המוסד.

אהמ אני אנסה להדגים לך בהודעה

[רגע, ברחה לי המנגינה] שיואו המנגינה ברחה לי. ברק? מישהו? [אתמול במשך שעתיים אמרתי מלא פעמים "ריטלין", כי תקשורת ואל תשאלו, ואחרי שאמרתי כ"כ הרבה "ריטלין ריטלין ריטלין", פתאום שכחתי איך אומרים את זה והייתי בשוק מעצמי ששכחתי, וחברות שלי מזה צחקו עליי. עצוב!!]

barakgl

New member
../images/Emo98.gif

מעין עולם הבאא... [דפיקות] מעין עולם הבאא.. [דפיקות] כל התענגים בה... [דפיקות] כל התענגים בה יזכו לרוב שמחה.. [דפיקות] מחבלי משיח מחבלי משיח מחבלי משיח יוצלו לרווחה פדותנו תצמיח פדותנו תצמיח פדותנו תצמיח ונס יגון ואנחה! נייי ניי ניי נה נה ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי נה נה ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי נה נה נה ניי ניי נה ניי נה נה נה ניי! נה נה ניי ניי ניי! [ שכם!] נה נה ניי ניי ניי! [יוסף!] ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי יותר מזה אי אפשר לפרט

../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

לא ניראלי שאני מכירה.. כנראה לא הייתי בהרבה סעודות עם חבריא ב' :|

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

רעוצ'
מה את הכי אוהבת לעשות? ומה הכי לא? האם יש לך דרך כלשהי להתחמק ממה שאת לא אוהבת לעשות? מה זה יגרום לך? ריססו עלייך פעם גז מדמיע? מה מפחיד אותך? מה מרגיע אותך? מה האורך של השיער שלך (בס"מ...)? את תהיי מוכנה להסתפר קצר כמו בן? את תהיי מוכנה שאני אסתפר קצר כמו בן? יש לך בגד בארון שאת אוהבת במיוחד? מאיפה המשפחה שלך במקור? נוסעת הרבה באוטובוסים? ובטרמפים? רגישה לקור? לחום? לדיגדוגים? מה המעשה הכי נועז שעשית? מאמינה בכל הקטע של "חברה הכי טובה"? יש ציטוט שאת מזדהה איתו במיוחד? כתבו עלייך פעם שיר? וסיפור? יומטוב :)

../images/Emo205.gif

הדרוצ'
רעוצ' מה את הכי אוהבת לעשות? לישון ולהיות בסניף:) ומה הכי לא? ללמוד! האם יש לך דרך כלשהי להתחמק ממה שאת לא אוהבת לעשות? להתפלח
מה זה יגרום לך? שיהיו לי חיסורים בשיעורים ואז יתקשרו אל ההורים שלי ואז אמא תצעק עלי..ואני מעדיפה שזה לא יקרהP: ריססו עלייך פעם גז מדמיע? לא:| מה מפחיד אותך? ה' מה מרגיע אותך? מוזיקה:) מה האורך של השיער שלך (בס"מ...)? אוה..שניה.. את תהיי מוכנה להסתפר קצר כמו בן? לא! את תהיי מוכנה שאני אסתפר קצר כמו בן? לא
יש לך בגד בארון שאת אוהבת במיוחד? יאפ:) מאיפה המשפחה שלך במקור? ממ פולין..כאילו סבא וסבתא:) נוסעת הרבה באוטובוסים? לא ובטרמפים? לא רגישה לקור? לחום? לדיגדוגים? דגדוגים! מה המעשה הכי נועז שעשית? ממ צרחתי מהחלון "אני חזירה" באמת או חובה
מאמינה בכל הקטע של "חברה הכי טובה"? לא ממש:p אבל יש כאלו שבאמת יכולות להיות חברה הכי טובה
יש ציטוט שאת מזדהה איתו במיוחד? "לא קל להיות אמיתית בעולם של מזוייפים, הלוואי והיתה אמת ולא הייתי צריכה לבחור לאיזה שקר להאמין" כתבו עלייך פעם שיר? ממ לא וסיפור? אולי ואני לא יודעת:| יומטוב :) גמלך:)

רעות!!!!

של מי האדמה, האוויר והים? של מי העולם? של מי הזהב והיהלומים? למה התן מיילל בכרמים? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האוניות מפליגות, לאן? [עוד שאלות]: איך תקראי לבת הראשונה שלך? ולבן הראשון שלך? היית מתחתנת עם מדריך שלך לשעבר (הכוונה היא ברמה העקרונית, לא ספציפית מישהו)? איזה מאכל ישבור לך כל דיאטה? איזה מאכל יגרום לך להעדיף את המוות על פניו? גם את חושבת שהמשיח בתל אביב? אם לא, מצאת לעצמך כבר חלקת קבר אחרי שהקב"ה יכה בך עם ברק? כששואלים אותך כמה זה שתיים ועוד שתיים, אז את אומרת..? בחורף מבושלת ובקיץ מנוזלת? יום טוב

