בשרשור חוקר

לינקנית

New member
יאאאאא גילללל אתה מתתתתתתת

אני אוהבת אותךךךךךךךך
יא *בגדן*חרמן*תחמן*כמו*כל*הבנים*
וטלי הוא שלייייייי

קרניjack

New member
טלוש...=)

צבע אהוב? בן אדם אהוב? בן אדם שנוא? תכונות שאת שונאת? תכונות שאת אוהבת? משהו בבנים שאת אוהבת? מה את לא אוהבת בעצמיך? נראה לך שהעולם יהיה ורוד יותר?
צבע שאת אוהבת ללבוש? מקום אהוב בארץ? מקום שהיית רוצה לגור בו בחו"ל? שיר שכרגע שמעת? להקה שאת לא סובלת? מתי שברת משו בפעם האחרונה? מתי הלכת מכות עם מישהו בפעם האחרונה? אוהבת ערפדים? שיר שאת אוהבת לנגן בגיטרה? השלימי: אם הייתי ראש ממשלה הייתי..... אוהבת תפוז
?
זוכרת שמחר אץת צריכה להעלות את כל הקטעים? *תזכורת סמויה*?
מה את אומרת שעכשיו עיצבנו אותי? איך את ממליצה לפתור בעיות? זהו=)

Just TalTi

New member
קרנוש =) חיחי

צבע אהוב? כחול אדום ושחור בן אדם אהוב? גיל. חיחי בן אדם שנוא? לאדעת.. =\ תכונות שאת שונאת? שקר, צביעות, להגרר אחרי החברה תכונות שאת אוהבת? נאמנות, אכפתיות, חוש הומור משהו בבנים שאת אוהבת? במראה? הממ לאדעת
. באישיות - כל מה שכתבתי בשאלה הקודמת. מה את לא אוהבת בעצמיך? הממ חוסר ביטחון נראה לך שהעולם יהיה ורוד יותר? לא חושבת.. צבע שאת אוהבת ללבוש? כל צבע, העיקר שהבגד עצמו יהיה יפה
מקום אהוב בארץ? לאדעת
מקום שהיית רוצה לגור בו בחו"ל? בארצות הברית, לונדון.. בעצם בכל מקום שיר שכרגע שמעת? שיר אהבה, מאיזה דיסק שמצאתי אצלי להקה שאת לא סובלת? טאקט. חח זאת לא להקה, אבל אני פשוט שונאת אותם מתי שברת משו בפעם האחרונה? לא שברתי כלום
מתי הלכת מכות עם מישהו בפעם האחרונה? לפני הרבה הרבה שנים אוהבת ערפדים? לא ממש מאמינה בזה, כאילו אני חושבת שאלה אנשים משוגעים, אבל זה נחמד כל הסדרות שיש על זה שיר שאת אוהבת לנגן בגיטרה? רולט של סיסטם
השלימי: אם הייתי ראש ממשלה הייתי..... מתאבדת. לא סתם, אני לא רוצה להיות ראש ממשלה כי אני לא ממש אוהבת לשלוט באנשים, ואני לא אוהבת להתנגד לאנשים [כמו עכשיו למשל..] אוהבת תפוז? נחמד זוכרת שמחר אץת צריכה להעלות את כל הקטעים? *תזכורת סמויה*? ברור
מה את אומרת שעכשיו עיצבנו אותי? להרביץ להם?! איך את ממליצה לפתור בעיות? לדבר

Just a Kid 3

New member
וויזר =]

משעמם לך? למה? יש לך תסמונת פיטר פן? למה? את חיזרית? את בטוחה? לגמרי? לא רוצה חבר טלפוני? מצאת את נימט? איפה? למה עוד לא מצאת? אבל זה נימט! את רוצה למצוא את נימט? למה? מתי איבדנו אותו? איפה איבדנו אותו? למה איבדנו אותו? איך איבדנו אותו? למה בכלל קוראים לו נימט? משעמם לך?

