בשרשור חוקר

לינקנית

New member
טליייייייייי

מה שמך? בת כמה מאיפה? את מנסה להתחיל עם בעלי לעתיד, גיל?
את מנסה להתחיל עם אישתי לעתיד, בן?
את מנסה להתחיל עם האקסית שלי, שמוליק?
אין לי מה ..
תשאלי שלות במקומי....

Just TalTi

New member
לינקית ../images/Emo12.gif

מה שמך? טלי
בת כמה מאיפה? 15 וחצי מרחובות את מנסה להתחיל עם בעלי לעתיד, גיל? הוא בעלי הנוכחי
את מנסה להתחיל עם אישתי לעתיד, בן? לי ולבן יש יחסים אפלטוניים בלבד =] את מנסה להתחיל עם האקסית שלי, שמוליק? הוא אקסית שלך, אז מה זה משנה לך

Edgar Davids

New member
טלי בייייייב

איך את מרגישה עכשיו?
מה החלום שלך?
במה תעבדי שתהיי גדולה?
לאיזה בן אדם את הכי קרובה?
איזה בן אדם את הכי שונאת?
מי הכי היית רוצה להיות?
השאלה המוכרת..מה היית לוקחת לאי בודד?
מאמינה בגלגול נשמות?
הספר הראשון שקראת? והאחרון?
מה הרגע הכי זכור לך מהילדות?
נכון שאת אוהבת אותי?
תגדירי את עצמך בשתי מילים.. וזהו סיימתי...

Just TalTi

New member
גיל מותק! =]

אוף כתבתי את כל התשובות והכל נמחק =\ איך את מרגישה עכשיו? מרגישה מצויין מה החלום שלך? אין לי חלום, רק דברים קטנים שאני רוצה שיקרו
במה תעבדי שתהיי גדולה? אני אחזור אליך עוד כמה שנים
לאיזה בן אדם את הכי קרובה? 3 חברות, 2 ידידים, אמא אבא ואחות איזה בן אדם את הכי שונאת? כמה בנות מהשכבה [לשעבר
] שלי מי הכי היית רוצה להיות? אף אחד
השאלה המוכרת..מה היית לוקחת לאי בודד? הממ.. ספרים, מוזיקה [דיסקמן, גיטרה], וסירת מנוע כדי שיהיה לי איך לחזור. חיחי מאמינה בגלגול נשמות? לא ממש.. הספר הראשון שקראת? והאחרון? הראשון.. לא זוכרת, בטח איזה ספר לתינוקות חח.. והאחרון אני עכשיו באמצע ג'ו השתקן מה הרגע הכי זכור לך מהילדות? בערך בגיל 4 היה לי יומולדת, והייתי עם זר על הראש ועם שמלה ורודה חמודה כזאת, ועשיתי אפצ'י ובדיוק צילמו אותי
נכון שאת אוהבת אותי? מאוד
תגדירי את עצמך בשתי מילים.. קטנה ומיוחדת
לא טובה בהגדרות =\

Edgar Davids

New member
לא ענית טוב..

עכשיו תעני שוב מחדש על כל השאלות אבל בכל תשובה רק משו אחד..

Just TalTi

New member
מה לא עניתי טוב? =\

איך את מרגישה עכשיו? מרגישה מצויין מה החלום שלך? אין לי חלום, רק דברים קטנים שאני רוצה שיקרו במה תעבדי שתהיי גדולה? אני אחזור אליך עוד כמה שנים לאיזה בן אדם את הכי קרובה? 3 חברות, 2 ידידים, אמא אבא ואחות איזה בן אדם את הכי שונאת? כמה בנות מהשכבה [לשעבר ] שלי מי הכי היית רוצה להיות? אף אחד השאלה המוכרת..מה היית לוקחת לאי בודד? הממ.. ספרים, מוזיקה [דיסקמן, גיטרה], וסירת מנוע כדי שיהיה לי איך לחזור. חיחי מאמינה בגלגול נשמות? לא ממש.. הספר הראשון שקראת? והאחרון? הראשון.. לא זוכרת, בטח איזה ספר לתינוקות חח.. והאחרון אני עכשיו באמצע ג'ו השתקן מה הרגע הכי זכור לך מהילדות? בערך בגיל 4 היה לי יומולדת, והייתי עם זר על הראש ועם שמלה ורודה חמודה כזאת, ועשיתי אפצ'י ובדיוק צילמו אותי נכון שאת אוהבת אותי? מאוד תגדירי את עצמך בשתי מילים.. קטנה ומיוחדת לא טובה בהגדרות =\ ועכשיו?

Edgar Davids

New member
בתשובות האלה

איך את מרגישה עכשיו? מרגישה מצויין מה החלום שלך? אין לי חלום, רק דברים קטנים שאני רוצה שיקרו במה תעבדי שתהיי גדולה? אני אחזור אליך עוד כמה שנים לאיזה בן אדם את הכי קרובה? 3 חברות, 2 ידידים, אמא אבא ואחות --> רק אחד! איזה בן אדם את הכי שונאת? כמה בנות מהשכבה [לשעבר ] שלי מי הכי היית רוצה להיות? אף אחד השאלה המוכרת..מה היית לוקחת לאי בודד? הממ.. ספרים, מוזיקה [דיסקמן, גיטרה], וסירת מנוע כדי שיהיה לי איך לחזור. חיחי ---> אפשר להביא רק דבר אחד! מאמינה בגלגול נשמות? לא ממש.. הספר הראשון שקראת? והאחרון? הראשון.. לא זוכרת, בטח איזה ספר לתינוקות חח.. והאחרון אני עכשיו באמצע ג'ו השתקן מה הרגע הכי זכור לך מהילדות? בערך בגיל 4 היה לי יומולדת, והייתי עם זר על הראש ועם שמלה ורודה חמודה כזאת, ועשיתי אפצ'י ובדיוק צילמו אותי נכון שאת אוהבת אותי? מאוד תגדירי את עצמך בשתי מילים.. קטנה ומיוחדת לא טובה בהגדרות =\

Edgar Davids

New member
בשאלות שענית על יותר מאחד תעני

רק תשובה אחת.. ענית ככה : ספרים סרטים וכאלה במקום ספר או משו..

Just TalTi

New member
רק בשבילך, אני אענה על הכל שוב

איך את מרגישה עכשיו? מצויין מה החלום שלך? אין לי במה תעבדי שתהיי גדולה? לא יודעת לאיזה בן אדם את הכי קרובה? חברה שלי איזה בן אדם את הכי שונאת? אף אחד מי הכי היית רוצה להיות? אף אחד השאלה המוכרת..מה היית לוקחת לאי בודד? ספר מאמינה בגלגול נשמות? לא הספר הראשון שקראת? והאחרון? ספר תינוקות, ג'ו השתקן מה הרגע הכי זכור לך מהילדות? כשנולדתי נכון שאת אוהבת אותי? מאוד תגדירי את עצמך בשתי מילים.. רק טלי בסדר? =]

למעלה