הודעת מנהל

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
../images/Emo18.gifהודעת מנהל../images/Emo18.gif

הודעת פרוייקט ה60 - חלק ב' עלתה לטאגליינז.
תקנון הפורום יעלה לאוויר בשבועיים הקרובים. אם למישהו יש רעיונות או נקודות שצריכים לדעתו לקחת בחשבון, נא לשרשר אותן כאן.
אירוח בפורום. לאחר שראיתי כל מיני אירוחים בפורומים שונים, אני רוצה גם כאן. את מי לדעתכם אפשר ויכול להיות מעניין לארח בפורום? את כוכבי כסף המתרגמים לעברית? את יו"ר העמותה לקידום משחקי תפקידים? אנשים מתעשיות הלארפ בארץ? או לנסות להביא מישהו מחו"ל? נא לשרשר כאן דעותיכם.
התחרות עדיין רצה! המועד האחרון להגשת חבורות הוא ה31 לאוקטובר. שבת שלום לכולם!

dragon zlotnik

New member
אירוח

נקודה מעניינת במ"ת, בגלל שאין כ"כ את מי לארח בקטע הזה, לדעתי אפשר לארח גם אנשים זקנים שמשחקים מו"ד, זה דבר די מוזר ונדיר, ויהיה מעניין לדבר עם אחד כזה. בקשר לתקנון הפורום לדעתי חשוב להבהיר מהי ההגדרה של ספאם ומה נחשב ספאם בפורום זה! ועוד הצעה שלי- שמי שישרשר בצורה לא נכנוה שהודעתו תימחק ושישלח לו מסר או משהו כזה, כי עניין השרשור הנכון די חשוב.

DIDGIN

New member
המממ

אפשר לארח דמויות. לדומיניק לדוגמה כבר יש יוזר משלה, אז אם היא תסכים להתארח זה יהיה מצויין
אני לא חושב שבכל המקרים צריך ישר למחוק. כן צריך לשלוח מסר שבו מתריעים לגבי זה, אבל אם זו הודעה שפשוט הייתה צריכה להיות בתוך שרשור אוף, אז עדיף להעביר אותה לשם מאשר למחוק אותה, כמו שנעשה כיום (אם אני לא טועה). רק אם מישהו עושה את זה ממש בכוונה ו\או באופן קבוע צריך לדעתי לשקול את זה. רק אם הודעה לא מתאימה אפילו לשרשור אוף מוצדק למחוק אותה. להעביר הודעה לאוף זו דרך הרבה יותר אפקטיבית ו"חינוכית" לדעתי. מחיקה או סדרה של מחיקות של הודעות של אותו יוזר יכולה לעצבן אותו והפוך אותו ל"טרול" שיתחיל לעשות ספאמינג בכוונה.

Thessalian

New member
יש כמה שישמחו להתארח בפורום.

אני מכירה את סיטרה, דמות נהדרת. סרניטי ישמח לבוא בכל עת שיידרש ממנו לעשות כן, למרות שפיורין יצעק עליו אחר-כך. את אריתיה אני לומדת להכיר מחדש, טוב יותר מפעם. אולי. אני מקווה. נראה. בכל מקרה, יש לה דעה נחרצת על כל דבר, והיא תשמח לומר אותה. והולי... טוב, נו. אפשר להסתדר גם איתה, למרות שהיא פחות שמחה להיחשף.

Nihau

New member
יש לי חבר שמשחק כבר 18 שנה רצוף

יש להם את קבוצת המ"ת הוותיקה ביותר בארץ. הם לא שיחקו את אותו המשחק במשך כל הזמן הזה כמובן אבל הם נשארו ביחד ושיהמו בסבב ועוד כל מיני חוויות מ"ת. נראה לי שהם די עשו הכל פעמיים. הוא יכול לייצג אותם כאן ולענות על שאלות.

DDN

New member
מגניב!

(האמת, גם לקסה דויג
משחקת D&D. ) ובנוגע לאירוחים של אנשים מהארץ? מי לדעתך אפשר?

