המוסד.

shronet

New member
נוית!

מה שלומך ביום נהדר זה? מתרגשת/עצובה/לא אכפת לך שנגמרו הלימודים? קורה לך לפעמים שאת מדברת לעצמך? את חושבת שזה נורמלי או פסיכוטי? אני טוענת להגנתי שזה תמיד נחמד לנהל שיחה עם אדם אינטיליגנטי. יש לך אחים? כמה? מסתדרת איתם? אוהבת בע"ח? יש לך בע"ח? אם כן, איזה? ראית סרט טוב לאחרונה? איזה? איזה סגנון מוזיקה את שומעת? שומעת מוזיקה לועזית? אם כן, שלימה עם זה? יודעת מה זה הברט קרומפלי לבש? אם את הונגריה כמו שאת טוענת את אמורה לדעת
אז נכון זה הדבר הכי מבחיל שקיים?!
אם היית חיה, איזה חיה היית? מה ישראלי בעיניך? זבוב על קיר של איזה חדר היית רוצה להיות? מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מתי בכית בפעם האחרונה? זהו, תהני.

שרון!

מה שלומך ביום נהדר זה? אוהו מרוצה. באמת.
מתרגשת/עצובה/לא אכפת לך שנגמרו הלימודים? אני פשוט בהלם מזה שאני עוד חודשיים נכנסת לכיתה י"א. זה הכל. :| קורה לך לפעמים שאת מדברת לעצמך? בטח, הרגע עשיתי את זה.
את חושבת שזה נורמלי או פסיכוטי? נורמלי.. [אל תגידו לי שלא.
] אני טוענת להגנתי שזה תמיד נחמד לנהל שיחה עם אדם אינטיליגנטי. אני לא מבינה מה סותר..
יש לך אחים? כמה? מסתדרת איתם? יש לי שני אחים ואחות, מסתדרת איתם רק בגלל שיש בינינו פער דורות והם בכל זאת כמו המדריכים החמודים האלה שנמצאים במדרשות ובסמינריונים.. אני אוהבת אותך.
אוהבת בע"ח? תלוי איזה. יש לך בע"ח? אם כן, איזה? לא. ראית סרט טוב לאחרונה? איזה? הווו ראיתי גברים בשחור.
איזה סגנון מוזיקה את שומעת? רוק קלאסי. שומעת מוזיקה לועזית? אם כן, שלימה עם זה? אני בשלבים של להפסיק [כבר לא שומעת גלגלצ וזה כבר טוב!] ואני ממש לא שלימה עם זה. יודעת מה זה הברט קרומפלי לבש? אם את הונגריה כמו שאת טוענת את אמורה לדעת. יכול להיות שאנחנו לא קוראים לזה ככה.. או שכן ואני פשוט לא קוראת לזה ככה.
ואני הונגריה!!! באמת!!! אני יודעת מה זה איגן, נם, קרומפלי, אוידוויד, נם טודום.. אני באמת הנוגריה..
אז נכון זה הדבר הכי מבחיל שקיים?! :| אם היית חיה, איזה חיה היית? פרפר. מה ישראלי בעיניך? לאכול פלאפל. זבוב על קיר של איזה חדר היית רוצה להיות? הווו.. חסוי.
מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כאן קבורה נוית ******* ז"ל, נפטרה ב******** בשיבה טובה. תנצבה." מתי בכית בפעם האחרונה? ביום שישי. זהו, תהני. תודה!

למעלה