../images/Emo205.gif

של מי האדמה, האוויר והים? של כולם:) של מי העולם? של כולם:) של מי הזהב והיהלומים? של העשיריםP: למה התן מיילל בכרמים? למה ניראלי שזה חלק משיר?! איך האביב יודע שהגיע הזמן? תשאל אותו:) ולאן האוניות מפליגות, לאן? לאן שמושטים אותן:p [עוד שאלות]: איך תקראי לבת הראשונה שלך? ממ לשם כך אתייעץ עם בעלי בע"ה:) ולבן הראשון שלך? ^ היית מתחתנת עם מדריך שלך לשעבר (הכוונה היא ברמה העקרונית, לא ספציפית מישהו)? חחח עם גרין?!XDDD חח ועוד לחשוב שהוא קורא הודעות שלי בפורום.. איזה מאכל ישבור לך כל דיאטה? ממ סופגניה?! איזה מאכל יגרום לך להעדיף את המוות על פניו? חזיר
גם את חושבת שהמשיח בתל אביב? לא
ומי עוד חושב כך? אם לא, מצאת לעצמך כבר חלקת קבר אחרי שהקב"ה יכה בך עם ברק? חעחע אני מתארת לעצמי שיקברו אותי בסגולה.. :| כששואלים אותך כמה זה שתיים ועוד שתיים, אז את אומרת..? 4
בחורף מבושלת ובקיץ מנוזלת? בשני העונות אני מנוזלת! ומבושלת בחורף! יום טוב גמלך:)

רעווווווווווות

בו.
הבהלתי אותך? נכון שאת משקרת? ונכון שזה שאני שואלת אותך עכשיו שאלות זה ממש מרגש אותך? מה עדיף-פלאפון דור 1 וחצי [שהדבר היחיד שדומה בו לשאר הדורות הוא הצבעוניות של הלוח ותו לא] או דור 1 [עם המסך הכחול/ירוק המעפן הזה..]? מה את עושה לפני יום הורים? הבגרויות מלחיצות אותך? מי החברה המושלמת? מה עושים למניעת יובש בשפתיים?
ומה את תרמת היום לפורום?

../images/Emo205.gif

נוויתתוווששש
בו. הבהלתי אותך? מאוד! נכון שאת משקרת? אני לא משקרת
ונכון שזה שאני שואלת אותך עכשיו שאלות זה ממש מרגש אותך? מאוד:) זהו הרגע שלו חיכיתי כל חיי..|סגידה לנויתוש| מה עדיף-פלאפון דור 1 וחצי [שהדבר היחיד שדומה בו לשאר הדורות הוא הצבעוניות של הלוח ותו לא] או דור 1 [עם המסך הכחול/ירוק המעפן הזה..]? פשייאללהה.. התקלת אותי.. מה את עושה לפני יום הורים? מכינה את אמא שלי
הבגרויות מלחיצות אותך? מאוד! מי החברה המושלמת? אין כזו! מה עושים למניעת יובש בשפתיים? שמים ואזלין
ומה את תרמת היום לפורום? שכתבתי הרבה:)

יאללה, עוד כי בא לי. ../images/Emo13.gif

רעות! [וואי את יודעת שהשמשפחה שלי בעברות זה רעות? מגניב משהו] עברת פעם דירה? מאיזה גיל יש לך פלא'? כמה מספרים ישלך בזיכרון? איזה SMS בחיים אבל בחיים לא תמחקי? המתנה שאת הכי רוצה ליומולדת היא..? את רוצה להיות מדריכה? של איזה שבט? איזה שמחדש לדעתך היה הכי יפה עד היום? את יודעת לסרוג כיפות? מה הכיפה הכי מגניבה,יפה,מקורית שראית עד היום? מה דעתך על בנים שיודעים לסרוג? מה דעתך על הבלאגן שהולך להיות הלילה? [פרטי, נמקי, הסבירי] באיזה מקצוע בבית ספר את הכי טובה? איזה מורה הכי אוהב אותך? לאיזה שיעור את הכי מחכה? מה היתה התגובה שלך אם היו אומרים לך שיש לך שעת אפס?! מה לדעתך הישוב הכי יפה בצפון? ובכלל, היית רוצה לעבור ליישב את הנגב או הגליל או משהו? אם היית ח"כ, איזה חוק היית רוצה להעביר? ולאיזו מפלגה היית משתייכת? את יודעת שממחר יש חופשי חודשי באגד שכולל את כל אזור חיפה, מה שהכי כיף לי בעולם כי זה אומר שיש לי לנסוע למושבה הגרמנית כמה שבא לי?! [סתם כיא ני חייבת לשתף] היית פעם בסליק? [יש אחד ביגור ואחד בנהלל, את מוזמנת לבוא לראות, זה מזה מגניב..] באיזו עבודה בחיים אבל בחיים לא תעבדי? ומה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? במה רצית לעבוד כשהיית קטנה יותר? כשאת נכנסת הביתה, הדבר הראשון שאת עושה זה..: על איזה תחנה ברדיו התדר שלך תמיד אבל תמיד? תנור, אח, או מפזר חום שעושה ריח של פופקורן?! האמממ למה צריך למען ה' מערכת עם מקום לחמישה דיסקים?! מה עשית אתמול בחמש אחה"צ? שמעת פעם על המאמר "הטלויזיה - חומת הפאשיזם"? בא לך לשמוע עליו?!? [כי אין לי כח לתקשורת עכשיו..] את מכירה מונולוגים איכותיים? [כי התאהבתי בעניין] אילו מדים לדעתך הכי מגניבים? ואיזה כומתה? טוב, די, חפרתי. זה בערך היה כל היום שלי בתקצור שאלות P:

