המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

אופס. הפעם במוסד
רעות האכלנית ממפפ מתפדח לבקש תשאולים? מוכנים
היכון... צא

רעות../images/Emo26.gif

מה דעתך על הכיפה כרמה דתית? מה דעתך על מצב הערבים בשטחי הרעייה והכריתה לעומת שטחי הביקורת? (חד שנתיים ביוטופתשס"ח נתקענו בבוץ)

../images/Emo205.gif

מה דעתך על הכיפה כרמה דתית? שאני אדע מה זה "כיפה כרמה דתית" אני אדע לענות לך:) מה דעתך על מצב הערבים בשטחי הרעייה והכריתה לעומת שטחי הביקורת? (חד שנתיים ביוטופתשס"ח נתקענו בבוץ) שיהיה להם בכיף

אני אסביר

כיפה כרמה דתית-הכוונה היא שלמי שיש כיפה יותר גדולה הוא יותר צדיק מלמי שיש כיפה יותר קטנה אז.. מה דעתך על כיפה כרמה דתית?

../images/Emo205.gif

עכשיו יותר מובן
אממ אני לא ממש חושבת שלמי שיש כיפה כרמה דתית הוא יותר צדיק.. כיפה לאו דווקא יכולה לקבוע ת'צדיקות של הבנאדם.. אני מכירה מלא אנשים עם כיפות קטנות שהם ממש צדיקים..

Walk Two Moons

New member
בוקר אור../images/Emo70.gif

מה שם המשפחה שלך? איפה את ממוקמת במשפחה(בכורה, סנדוויץ' וכו')? את נוהגת לתת שמות לחפצים? מה הדבר האחרון שהכנסת לפה? עם איזו אישיות (חיה \ מתה) היית רוצה להפגש לארוחת בוקר? איפה הייתם נפגשים? למה דווקא שם? על מה הייתם מפטפטים לכם? איזו מוזיקה את אוהבת לשמוע? מה הספר הכי טוב שקראת? מה הספר הכי דבילי שיצא לך לקרוא? באיזה אתרים את אוהבת לגלוש? את אוהבת מסיבות הפתעה? מה משמח אותך? מה מעצבן אותך? מה הייתה משאלתו החבויה של שאול טשרניחובסקי? את קונה דיסקים או מורידה מהאינטרנט? למה? מה את חושבת על חצילים במיונז? יש לך מנהגים מגונים? שתפי אותנו! מהו זכרון הילדות הראשון שלך? מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? למה? מהי עבודת-הבית האהובה עלייך? והשנואה? אנגלית או מתמטיקה? תה או קפה? פריקים או ערסים? ג'וליה רוברטס או קונדוליסה רייס? שלטון נשיאותי או שלטון פרלמנטרי? את יודעת לסרוג? זכית בעשרים מליון דולר. מה את הולכת לעשות עם הכסף? יום נהדר!

