המוסד.

טוייב ../images/Emo13.gif

מה השורש של ורוד? שורש? יעני בלשון? ל"ורוד" אין שורש, זה בסיס+צורן סופי.
תנקדי לי את השם שלך... נָוֶית.
אמממ... למה אני אף פעם לא במוסד? כי אתה כנראה לא מבקש מאיתמר.. תבקש ממנו.

tahel93

New member
ורודת שורש! נויתת! תקראי לעצמך איך שאת רוצה..

אם חברה שלך תחליט שהיא רוצה שורש ורודות.. איך תגיבי? מה את אוכלת עם קטשופ? בנג'י או טסה לחו'ל? אם נחפור אלפני קילומטרים באדמה נגיע לצד השני של הכדור? אוהבת צבע כתום? אם היו ממציאים גזר בצבע ורוד הייתה לך חיבה יתרה אליו? איפה זה אליפז? למה לא צחקו על דמבו בסרט אם היו לו אוזני פייפר? בית לבד או 50 שקל שעה או בייביסיטר לאחיך הקטן והמעצבן(לא רק אם כן יש לך אח קטן ומעצבן)? 5 שעות ביום 6 ימים בשבוע.. מפרצים זה יפה? ים או בריכה?
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת מסתכלת על זה? ירוק זה יפה? אם בעלך (בע"ה) ירצה שתקראו לילדה שלכם (בע"ה) נחמה,תסכימי? ועזריאל.?

אני מעדיפה "זרובבלה". ../images/Emo8.gif

אם חברה שלך תחליט שהיא רוצה שורש ורודות.. איך תגיבי? אני אחראית על הקניות שלה? גם ככה חצי אולפנה שלי עם שורש ורודים..
מה את אוכלת עם קטשופ? כלום. ממש כלום. לא אוהבת קטשופ. בנג'י או טסה לחו'ל? יש ברירת מחדל?.. :| אם נחפור אלפני קילומטרים באדמה נגיע לצד השני של הכדור? לא, נגיע ללבה.
אוהבת צבע כתום? אההא.
אם היו ממציאים גזר בצבע ורוד הייתה לך חיבה יתרה אליו? לא שנראה לי.. אני לא הפקאצה פה, הדר היא הפקאצה!
איפה זה אליפז? זה איזה יישוב.. עברתי לידו פעם אבל אני לא זוכרת איפה זה. למה לא צחקו על דמבו בסרט אם היו לו אוזני פייפר? כי הוא עף איתן.
חלומו של כל ילד.. למה שילד יצחק על מישהו שעף? בית לבד או 50 שקל שעה או בייביסיטר לאחיך הקטן והמעצבן(לא רק אם כן יש לך אח קטן ומעצבן)? 5 שעות ביום 6 ימים בשבוע.. בית לבד. הכל רק לא בייביסיטר לאח קטן ומעצבן. [מזל שאין לי ושהאחיינים שלי כפרונים.
] מפרצים זה יפה? ממממממ...... אני לא יודעת. באמת שלא התעמקתי בזה בחיים. ים או בריכה? בריכה! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאת מסתכלת על זה? מאה שערים. סליחה.
ירוק זה יפה? תלוי איזה ירוק.. ירוק זית זה דבר מדהים.
אם בעלך (בע"ה) ירצה שתקראו לילדה שלכם (בע"ה) נחמה,תסכימי? ועזריאל.? בתנאי שנקרא להם בשמות האלה במלרע ולא במלעיל.

רוני13

New member
היי ארנבית...

מניש? רוצה גזר? יופי, ואני רוצה קליק-זה לא אומר שאני אקבל!
למה את שמחה? טוב....אז למה את לא? איך זה להיות בתוך בקבוק של קולה חצי מלא?
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? וכשהיית קטנה מה רצית להיות כשתהיי גדולה? וכשתהיי גדולה מה תרצי שאת הקטנה תרצה להיות כשהיא תהיה גדולה? מכירה את זה שאת עוברת מתחת למזגן ואז נופלת עלייך טיפה ענקית של מים?!
אני לא...
איך אלפקה עושה? ונמר חצי אפריקאי מעורב?
האנשים בצד השני של הים חושבים מה האנשים בצד הראשון של הים חושבים?
איך את רואה את עצמך בשנת 2100? וב2070? וב1000? למה האנשים בצד בתחתון של העולם לא עם הראש כלפי מטה ורגליים כלפי מעלה? ואם הם כן אז למה כשאנשים מהצד העליון של העולם נוסעים לצד התחתון של העולם הם לא מרגישים בהבדלי כיוון הרגליים והראש?
טוב...נראה לי שסיימתי.

היי שנורקל...

