עונה!
היי מה המצב? היי, הכל טוב. מה איתך? את יודעת שאני אף עפ לא אומרת מה המצב? אמרת עכשיו, פעמיים! נחשי מה אני אומרת במקום מה המצב? מה קורה? קרה לך פעם שקמת ונתפס לך הצוור? כן, זה מעצבן! נכון שזה מציק וכואב? אה הא את אוהבת לקרוא? מאוד! תמליצי לי על ספרים D=! מתים להתפרסם/בן אלטון, צופן דה וינצ'י, ג'ו השתקן, לא לדרוך על הקווים.. מעולים חעחע התעוררת פעם בגלל מישהו שמעק בחוץ "אבטיח אבטיח"? לא
האם רצית להיות פעם מצלמה? עכשיו שאני חושבת על זה, זה נשמע מגניב! הסבירי את תשובתך! את כל הזמן מצלמת דברים, וגם דוגמנים וכאלה את אוהבת פלאפונים? כן יש לך פאלפון? כן יש לו שם? פלא איזה פלפון יש לך? נוקיה של צביקה פיק
אז חושבת שזה מגניב לתת לחפצים שמות? הממ נחמד, אבל אם אני נותנת שם לחפץ אני אף פעם לא זוכרת אותו.. היית רוצה להיות גבוהה? לא
הטלוויזיה פועלת? כן אם כן, איזה ערוץ? חדשות
השמועות אומרות שאת בוגדת בגיל! זה נכון? לא
אם כן, עם מי? לא
זה מעצבן אותך שתמיד מדברים עלייך ועל גיל? מי מדבר עליי ועל גיל?
אותי לא! זה משעשע! מה דעתך? משעשע ביותר =] אוהבת דפים צהובים? הממ כן.. הם צהובים מה עם לבנים? רגילים מדיי כחולים? כה! ורודים? נחמד.. משהו?
את חושבת שצמידי הגומי באמת מסמלים מין? מה?! למה את מדברת על דברים שאני לא מבינה? כמה צמידים יש לך? שניים קבועים, ועוד מליוני שלבשתי בתחילת השנה רוצה לאכול שוב ארוחת קומבינה בבורגראנץ'? כן!! זה היה כל כך כיף [וטעים] את חושבת שהמילה בורגראנץ' היא מילה מסובכת? לא היית מעדיפה שיקראו לזה בשם אחר? לא, זה ממש נחמד מה דעתך השם "פירוג'נייה"? מסובך מדיי את חושבת שגם השם הזה מסובך? חחח כן למה את חושבת ככה? כי הוא מסובך
את ידעת שמתי שאני כותבת את השאלות האלה זה מעלה לי את המתצב רוח? חחחח גמלי, אני נורא צוחקת הצלחת לראות את הוידאו שלנו? לא =[ את מאמינה בעצומה? כן! את מאמינה בעכברים?
לא.. מה עם מכנסיים? מאמינה בהם מאוד, הם יביאו לחירות ג'ינס? גם משהו? באגיז רוצה לראות את התחת של מירה? מאוד! רוצה לראות תחת כלשהו? יכול להיות נחמד.. נכון ששתי השאלות האלה דפוקות? לא רק אלה
את יודעת למה שאלתי אותן? לא.. אני לא! יפה מאוד מה את מריחה עכשיו? כלום מה את מרגישה עכשיו? גם כלום כואב לך הראש? לא.. אני עומדת לסיים! את יודעת? לא =\ את תרגישי מבואסת מתי שאני אסיים? מאוד, היה כיף מה את מסוגלת לעשות כדיי שאני ימשיך? להראות לך תתחת שלי את רוצה שאני יגמור עם השאלות? לא שמחה להגיד לך.. שגמרתי! גמרת? בגיל כל כך צעיר? בביי! ביייי =]