הודעת מנהל

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

Thessalian

New member
אה, על זה אתה מגיב להגנתך?

אבל כשכותבים משהו בפורום אתה טורח לרשום ביקורת קטלנית. יופי, ננסק. לא אמרתי שאין לי הערכה למתרגמים כמתרגמים, אבל הם לא עושים משהו יצירתי בצורה מיוחדת, שמצדיק "התארחות בפורום". מה גם, שבקהילתנו הקטנטונת כולם יודעים מי מתרגם מה, כמה ולמה, וכולם מתארחים באותם פורומים גם ככה. זה פשוט יהיה דבילי "לארח" משתתף פורום במקבץ שאלות אגוטריפ.

Ferenheit

New member
תלוי מה מתרגמים

עבודת תרגום יכולה להיות אולטרה יצירתית, ולמען האמת - גם מעוררת מחלוקת באופן מעניין למדי. אולי אני מודע במיוחד לעניין מזווית אישית, אבל יש לי הרבה שאלות לשאול מתרגמים של ספרים שונים לגבי החלטות שונות ולגבי עבודתם בכלל.

Thessalian

New member
אפילו אם כן,

צריך לארח בפורום מישהו שלא שייך לפורום. אחרת זה קצת מאבד את הפואנטה, מה גם שכפי שציינתי - אגוטריפ.

DDN

New member
דווקא למתרגמים ולכותבים מהארץ צריך

להיות משהו מאוד מעניין לומר לדעתי. כולם יודעים *מה* הם מתרגמים. אבל למה? איך הגיעו לזה? מאיפה הרקע שלהם בכלל?

Thessalian

New member
ושוב - תלוי מי.

מתרגמים שחברים בפורום, במקרה הספציפי הזה, כולם יודעים מאיפה הם באו. חלקנו, אולי אפילו רובנו, גם מכירים אותם באופן יותר אישי מזה. תביא מישהו שעוד לא ביקר כאן - בכיף. למרות שאני חושבת שעניין המתרגמים עדיין צולע למדי.

Ferenheit

New member
אני דווקא חושב

שראיון עם העורכים הראשיים של האורק (תוכניות לעתיד, כיצד עובדים על גליון, רגעים אהובים, אנקדוטות משולחן העריכה, דברים שלא נכנסו) לדוגמה, יכול להיות מעניין מאוד. ידוע לנוכחים שהם משתתפים בפורום, אבל בדרך כלל לא מדברים איתם על זה כאן, כי זה לא בקדמת הבמה. מה דעתך, האם מונטה קוק עולה על אגוטריפ כשמראיינים אותו באינטרנט? בלי לשתוק עלול להיות קשה להאזין. ואם לא מאזינים אי אפשר לשמוע את התקתוק של האגוטריפ, ואז אתה מתפוצץ לחתיכות על החוף, ואין מי שיאסוף אותך.

Thessalian

New member
עדיין לא נראה לי.

אתה יודע מה? כעורכת של האורק וכחברה בפורום הספציפי הזה - כן, יהיה לי מוזר לענות על דברים כאלה. מדובר, בסך הכל, באנשים שמכירים אותי ואם נורא מעניין אותם משהו, כל אחד מהם יכול לשאול אותי על גבי הפורום או במסרים פרטיים (ובהרבה מקרים גם בטלפון) כל דבר שבא לו. אז בוא לא נגיד "אגוטריפ", אם כך, אבל זה עדיין מוזר.

Ferenheit

New member
לא כל משתמשי הפורום

מקשרים אוטומטית בין הביצה ואוגמיוס לבין האורק, ובעיני מבקרים זו יכולה להיות אטרקציה. זו גם צורה נעימה יותר ונוחה יותר (מרוכזת) לפרסום מידע, שחלקו כבר פורסם אולי בעבר ואם יש מי שמתעניין בו הוא יכול להיחשף אליו מחדש, וזה פומבי - בניגוד למסרים פרטיים. בהחלט ייתכן שלא כל באי הפורום ישלחו שאלה באופן פרטי גם אם יש להם אחת. לא חושב שזה צ"ל כל כך מוזר, אבל אם את מרגישה לא בנוח, תסרבי כש-DDN יפנה אליך.

DDN

New member
מסכים על הרוב עם פרנהייט.

מה אם אנשים היו רוצים לדעת עוד פרטים על האורק והפועלים בו? ומה אם אנשים היו רוצים לדעת מה הביא את תסליאן ואוגמיוס לעשות אותו? ומה הביא אותם לתחום משחקי התפקידים בכלל? יש פה פוטנציאל לעשות ארכיון ראיונות עם אנשי מפתח בתעשיה וכאלה שתורמים, פעילים או סתם משחקים שנים רבות. ראי עצמך ברשימה.

Nihau

New member
סטייסי הייתה מגניבה נורא.

וכך גם המון דמויות אחרות שמידי פעם מפנות זמן ביומנן הלחוץ ובאות להגיד משהו קט כאן בפורום. זה משעשע זה מעניין זה לפעמים שופך אור על אלמנטים חבויים במשחק. זה יכול להיות יופי של דבר. חכה עד שתהיה לך דמות באמת חשובה ללבך ואז תראה אם עדיין תשאר לך ההתנגדות לרעיון.

Naruto007

New member
תאמין לי שיש לי מספיק

דמויות שאני אוהב. זה בהחלט כיף להכנס לפורום כדמות, אבל אין שום טעם לארח דמות-זה לא רציני. אם רוצים אירוח של בן אדם רציני אי אפשר לחשוב על דמות... אבל אם רוצים משהו הומוריסטי אין לי בעיה עם דמויות.

DDN

New member
למרות שאין לי בעיה עם הרעיון של

אירוח דמויות, ואני רואה בו פוטנציאל, מדובר על אירוח של אנשים אמיתיים.

DDN

New member
דעתכם מתבקשת

חשבתי, אולי במקום להעמיס על הפורום כל פעם שיש משחק, לפתוח קומונה מיוחדת למשחקים, והמשחקים עצמם יערכו בה ולא על גבי הפורום. מה דעתכם?

DDN

New member
../images/Emo41.gifקומונת משחק פורום נפתחה../images/Emo41.gif

פתחתי קומונה למשחק. קישור מצורף. אפילו התחלתי שם משהו. כעיקרון, הקומונה ההיא תהיה רק למשחקי פורום.

למעלה