המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

מה זה יכול להיות
דיקטטורה כחולה, זה חשדומט, די נמוך, אוהב(ת) נשים שהם חמאות מעופפות במסווה של פרפרים, יש לה חיבה מוזרה לגזר ולשורשים ורודים (לכו תדעו, אולי גם בשיער) מי זאת יכולה להיות חוץ מ... הפעם במוסד
(ניחשתם נכון) ורודת שורש (נוית {במלעיל}) מוכנים
היכון... צא

ליחנוש 1

New member
נוית!!

היי,מה שלומך? את רציני אוהבת גזרים? את רוצה להיות קומונרית? מאיזה גיל/שבט את בבני עקיבא? נו,אז איך ההרגשה שראית אותי פעמיים ואולי בסופרלנד זאת תיהיה הפעם השלישית? מצאת לך שידוך?
איפה את לומדת? נכון שהים בנהריה ממש יפה? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים ככה? שיהיה לך יומטובב!!:)

ליחן!!

היי,מה שלומך? טוב תודה, ב"ה.
את רציני אוהבת גזרים? רציני.. את בעצמך ראיתי אותי אוכלת אחד, לא?
את רוצה להיות קומונרית? ממממ.. שאיפה מוסווית.
מאיזה גיל/שבט את בבני עקיבא? אני בבנ"ע מהרגע שיכולתי להיות בבנ"ע [ראיתם מה זה?! חשדומטית מלידה!
] נו,אז איך ההרגשה שראית אותי פעמיים ואולי בסופרלנד זאת תיהיה הפעם השלישית? אני מתרגשת מאוד!!!
מצאת לך שידוך? אני מחכה שברק ימצא לי.
איפה את לומדת? באולפנה סגולה בקריית מוצקין..
נכון שהים בנהריה ממש יפה? הים יפה. אבל הוא לא כיפי. איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים ככה? נשואה, עם כמה ילדים, עוסקת באיזשהו מקצוע..
שיהיה לך יומטובב!!:) גם לך!

אני אגיד לך למה..

החול של הים בנהריה מלוכלך ומגעיל ולא כיף לדרוך עליו.. ואני בכלל לא אוהבת לשחות בים.. לא יודעת למה-זה מפחיד אותי..

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

כשהייתי קטנה מאוד לקחו אותי לים [זה ממש לא דבר שגרתי אצלנו.. באר שבעים] ואני כ"כ פחדתי הים היה כ"כ ענק... אולי בגלל זה את מפחדת?

barakgl

New member
"ימצא"

זמן עתיד , עזרת נל"א שורש מ.צ.א בניין קל גוף נסתר זה בתהליכים

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

יא בוגד!!! שכחת את האייקונים

../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

ואיי בדיוק עשיתי על זה מבחן
הרגת אותי
חחחחחחחחחחחחחחחח
עזבו <אני מחורפנת> תחילתו של חופש מה:p

האילתי 5

New member
מה קורה?

כמה שנים את כבר בפורום בני עקיבא? איזה גובה את? אוהבת חומוס? היית פעם בחו"ל? אם היו נותנים לך שלוש משאלות מה הם היו?

הכל נפלא ב"ה! ../images/Emo13.gif

כמה שנים את כבר בפורום בני עקיבא? אוהו.. בעיקרון בכיתה ו' הצטרפתי לשבועיים, עזבתי, וחזרתי בכיתה ח', מה שאומר שאני פה כבר.. אממ.. 4 שנים, אמנם לא מלאות אבל בגדול.....
איזה גובה את? 1.63. פדיחות.
אוהבת חומוס? אני אוהבת חומוס, אבל לא יותר מדי.. היית פעם בחו"ל? לא. ובע"ה לא אהיה [אא"כ אני אהיה בשליחות..]. אם היו נותנים לך שלוש משאלות מה הם היו? אוקיי.. שתבוא הגאולה השלימה במהרה בימינו אמן, להתחתן עם האחד והיחיד [כי הוא רק אחד ויחיד, אני לא אתחתן עם 20,000 אחדים ויחידים.
] ולהיות מאושרת. סטנדרטי, לא?

למעלה