../images/Emo205.gif

אוף, כתבתי את כל התשובות וזה יצא לי מזה..גרר.. טוב, נענה שוב:p מה שם המשפחה שלך? עדיף לך לא לדעת:) איפה את ממוקמת במשפחה(בכורה, סנדוויץ' וכו')? בכורה וזה ממש לא כיף! את נוהגת לתת שמות לחפצים? היה לי דובי וקראתי לו "חומי" כי הוא היה חום..[כמה שנון
] מה הדבר האחרון שהכנסת לפה? שניצל של אמא!:) עם איזו אישיות (חיה \ מתה) היית רוצה להפגש לארוחת בוקר? סבא שלי ז"ל שנפטר לפני שנולדתי איפה הייתם נפגשים? לא ממש אכפת לי
למה דווקא שם? על מה הייתם מפטפטים לכם? ממ אנלי מושג! איזו מוזיקה את אוהבת לשמוע? הכל חוץ מראפ ומזרחית מה הספר הכי טוב שקראת? אני לא טיפוס של לקרוא ספריםP: מה הספר הכי דבילי שיצא לך לקרוא? באיזה אתרים את אוהבת לגלוש? של הסניף שלי..והפורום הזה
את אוהבת מסיבות הפתעה? יאפ! מה משמח אותך? ממ להיות בסניף מלבס!:) מה מעצבן אותך? לחץ ושקרים! מה הייתה משאלתו החבויה של שאול טשרניחובסקי? שאלה טובה..אולי לבקר בסניפנו הקט? את קונה דיסקים או מורידה מהאינטרנט? מורידה למה? כי חבל על הכסף
מה את חושבת על חצילים במיונז? במילה אחת: איכס..בשתי מילים: דאבל איכס [עכשיו תגידו שלא אומרים איכס על אוכלP:] יש לך מנהגים מגונים? ממ שזה?:) [סורי על החוסר בקיאות] שתפי אותנו! מהו זכרון הילדות הראשון שלך? שאמא צלמה אותי שנפלתי מהמיטה:| מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? מה בטוח..לא מורה! למה? כי זה מקצוע בעע מהי עבודת-הבית האהובה עלייך? "אהובה" כולם עושים עבודות בית מחוסר ברירה..אבל אני חושבת שלזרוק בגדים לכביסה זה סבבה:) והשנואה?ממ ה-כ-ל
אנגלית או מתמטיקה? מת'! תה או קפה? תה פריקים או ערסים? פאקאצות
סתם:p ג'וליה רוברטס או קונדוליסה רייס? ג'וליהP: שלטון נשיאותי או שלטון פרלמנטרי? למה הסטוריה ביום שכזה?! האמת, זה היום הראשון מתחילת שנה שהקשבתי בשיעור הסטוריה
את יודעת לסרוג? לא
אני כ"כ רוצה לדעת;( זכית בעשרים מליון דולר. מה את הולכת לעשות עם הכסף? חוסכת!:) יום נהדר! גמלך

../images/Emo15.gifרעות:]

מה קורה? זוכרת מי אני בכלל? טוב ועכשיו לשאלות: בוקר או ערב? סאקסופון או כינור? 4 או 5 יח"ל מתמטיקה? אח או אחות? היית מעדיפה-תאום או תאומה? את מדריכה? אם כן של איזה שבט? ואם לא של מי היית מעדיפה? יוני בלוך או אביב גפן[לא שאני כ"כ מבינה בהם..]? גלגלצ או רשת ג'? ג'חנון או מלוואח? מסכת פסחים או מסכת פאה? ולסיכום-עם מי היית רוצה לחלוק את שארית חייך- אשכנזי-ספרדי-תמני-כורדי-תונסאי.. [שלא תחשבו שאני גזענית..פשוט זה סתם מעניין...אותי הכל אופן..] חיים מאושרים:]

../images/Emo205.gif

מה קורה? ב"ה הכל טוב:) זוכרת מי אני בכלל? יאפ!:) טוב ועכשיו לשאלות: בוקר או ערב? ערב! סאקסופון או כינור? אפח'ד.. 4 או 5 יח"ל מתמטיקה? 3
אח או אחות? אח גדול [הייתי רוצה] אבל ממה שיש לי עכשיו עדיף את אחותיP: היית מעדיפה-תאום או תאומה? ממ תאוםP: את מדריכה? לא!:) אם כן של איזה שבט? ואם לא של מי היית מעדיפה? ממ זרעים.. יוני בלוך או אביב גפן[לא שאני כ"כ מבינה בהם..]? ואיי אפח'ד.. גלגלצ או רשת ג'? רשת ג'P: ג'חנון או מלוואח? ממ ג'חנון!:) מסכת פסחים או מסכת פאה? מזה מסכת פסחים ומסכת פאה?! ולסיכום-עם מי היית רוצה לחלוק את שארית חייך- אשכנזי-ספרדי-תמני-כורדי-תונסאי.. [שלא תחשבו שאני גזענית..פשוט זה סתם מעניין...אותי הכל אופן..] מממ:) חצי תמני, חצי אשכנזי:) אבל שהצד התמני שלו יהיה מהאבא.. כדי שאני אוכל לאכול קטניות בפסח
חיים מאושרים:] אמן

../images/Emo15.gifנוית!נוית!נוית!

מה נשמע? אני חולת געגועים.. ושוב סליחה על הפאדיחה..

כמו שאני מכירה אותך

את בטח בכית על זה כל הלילה..
גם אני חולת געגועים!!! התחשק לי לראות אותך היום אבל אז נזכרתי שאת אומנם בקריות-אבל לא במוצקין..

