלאפון (או: מכינה מערכת ערב מראש?)? פפסי או RC? הגיג מוזר שרצית לשתף ואפעם לא יצא לך? חלום שלא יתגשם? SMS אחרון שקיבלת (תתאמצי, תפתחי, תעתיקי.. ביג דיל)? מחמאה שנתת למישהו היום (אם לא נתת, זה הזמן)? פעם אחרונה שהיית בכותל? מקום שאת מתה לטייל בו (תתפרעי מותק)? ריאלטי שהיית רוצה להשתתף בה (ראה ערב- גריז, כוכב נולד, הישרדות,לרדת בגדול XD )? יש לי טלפון, אז אם ממש יבוא לי אני ימשיך אח"כ

../images/Emo205.gif

שם חיבה אהוב? עותי:) כשאת מצוננת (לא בשירותים, אנחנו לא מעונינים לדעת)- טישו או נייר טואלט? טישו!:) אוכל מפנק שאת מכינה לעצמך ברגעי מצוקה? ממ שקשוקה!:) מטרה בחיים (אללה שלפי משהו, אל תאכזבי)? לסיים ת'בצפר!:) אופק- לבנים או לבנות? בנים! מחשבון מדעי או מחשבון בפלאפון (או: מכינה מערכת ערב מראש?)? מחשבון מדעיP: פפסי או RC? RC הגיג מוזר שרצית לשתף ואפעם לא יצא לך? הגיג?!:O חלום שלא יתגשם? ממ לפגוש את יהודה לוי
זה פעם היה החלום שלי :| SMS אחרון שקיבלת (תתאמצי, תפתחי, תעתיקי.. ביג דיל)? אנלי פלא
מחמאה שנתת למישהו היום (אם לא נתת, זה הזמן)? ממ אני אתן לך
שאת ממש חמודה
פעם אחרונה שהיית בכותל? לפני שנה :| מקום שאת מתה לטייל בו (תתפרעי מותק)? חח ממ בחדר
ריאלטי שהיית רוצה להשתתף בה (ראה ערב- גריז, כוכב נולד, הישרדות,לרדת בגדול XD )? לא..אני לא צ'מנה אם זה מה שאת רומזת לתוכנית לרדת בגדול..הייתי רוצה להיות באמא מחליפה:p יש לי טלפון, אז אם ממש יבוא לי אני ימשיך אח"כ סבבוש:)

שירה 94

New member
רעות..

את מכירה את שני הורן? חחח ואת אפק (לא יודעת מה השם משפחה שלה)?? נכון אפק זה שם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה???

../images/Emo205.gif

את מכירה את שני הורן? חחח.. כן:) ואת אפק (לא יודעת מה השם משפחה שלה)?? ממ אנלי מושג אבל אולי בפרצוף.. נכון אפק זה שם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה??? נחמד:)

למעלה