מניש? הכל בס. רוצה גזר? לא, תאמת שלא מתחשק לי כרגע לאכול. יופי, ואני רוצה קליק-זה לא אומר שאני אקבל! אמרתי שאני רוצה?
למה את שמחה? אני לא. טוב....אז למה את לא? כי יש לנו שיעורי לשון ביום חמישי [!!!] באולפנה ואני היחידה מכל הכיתה שלי שלא עברה עם המורה על התעודה וגם היחידה שלא תעבור.
איך זה להיות בתוך בקבוק של קולה חצי מלא? לא יודעת ולא רוצה לדעת. בחיים.
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? מעצבת גרפית או משהו עם ילדים.. [לא גננת ולא מורה!] וכשהיית קטנה מה רצית להיות כשתהיי גדולה? גננת/מורה.
וכשתהיי גדולה מה תרצי שאת הקטנה תרצה להיות כשהיא תהיה גדולה? גדולה.
מכירה את זה שאת עוברת מתחת למזגן ואז נופלת עלייך טיפה ענקית של מים?! כן, כי יש לנו מזגן כזה בכיתה.. אני לא... אשריך! איך אלפקה עושה? ככה. מה, לא שמעת? אבל עשיתי.. ונמר חצי אפריקאי מעורב? ככה. גם את זה לא שמעת?! אני ממליצה לך לבדוק את העניין אצל הרופא. האנשים בצד השני של הים חושבים מה האנשים בצד הראשון של הים חושבים? לא, כי אני לא חושבת על מה הם חושבים.
איך את רואה את עצמך בשנת 2100? במראה.
וב2070? גם במראה.
וב1000? בטח בהשתקפות של המים בנהר..
למה האנשים בצד בתחתון של העולם לא עם הראש כלפי מטה ורגליים כלפי מעלה? הם כן! אל תאמין לבולשיט שלא! ואם הם כן אז למה כשאנשים מהצד העליון של העולם נוסעים לצד התחתון של העולם הם לא מרגישים בהבדלי כיוון הרגליים והראש? אל תערבב לי עכשיו פיזיקה. כבר סיכמנו שאני שונאת את זה. טוב...נראה לי שסיימתי. זה רק נראה לך..

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifקושקוש!!!

מה שלומך? איך החיים? תהיה מלחמה בצפון?[היום חשבתי על זה, ודאגתי לך..] אם תהיה, תבואי אליי? את מוזמנת! איך לעזאזל אני משכנעת את ההורים שלי לתת לי לנסוע למפגשפורום? מה את הכי אוהבת לעשות? ומה הכי לא? על איזה דברים בחיים שלך את הכי מצטערת? נראה לך נכון להצטער על דברים שהיו ואין לשנות אותם? נכון שקינדר הם חוצפנים? מה השיר האהוב עלייך? מה עושים נגד כוויות שמש בפנים? מה יותר שווה- אוטובוס או רכבת? אוטובוס יותר זול... את מתכוונת לעבוד בחופש? במה? את יודעת שנוית זה נשמע כמו רוית? ושלשתיכן אפשר לקרוא ויתוש'.
אני בנאדם חופר? איך אני מונעת מחברות שלי לבכות עליי ולארגן לי מסיבות פרידה? התקבלת כבר לתזמורת? התפללתי עליך היום ואתמול. ולסיום- את מסוגלת לתאר לעצמך עד כמה אני אוהבת אותך?

../images/Emo9.gif

מה שלומך? השבח לא-ל יום יום!!!
איך החיים? החיים מדהימים, נהדרים.. הכי הכי שיש! תהיה מלחמה בצפון?[היום חשבתי על זה, ודאגתי לך..] חס ושלום, לא תהיה מלחמה בשום מקום.
אם תהיה, תבואי אליי? את מוזמנת! לא תהיה! אבל אני מאמינה שיכול להיות שכן.
איך לעזאזל אני משכנעת את ההורים שלי לתת לי לנסוע למפגשפורום? את אומרת להם שאין מצב שקורה לך משהו, כי אני אשמור עלייך.
מה את הכי אוהבת לעשות? לשמוע מוזיקה.
ומה הכי לא? ללמוד מת'.
על איזה דברים בחיים שלך את הכי מצטערת? וואו. יש יותר מדי ואני לא אתחיל לשפוך אותם פה.
נראה לך נכון להצטער על דברים שהיו ואין לשנות אותם? בטח! נכון שקינדר הם חוצפנים? יש בהם משהו חוצפן, כן..
מה השיר האהוב עלייך? יש הרבה, למען האמת.
אבל אני אוהבת במיוחד את "יש אי שם".. נותן תקווה למשהו.
מה עושים נגד כוויות שמש בפנים? שמים קרם הגנה.
מה יותר שווה- אוטובוס או רכבת? רכבתתת!! אוטובוס יותר זול... אז מה?! רכבת יותר שווה!!! את מתכוונת לעבוד בחופש? מתכוונת, אבל אין לי עוד עבודה.
במה? לא יודעתתת.
את יודעת שנוית זה נשמע כמו רוית? זה חרוז!
ושלשתיכן אפשר לקרוא ויתוש'. יאפ. אבל אני לא אוהבת שקוראים לי "ויתוש".
אני בנאדם חופר? חס ושלום.
איך אני מונעת מחברות שלי לבכות עליי ולארגן לי מסיבות פרידה? "אני לא עוזבת לגמרי, אתן תראו אותי בשבתות, מה הקטע שלכן!?" התקבלת כבר לתזמורת? התפללתי עליך היום ואתמול. המנצח הזה הבריז לי.
המורה שלי אמורה לעדכן אותי לגבי מתי אפשר להבחן שוב.. ולסיום- את מסוגלת לתאר לעצמך עד כמה אני אוהבת אותך? אני מאמינה שכן, אבל למען הפרוטוקל-לא.