Just TalTi

New member
גרד!! ../images/Emo99.gif

משעמם לך? הממ בערך למה? כי אין לי מה לעשות יש לך תסמונת פיטר פן? חחחחחחחחחחחחח כן למה? כי אני משחקת במשחקים של הילדים שלי
את חיזרית? כן את בטוחה? 100% לגמרי? אה הא לא רוצה חבר טלפוני? *מתקשרת לגרד* מצאת את נימט? עדיין לא *בוכה* איפה? לא מצאתי למה עוד לא מצאת? כי איבדנו אותו בכל מיני מקומות. כשניסינו לגנוב צ'אט, כשהוא היה הדובי שלך וכשניסינו להבין באיזה כוכב אנחנו נמצאות.. אבל זה נימט! נימט!!
את רוצה למצוא את נימט? ברור למה? כי זה נימט!
מתי איבדנו אותו? מזמן איפה איבדנו אותו? הסברתי כמה שאלות למעלה.. חח למה איבדנו אותו? כי הוא מתחבא, או שגנבו אותו איך איבדנו אותו? לא שמרנו עליו מספיק טוב =\ למה בכלל קוראים לו נימט? כי זה השם הראשון שעלה לי בראש חח משעמם לך? עכשיו שוב.. שעניתי על התשובות לא היה לי משעמם חחחח

bad astronaut

New member
שואלת!

היי מה המצב?
את יודעת שאני אף עפ לא אומרת מה המצב?
נחשי מה אני אומרת במקום מה המצב?
קרה לך פעם שקמת ונתפס לך הצוור?
נכון שזה מציק וכואב?
את אוהבת לקרוא?
תמליצי לי על ספרים D=!
התעוררת פעם בגלל מישהו שמעק בחוץ "אבטיח אבטיח"?
האם רצית להיות פעם מצלמה?
הסבירי את תשובתך!
את אוהבת פלאפונים?
יש לך פאלפון?
יש לו שם?
איזה פלפון יש לך?
אז חושבת שזה מגניב לתת לחפצים שמות?
היית רוצה להיות גבוהה?
הטלוויזיה פועלת?
אם כן, איזה ערוץ?
השמועות אומרות שאת בוגדת בגיל! זה נכון?
אם כן, עם מי?
זה מעצבן אותך שתמיד מדברים עלייך ועל גיל?
אותי לא! זה משעשע! מה דעתך?
אוהבת דפים צהובים?
מה עם לבנים?
כחולים?
ורודים?
משהו?
את חושבת שצמידי הגומי באמת מסמלים מין?
כמה צמידים יש לך?
רוצה לאכול שוב ארוחת קומבינה בבורגראנץ'?
את חושבת שהמילה בורגראנץ' היא מילה מסובכת?
היית מעדיפה שיקראו לזה בשם אחר?
מה דעתך השם "פירוג'נייה"?
את חושבת שגם השם הזה מסובך?
למה את חושבת ככה?
את ידעת שמתי שאני כותבת את השאלות האלה זה מעלה לי את המתצב רוח?
הצלחת לראות את הוידאו שלנו?
את מאמינה בעצומה?
את מאמינה בעכברים?
מה עם מכנסיים?
ג'ינס?
משהו?
רוצה לראות את התחת של מירה?
רוצה לראות תחת כלשהו?
נכון ששתי השאלות האלה דפוקות?
את יודעת למה שאלתי אותן?
אני לא!
מה את מריחה עכשיו?
מה את מרגישה עכשיו?
כואב לך הראש?
אני עומדת לסיים! את יודעת?
את תרגישי מבואסת מתי שאני אסיים?
מה את מסוגלת לעשות כדיי שאני ימשיך?
את רוצה שאני יגמור עם השאלות?
שמחה להגיד לך.. שגמרתי!
בביי!

Just TalTi

New member
עונה!