../images/Emo205.gif

רעות! [וואי את יודעת שהשמשפחה שלי בעברות זה רעות? מגניב משהו] מאגניייבב:) עברת פעם דירה? ממ כן..שהייתי בת 3:) מאיזה גיל יש לך פלא'? אנלי:p כמה מספרים ישלך בזיכרון? איזה SMS בחיים אבל בחיים לא תמחקי? המתנה שאת הכי רוצה ליומולדת היא..? ממ כרטיס טיסה לחו"ל עם אמא לבד:) את רוצה להיות מדריכה? לא של איזה שבט? איזה שמחדש לדעתך היה הכי יפה עד היום? ממ אחיה:) את יודעת לסרוג כיפות? לא
מה הכיפה הכי מגניבה,יפה,מקורית שראית עד היום? ממ כיפה בצבע שחור..שכתוב עליה בצבע לבן "לא הכל שחור" ויש גם כיפה כתומה כתוב עליה "מחפש קרינה" מה דעתך על בנים שיודעים לסרוג? כיפלהם!:) מה דעתך על הבלאגן שהולך להיות הלילה? [פרטי, נמקי, הסבירי] איזה בלאגן
? באיזה מקצוע בבית ספר את הכי טובה? ממ מתמטיקה בלי עין הרע חמסה חמסה!:) איזה מורה הכי אוהב אותך? פחחחח אין כזאת! באמת שאין.. לאיזה שיעור את הכי מחכה? אף שיעור.. מה היתה התגובה שלך אם היו אומרים לך שיש לך שעת אפס?! חח יש לי שעת אפס;( וזה ממש מעצבן=// מה לדעתך הישוב הכי יפה בצפון? ממ אני לא ממש מכירה..אבל אני אוהבת ת'גולןP: ובכלל, היית רוצה לעבור ליישב את הנגב או הגליל או משהו? יאפ!:) אם היית ח"כ, איזה חוק היית רוצה להעביר? מזה ח"כ? ולאיזו מפלגה היית משתייכת? את יודעת שממחר יש חופשי חודשי באגד שכולל את כל אזור חיפה, מה שהכי כיף לי בעולם כי זה אומר שיש לי לנסוע למושבה הגרמנית כמה שבא לי?! [סתם כיא ני חייבת לשתף] חח שמחה בשבילך
היית פעם בסליק? [יש אחד ביגור ואחד בנהלל, את מוזמנת לבוא לראות, זה מזה מגניב..] טוב לדעת:) באיזו עבודה בחיים אבל בחיים לא תעבדי? מורה.. ומה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? לא יודעת.. במה רצית לעבוד כשהיית קטנה יותר? שחקנית!:) כשאת נכנסת הביתה, הדבר הראשון שאת עושה זה..: נועלת ת'בית!:) זה חשוב! על איזה תחנה ברדיו התדר שלך תמיד אבל תמיד? אני לא שומעת רדיו..ואם כן אז רק את התוכנית של "נתיבה מדברת ומקשיבה":) תנור, אח, או מפזר חום שעושה ריח של פופקורן?! חח מזגן?!:p סתם..נממ מפזר חום:) האמממ למה צריך למען ה' מערכת עם מקום לחמישה דיסקים?!
מה עשית אתמול בחמש אחה"צ? הייתי במחשב.. שמעת פעם על המאמר "הטלויזיה - חומת הפאשיזם"? לא:| בא לך לשמוע עליו?!? [כי אין לי כח לתקשורת עכשיו..] לא:) את מכירה מונולוגים איכותיים? [כי התאהבתי בעניין] חחחחח כן!:) אילו מדים לדעתך הכי מגניבים? ממ צב"א!:) ואיזה כומתה? ^ טוב, די, חפרתי. זה בערך היה כל היום שלי בתקצור שאלות P: חחחחחחחחח:) עכשיו מבינים איזה שאלות הזויות היו לך..!

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

אבל רוניש! המפזר חום לא עושה ריח של פופקורן! זה ליאור ותוני הכינו!

למעלה