../images/Emo205.gif
רעות! [וואי את יודעת שהשמשפחה שלי בעברות זה רעות? מגניב משהו] מאגניייבב

עברת פעם דירה? ממ כן..שהייתי בת 3

מאיזה גיל יש לך פלא'? אנלי

כמה מספרים ישלך בזיכרון? איזה SMS בחיים אבל בחיים לא תמחקי? המתנה שאת הכי רוצה ליומולדת היא..? ממ כרטיס טיסה לחו"ל עם אמא לבד

את רוצה להיות מדריכה? לא של איזה שבט? איזה שמחדש לדעתך היה הכי יפה עד היום? ממ אחיה

את יודעת לסרוג כיפות? לא
מה הכיפה הכי מגניבה,יפה,מקורית שראית עד היום? ממ כיפה בצבע שחור..שכתוב עליה בצבע לבן "לא הכל שחור" ויש גם כיפה כתומה כתוב עליה "מחפש קרינה" מה דעתך על בנים שיודעים לסרוג? כיפלהם!

מה דעתך על הבלאגן שהולך להיות הלילה? [פרטי, נמקי, הסבירי] איזה בלאגן
? באיזה מקצוע בבית ספר את הכי טובה? ממ מתמטיקה בלי עין הרע חמסה חמסה!

איזה מורה הכי אוהב אותך? פחחחח אין כזאת! באמת שאין.. לאיזה שיעור את הכי מחכה? אף שיעור.. מה היתה התגובה שלך אם היו אומרים לך שיש לך שעת אפס?! חח יש לי שעת אפס;( וזה ממש מעצבן=// מה לדעתך הישוב הכי יפה בצפון? ממ אני לא ממש מכירה..אבל אני אוהבת ת'גולןP: ובכלל, היית רוצה לעבור ליישב את הנגב או הגליל או משהו? יאפ!

אם היית ח"כ, איזה חוק היית רוצה להעביר? מזה ח"כ? ולאיזו מפלגה היית משתייכת? את יודעת שממחר יש חופשי חודשי באגד שכולל את כל אזור חיפה, מה שהכי כיף לי בעולם כי זה אומר שיש לי לנסוע למושבה הגרמנית כמה שבא לי?! [סתם כיא ני חייבת לשתף] חח שמחה בשבילך
היית פעם בסליק? [יש אחד ביגור ואחד בנהלל, את מוזמנת לבוא לראות, זה מזה מגניב..] טוב לדעת

באיזו עבודה בחיים אבל בחיים לא תעבדי? מורה.. ומה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? לא יודעת.. במה רצית לעבוד כשהיית קטנה יותר? שחקנית!

כשאת נכנסת הביתה, הדבר הראשון שאת עושה זה..: נועלת ת'בית!

זה חשוב! על איזה תחנה ברדיו התדר שלך תמיד אבל תמיד? אני לא שומעת רדיו..ואם כן אז רק את התוכנית של "נתיבה מדברת ומקשיבה"

תנור, אח, או מפזר חום שעושה ריח של פופקורן?! חח מזגן?!

סתם..נממ מפזר חום

האמממ למה צריך למען ה' מערכת עם מקום לחמישה דיסקים?!
מה עשית אתמול בחמש אחה"צ? הייתי במחשב.. שמעת פעם על המאמר "הטלויזיה - חומת הפאשיזם"? לא:| בא לך לשמוע עליו?!? [כי אין לי כח לתקשורת עכשיו..] לא

את מכירה מונולוגים איכותיים? [כי התאהבתי בעניין] חחחחח כן!

אילו מדים לדעתך הכי מגניבים? ממ צב"א!

ואיזה כומתה? ^ טוב, די, חפרתי. זה בערך היה כל היום שלי בתקצור שאלות P: חחחחחחחחח

עכשיו מבינים איזה שאלות הזויות היו לך..!