האמ האמ../images/Emo123.gif../images/Emo205.gif

זה עדיין שרשור המוסד שלי!! במקום לקשקש פה על קוצי מוצי.. תשאלו אותי שאלות:)

ר-ע-ו-ת ../images/Emo13.gif

מה שלומך יקרה? מה התאריך לידה שלך? ובאיזה שעה בערך נולדת? איזה מחוז את בכלל? [וואי איזו פעירות מצידי] מה את אומרת, המשיח יבוא עד הבוקר? [אם את עונה בבוקר זה לא חכמה..] ידעת שגם לשתות הרבה מים זה לא בריא? באמת. הפועל ירושלים או מכבי ת"א? ובכלל, מה דעתך על האובססיביות של בנים לכל מה שנוגע לספורט? יש לכם בעיר בניינים עם אורות מטורפים בצבעים מגניבים? איך המועצה שלכם נראית? הייי, נכון את מפ"ת?! אז הייתי אצלכם בסגולה לפני איזה חודש... איזה חור על! נהג חמוד אחד הסיע אותי בחינם לת.מ.. איזה שיר מתנגן לך הכי הרבה בראש בזמן האחרון? ממה את לחוצה? כשאת לחוצה, איך את פורקת לחץ? מה עדיף לדעתך, מתמטיקה או אנגלית? אי פעם השתמשת באפשרויות שם למטה של "שליחה באימייל"? חשבת פעם על זה ש"מסר למחבר/ת" יכול להיות גם "מסר למחברת"?! ואז, איזו מחברת נראה לך שזה היה? שוקו או קפה? קולה או מים? תירוש או יין?! את יודעת שגם תירוש משכר? [כן, כן.. באמת!] את מאלה שצועקים את ה"שכם","יוסף"..? [אם את מבינה למה אני מתכוונת] טוב אני מתחילה לדבר שטויות. מחר אני אשאל אותך דברים יותר רציניים :) לילה מעולה!

../images/Emo205.gif

מה שלומך יקרה? ב"ה:) מה איתך? מה התאריך לידה שלך? 31.3.92 כ"ז אדר ב'!:) ובאיזה שעה בערך נולדת? ממ 19:50!:) (עשרה ל-8 בערב) איזה מחוז את בכלל? [וואי איזו פעירות מצידי] חח חצופית
שרון שומרון
מה את אומרת, המשיח יבוא עד הבוקר? [אם את עונה בבוקר זה לא חכמה..] עד הבוקר שלמחרת..אני מקווה:) ידעת שגם לשתות הרבה מים זה לא בריא? באמת?!
באמת. מאמינה לךP: הפועל ירושלים או מכבי ת"א? בית"ר
ובכלל, מה דעתך על האובססיביות של בנים לכל מה שנוגע לספורט? שזה החיים שלהם
ושיהנו! יש לכם בעיר בניינים עם אורות מטורפים בצבעים מגניבים? לא
ברק,, יש לנו?!:O איך המועצה שלכם נראית? תשאלי את ברק..:) הייי, נכון את מפ"ת?!
:] אז הייתי אצלכם בסגולה לפני איזה חודש... איזה חור על! נהג חמוד אחד הסיע אותי בחינם לת.מ.. מגניייבב!!:) איך את לא פוחדת לקחת טרמפ?! איזה שיר מתנגן לך הכי הרבה בראש בזמן האחרון? The Fray - How To Save A Life.mp3 ממה את לחוצה? לימודים;( כשאת לחוצה, איך את פורקת לחץ? ממ מכינה לי סדר יום והולכת גם לישוןP: מה עדיף לדעתך, מתמטיקה או אנגלית? ממ מתמטיקה:p אי פעם השתמשת באפשרויות שם למטה של "שליחה באימייל"?
לא:p חשבת פעם על זה ש"מסר למחבר/ת" יכול להיות גם "מסר למחברת"?! לא
ואז, איזו מחברת נראה לך שזה היה? ממ תני לי לחשוב על זה.. שוקו או קפה? שוקו:) קולה או מים? מים:p תירוש או יין?! תירוושש:) את יודעת שגם תירוש משכר? [כן, כן.. באמת!] אולי אותך
את מאלה שצועקים את ה"שכם","יוסף"..? [אם את מבינה למה אני מתכוונת] אני לא מבינה למה את מתכוונת..P: טוב אני מתחילה לדבר שטויות. מחר אני אשאל אותך דברים יותר רציניים :) חח יש:) לילה מעולה! צהריים טובים

למעלה