BluePrint

New member
אה האהה.....

זה למה שאלת אם אני צופה ב"אנדרומדה"? לטלביזיה באמת עדיף את לקסה דויג, אבל בפורום שמתנהל בכתיבה בלבד זה לא נראה לי משנה. ואולי דווקא עדיף את דיזל, כי לא יהיה נעים כשהמנהל והמזמין את האורחת יתחיל לקטול אותה על העדפותיה במשחק תפקידים. (היא מעדיפה אלפים : ) בנוגע לאירוח בכלליותו, אני עדיין מחזיק בדעה הקדומה שאורחים הם לפורומים מקצועיים\מקצועיים למחצה ופורומי הערצה. משחקי תפקידים הוא תחביב מאד אישי ונטול "התמקצעות" לחלוטין (שלא כמו... טיסנים), אז כל אורח יוכל, לכל היותר, לספר לנו על חוויותיו או התנסויותיו בשיטות שונות. אבל אם יש מספיק משתתפים שרוצים לשמוע מאישיות מסויימת, למה לא. לארח מתרגמים זו דווקא האפשרות שנראית לי הכי עניינית (לאחר יוצרים, שאותם בטח בלתי אפשרי להשיג), אבל רק אם יש וויכוחים על התרגום עצמו או הבדלים בין גרסאות. ומכיוון שלא קראתי את הגרסאות החדשות (רק את חוקי הבסיס מהSRD) ובטח שלא בעברית, אשאיר את רעיון זה למי שכן קרא.

Ferenheit

New member
יוצרים

דניאל רוזנברג מהפונדק הוציא ממש הרגע עולם מערכה. אני בטוח שהוא ישמח לענות לכמה שאלות. בנוסף, אני די בטוח שאפשר לשכנע יוצרים מחו"ל לענות לשאלות, במיוחד לאוסף שאלות מהפורום שנשלחות מראש (לא צ'אט).

DDN

New member
בכל מקרה לא מדובר על צ'אט.

מדובר על זה שנאסוף שאלות, ובזמן כשלהו המתארח יגיע לענות עליהן. במידה וזה מישהו מחו"ל, יש לתפוז ממשק באנגלית שאפשר להשתמש בו. ברגע שנמצא מתארח, אני אצור לו כינוי אדום כדי שכולם ידעו בבירור מי כאן עונה על השאלות.

DDN

New member
שתי נקודות.

1. המנהל הזה לא יקטול את לקסה דויג בחיים. היא יכולה לשחק מה שהיא רוצה, מתי שהיא רוצה ובמי שהיא רוצה.
בכל מקרה, מאיפה אתה יודע שהיא מעדיפה אלפים? גם אתה מסתובב בלקסה און ליין? 2. בנוגע למתרגמים, במקום לריב על תרגום יותר עניין אותי עניין הלמה ואיך.

BluePrint

New member
!he shoots... he scores

1. לא מסתובב, רק מחפש אישור לגבי עובדות חדשות. 2. טוב, זו גם אפשרות.

Naruto007

New member
אני חושב

שאין שום טעם לארח דמויות... אין בזה שום הגיון. לארח את המתרגמים אני נגד, אבל זה פשוט בגלל שאני לא אוהב משחקי תפקידים בעברית (נורא היה לי קשה להשתמש במושג שה"ם). לארח מישהו מחו"ל... אין לי רעיון את מי ואין לי רעיון איך. לתקנון, אני חושב שדי ברור מה דעתי והדיון כבר התנהל, אני אמשיך אותו כשהתקנון יצא.

Thessalian

New member
בשביל מה לארח מתרגמים?

זה כמו לארח את השכן מהדלת ממול, רק שהמתרגמים הם השכנים מהדלת ממול שהעבירו מילים מאנגלית לעברית. זה לא שהמתרגם יוצר משהו סופר-מיוחד. אם כבר לארח בפורום - כותב, לא מתרגם.

למעלה