המוסד.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifעלק נמוכה!!!

את ראית אותי לידך... וגם יש תמונות שמוכיחות את העיניין... אבל אני נמוכה ממך די בהרבה...

מה עובר על החישובים שלך בזמן האחרון?

גם אמרת שאת 4 שנים בפורום מכיתה ח', וגם אמרת ששנים לא ראיתי אותך.. אבל מתישהוא ראיתי אותך הממממממממ... וואי, מתי? אההההה! אני זוכרת! הפעם אחרונה הייתה כשאמרת לי שלום שהלכת מביאליק, מוצקין, מה שזה לא יהיה, כשדברתי עם בר.. זוכרת? ואז היית יותר גבוהה ממני, אני בטוחה בכך P: אגב חברה שלי עדיין בטוחה שאת מוזרה כי אמרת לנו לזוז מהשולחן כשחיבקתי אותה.. היא הסתכלה עלייך בפחד כזה P:

נוית...

שלום שלום :) מה נשמע? יש לך שם שני? למה ההורים שלך קראו לך נוית? איזה בגרות היתה לך הכי קלה [עד עכשיו]? ועל כמה הגישו אותך? איפה תרצי לגור? למה?! שמות לילדים? [תודי שחשבת על זה!] מקצוע אהוב? מקצוע שנוא? המשך יומנהדר!

את מלחיצה בהודעות שלך. ../images/Emo3.gif

שלום שלום :) וברכה!
מה נשמע? ב"ה הכל מצוייןןןן!!! יש לך שם שני? נופ. למה ההורים שלך קראו לך נוית? כי הם נדלקו על השם.. למען האמת אחי בחר את השם, וההורים שלי אישרו את הבחירה.. איזה בגרות היתה לך הכי קלה [עד עכשיו]? פנימית-ספרות, ארצית-תנ"ך. ועל כמה הגישו אותך? או. נושא כאוב. איפה תרצי לגור? ירושלים. למה?! פעיה"ק! איזו מן שאלה זאת?!
שמות לילדים? [תודי שחשבת על זה!] וואו. יש לי המון. אני אתן כמה נבחרים.. לבנים-אחיה, אליה, בניה, חגי, ידידיה, נריה, עובד, רואי. לבנות-אלומה, דקלה, הילה, יסכה, ליבת[ כן, לא שכחתי אף אות.
], מירב, שיקמה, שילת. מקצוע אהוב? אומנות [או נמות!!!] מקצוע שנוא? מתפיכסיקה.
המשך יומנהדר! תודה רבה!

היי יו

לך ולדודה שלי יש טעם די דומה בשמות. יש לה חמישה בנים, ביניהם נריה, חגי וידידיה.

למעלה