היי מה המצב? היי, הכל טוב. מה איתך? את יודעת שאני אף עפ לא אומרת מה המצב? אמרת עכשיו, פעמיים! נחשי מה אני אומרת במקום מה המצב? מה קורה? קרה לך פעם שקמת ונתפס לך הצוור? כן, זה מעצבן! נכון שזה מציק וכואב? אה הא את אוהבת לקרוא? מאוד! תמליצי לי על ספרים D=! מתים להתפרסם/בן אלטון, צופן דה וינצ'י, ג'ו השתקן, לא לדרוך על הקווים.. מעולים חעחע התעוררת פעם בגלל מישהו שמעק בחוץ "אבטיח אבטיח"? לא
האם רצית להיות פעם מצלמה? עכשיו שאני חושבת על זה, זה נשמע מגניב! הסבירי את תשובתך! את כל הזמן מצלמת דברים, וגם דוגמנים וכאלה את אוהבת פלאפונים? כן יש לך פאלפון? כן יש לו שם? פלא איזה פלפון יש לך? נוקיה של צביקה פיק
אז חושבת שזה מגניב לתת לחפצים שמות? הממ נחמד, אבל אם אני נותנת שם לחפץ אני אף פעם לא זוכרת אותו.. היית רוצה להיות גבוהה? לא
הטלוויזיה פועלת? כן אם כן, איזה ערוץ? חדשות
השמועות אומרות שאת בוגדת בגיל! זה נכון? לא
אם כן, עם מי? לא
זה מעצבן אותך שתמיד מדברים עלייך ועל גיל? מי מדבר עליי ועל גיל?
אותי לא! זה משעשע! מה דעתך? משעשע ביותר =] אוהבת דפים צהובים? הממ כן.. הם צהובים מה עם לבנים? רגילים מדיי כחולים? כה! ורודים? נחמד.. משהו?
את חושבת שצמידי הגומי באמת מסמלים מין? מה?! למה את מדברת על דברים שאני לא מבינה? כמה צמידים יש לך? שניים קבועים, ועוד מליוני שלבשתי בתחילת השנה רוצה לאכול שוב ארוחת קומבינה בבורגראנץ'? כן!! זה היה כל כך כיף [וטעים] את חושבת שהמילה בורגראנץ' היא מילה מסובכת? לא היית מעדיפה שיקראו לזה בשם אחר? לא, זה ממש נחמד מה דעתך השם "פירוג'נייה"? מסובך מדיי את חושבת שגם השם הזה מסובך? חחח כן למה את חושבת ככה? כי הוא מסובך
את ידעת שמתי שאני כותבת את השאלות האלה זה מעלה לי את המתצב רוח? חחחח גמלי, אני נורא צוחקת הצלחת לראות את הוידאו שלנו? לא =[ את מאמינה בעצומה? כן! את מאמינה בעכברים?
לא.. מה עם מכנסיים? מאמינה בהם מאוד, הם יביאו לחירות ג'ינס? גם משהו? באגיז רוצה לראות את התחת של מירה? מאוד! רוצה לראות תחת כלשהו? יכול להיות נחמד.. נכון ששתי השאלות האלה דפוקות? לא רק אלה
את יודעת למה שאלתי אותן? לא.. אני לא! יפה מאוד מה את מריחה עכשיו? כלום מה את מרגישה עכשיו? גם כלום כואב לך הראש? לא.. אני עומדת לסיים! את יודעת? לא =\ את תרגישי מבואסת מתי שאני אסיים? מאוד, היה כיף מה את מסוגלת לעשות כדיי שאני ימשיך? להראות לך תתחת שלי את רוצה שאני יגמור עם השאלות? לא שמחה להגיד לך.. שגמרתי! גמרת? בגיל כל כך צעיר? בביי! ביייי =]

mirrra

New member
אע-הע!

התחת שלי היא מאוד רוצה לראות לעומת זאת תחת "כלשהו" רק יהיה נחמד
אני חייבת להודות שהציצי שלי יותר מבוקש מהתחת...אבל..אז יו וויש!

mirrra

New member
חוח איזה מהירה את

אבל את צריכה להחליט בין התחת לציצי.. לכי לפורום ג"ש תראה איזה מבוקש הציצי שלי

mirrra

New member
חחח

את לא תראי ככה סתם..את צריכה לשאול אנשים מהמפגש! במיודח את שחר XD

למעלה