../images/Emo205.gif
מה שלומך? ב"ה

יש לך שם יפה , כמו לאחותי , נכון מרגש? חח תודה..מרגש עד בכי

את בוכה מהעניין? נו..כן! באמת בוכה? חח כן..גם מזה וגם מעייפות.. אוהבת לחרוש את הטלפון/פלאפון? ממ לפעמים

איך פתח תקווה? מלוכלכת
נכון משעממת ( בגלל ששני חברים שלי גרים שם חח בהד"ג ודודים בכפ"ג )? מאוד! איך הלימודים? בסדר, שורדים.. איך המשפחה? ב"ה

החברות? גם.. החברים? גם

המשפחה , הבעל והילדים? נסחפת... מה תרצי ללעשות שתהיה גדולה? לא יודעת! מה השאיפות שלך ( שאלה חזקה )? פשיאללה..להצליח בבגרויות!

איפה תרצי לגור שתהיי גדולה? ממ בהתחלה רציתי באלקנה..אבל עכשיו באלי לגור בדרום יותר..לא ד'עת למה.. שם לבן? רועי

שם לבת? אינלי מש'ו יפה.. מאכל אהוב? שקשוקה

אם את ממש עצובה , מה את עושה? בוכה
סתם..מנסה לעשות מש'ו משמח

ואם את מיואשת מה את עושה כדי לצאת מהיאוש? הולכת לישון

את באמת אכלנית כמו הכינוי שלך? חח ממש לא
מאיפה הוא בא הכינוי , באמת מאותה סיבה: ממ סתם..כי אני אוהבת לאכול ממתקים וזה..אז רעות האכלנית

גם לא היה מה לרשום ורציתי מש'ו מקורי כזה

אל תחשבו שאני באמת צ'מנה..הנה..תשאלו את ברק אם אני שמנה
. את רעבה? לא
שבעה? כן

מה בא לך לאכול? ממ באלי על האש פתאום או מה אכלת? ממ פתיתים.. למה אני מדבר רק על אוכל? ( זה בסדר אני שבע כמו ) חח
מה הגובה שלך? 1.56
אני רוצה לגבוהה!! כמה אחים יש לך? 2 בכורה/סנדוי'ץ/קטנה? בכורה:/ בת כמה את בכלל? 15 וחצי הסדר יום שלך עמוס? מאוד! חורשת מחשב? כן

חורשת לימודים? שצריך!:| את יודעת שאסור לחרוש בשביעית? למה לא? את יודעת שאת כל השאלות עד עכשיו עלו לי לראש תוך שניות? לא:| מלבס אימפריה ( או שזאת לא שאלה בכלל )? לא שאלה בכלל! מתי היית בירושלים פעם אחרונה? ואי בתחילת שנה.. מתי בכית פעם אחרונה? לא זוכרתP: מתי צחקת פעם אחרונה? לפני 5 דק'.. מי החברה הכי טובה שלך? מזה יעזור אם אני אגיד שם?! זה לשון הרע
נכון?:O מתי מומולדת? 31.3.92 כ"ז אדר ב' להכין ת'ארנק? בארור! זהו נחכה לתגובות ועוד כמה שאלות לסיום , תרצי שאשאל אותך עוד שאלות? כן

את יודעת שאני בישיבה עכשיו בירושלים וקפואאאא לי? אוויי תתחמם איכשהו.. מה את עושה היום בחצות? אחלום.. ( אני מקווה שלא רק את כל עמ"י ילכו לישון בשעה הזאת ) גמני מקוו

ערב מדהים גמלך