נוית'וששש:]]../images/Emo205.gif

יאללה:]] מה שלומך:)? מה המצב? הכל טוב? ברוך ה'!!
ממ מה המאכל האהוב עלייך:]? שתייה אהובה? אוהבת לישון? שונאת ללמוד? באיזו כיתה את? סניף: שבט: מה דעתך על תנועת הנוער "עזרא" ועל השם בה הם מכנים במקום שבט את השם "קבוצה"? איפה את גרה? מה פירוש השם נוית? למה קראו לך בשם זה? סיימת ללמוד:]? מה את מתכוונת לעשות בחופש? את תעבדי? במה? בזה?!?!?!?!?!? שיהיה=|| חח סתם
שיהיה לך לילה טוב:)

יאללה יאללה. ../images/Emo13.gif

יאללה:]] מה שלומך:)? ב"ה השבח לא-ל יום יום!!!!! מה המצב? המצב טוב
הכל טוב? כמעט, כי קיבלתי מכה ממש ממש כואבת ברגל, אבל בע"ה זה יעבור מתישהו [למרות שהיא מחליפה צבעים. :|] ברוך ה'!! אם את אומרת..
ממ מה המאכל האהוב עלייך:]? רוקוטקרומפלי. [קדימה שמר!!!
] שתייה אהובה?ספרייט/תות בננה. רוצים להפתיע אותי? תקנו אותם.
אוהבת לישון? מאודדד שונאת ללמוד? אפשר לומר.
באיזו כיתה את? ממחר-בוגרת י'.
סניף: נהריה מרכז. שבט: נצח.
מה דעתך על תנועת הנוער "עזרא" ועל השם בה הם מכנים במקום שבט את השם "קבוצה"? שיעשו מה שבראש שלהם.. יש לי לא מעט ביקורת על התנועה אבל יאללה, שיהנו להם בתנועה שלהם וזהו.
איפה את גרה? בנהריה.
מה פירוש השם נוית? מלשון נוה.. למה קראו לך בשם זה? כי ההורים שלי אהבו אותו.
סיימת ללמוד:]? לא! המורה ללשון החוצפנית הזאת החליטה להביא אותנו ל3 שעות לאולפנה ביום חמישי!!! אתם קולטים את ההשפלה?! מה את מתכוונת לעשות בחופש? הרבה דברים. יותר מדי.
את תעבדי? בע"ה, ואני לא יודעת במה..
במה? אני לא יודעת במה..
בזה?!?!?!?!?!? איך את יודעת אם אני לא יודעת???
שיהיה=||
חח סתם שיהיה לך לילה טוב:) לילה משובח!!!

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

אוי! זה מסוג הדברים הנוראים האלה, שחברה שלי כ"כ אוהבת.

טו נוית ../images/Emo26.gif

למה דווקא גברת פרפר ואם "נשאר לי כוח אז לשמור אותו למחר"?

טו איתמר. ../images/Emo26.gif

למה דווקא גברת פרפר? תאמת, לא יודעת. ניסיתי להחליף כינוי במשך שנים ולא הצלחתי, ואחד מהפורום [מישהו עתיק..] ירד עליי, והחלטתי שבא לי על גברת פרפר [או גברת החמאה המעופפת, תלוי בגישה.
], אז זהו.. ואם "נשאר לי כוח אז לשמור אותו למחר"? כי בשעה כזאת [מתי ששלחת את ההודעה] אני לא חושבת זה אפקטיבי לעשות משהו.

למעלה