ארוך-מקרה פרטי(תרתי משמע)אך לא רק...

../images/Emo24.gif

תודה, תודה שנפתחת ככה, אני חייבת להודות שלא ידעתי שקיימת בעיה כזו, ומרגישה לא נעים לשאול שאלות. אבל מקווה שתהטיפול שאת עוברת יצליח והכי חשוב שתחזרי להרגיש עצמך, שלמה, נשית ומהממת שאת

בוליפלג

New member
אם יש שאלות -זה המקום../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifתודה על

המילים החמות
נתראה ממש בקרוב

מחר, נכון?

אני מתרגשת לראות אותכם
יש דרכים להמנע מהצניחה של האיברים? קראתי פה שיש ניתוח שמתקן, את שוקלת לעשות אותו או שהתרגילים והטיפולים יכולים לתקן את המצב לחלוטין? מה שאת מתארת נשמע כ"כ כואב ולא נעים, וכואב לי שאת עוברת את זה. כמו שכתבתי זו פעם ראשונה שאני נחשפת לבעיה הזו, ואני חושבת שאת מדהימה ונהדרת עם הדרך שאת מתמודדת ועם הגישה שלך. מחכה בקוצר למחר

בּלו

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אכן חשוב חשוב חשוב! ואיזו מדהימה את שאת משתפת בפתיחות שכזו ואשרי שיש לך בן זוג שכזה. מאחלת לך החלמה שלמה!

בוליפלג

New member
תודה תודה ושוב תודה.

לפחות באשר לבן הזוג בחרתי נכון
מצטרפת לאיחולי ההחלמה הש-ל-מ-ה-!

Tula1

New member
כל הכבוד!!!! בזכות הפתיחות והמידע

שנתת אולי נגעת במישהי שסובלת שאותה בעיה ונתת לה את ה"דרייב" לצאת ולחפש לעצמה פתרון בדיוק כמו שאת עשית והכי חשוב- לא לפחד, לא להתבייש, לקום ולעשות מאחלת לך שהדרך תגיע במהרה אל סופה ובסופה רק בריאות והרגשה נפלאה

בוליפלג

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifזו הייתה המטרה../images/Emo13.gif (חוצמתמיכה כה

גדולה שקיבלתי
).

../images/Emo39.gif../images/Emo24.gifמאחלת רפואה שלמהומהירה! בהמשך לזה

קודם כל שולחת לך צרור איחולים שתהליך ההחלמה יימשך ויתקדם ויביא אותך חסרה למצב ההתחלה שהכל במקום והכל בסדר! אני מכירה את הנושא כי כמעט הייתי שם. את המתוק שלי הוצאתי בשלוש (!) לחיצות בלבד. הלידה נגמרה אחרי פחות מחצי שעה כולל השיליה. רק שבשיליה כבר הרגשתי שאני פשוט לא מסוגלת ללחוץ כי בלחיצות הראשונות לחצתי את האם-אמא ופשוט הרסתי לעצמי שם את השרירים. התוצאה היתה שבועיים-שלושה נוראיים והבטחתי לעצמי שבלידה הבאה אני מחפשת דרכים אחרות ולא לוחצת. זה הביא אותי לשוטט ברשת בשבועות האחרונים (אני בשבוע 32 היום) כדי לבדוק אם באמת אפשר ללדת בלי ללחוץ ואני רואה שיש מי שטוען שזה אפשרי. למיטב הבנתי אנחנו די דופקות לעצמנו את ריצפת האגן בשלב הלחיצות של הלידה, ולמרות שאני יודעת שהמיילדת תגיד לי "תלחצי תלחצי" וממש תלחיץ אותי, אני מאוד אשתדלת לסרב ולנסות לתת לו לבוא בדרכו ובלי הלחיצות שלי. מצאתי מאמר ברשת על העניין, אחפש אותו שוב ואשלח לינק למי שמעוניינת. ומאחלת לך שוב - המון החלמה מהירה וכל הכבוד על הבאת הנושא למודעות. מבחינת הצוות הרפואי בחדר לידה - הם רוצים את התינוק בחוץ כמה שיותר מהר ודואגים בעיקר לו, אף אחד לא טורח לומר כמה הלחיצות הללו עלולות להזיק לנו האמהות בשלבים המאוחרים יותר....

אני ילדתי בלי ללחוץ

אז זה בהחלט אפשרי. אבל לדעתי צריך לקבל הדרכה מאוד מדוייקת בזמן הלידה כדי להמנע מהלחיצות, זה לא בא טבעי, להיפך, הגוף לוחץ מעצמו. לא ללחוץ היה לי מאוד קשה ומפחיד ודרש ששלושה אנשים יעמדו סביבי וינשמו יחד איתי ומספיק היה שמישהו ידבר או יפסיק לשניה כדי שאני אצא מפוקוס ושוב אתחיל ללחוץ. ככה שאם זה מה שאת מחפשת אני מציעה למצוא דולה או מיילדת שיוכלו לסייע לך בעניין ברגע האמת ולא לסמוך על זה שתצליחי לבד.

בוליפלג

New member
תודה ובהצלחה בלידה ללא לחיצות, אשמח מאד

אם תוכלי לשוב ולספר לאחריה
שיהיה רק טוב!

טולילול

New member
../images/Emo140.gif כל הכבוד על האומץ והפתיחות

שאפו... כפי שכתבו קודמותיי, העלת לדיון נושא חשוב מאד. מודה שגם אני נמנית עם אלו שאומרות לעצמן "יהיה בסדר". האם ניתן לטפל במסגרת קופת חולים? איך מתחילים? דרך רופא הנשים? לאחר הלידה השניה עשיתי קורס מטעם הקופה שמטרתו לחזק שרירי רצפת האגן, המצב השתפר אך לא חזר לקדמותו. יושבת במשרד ומתרגלת כיווץ השרירים תוך כדי כתיבת ההודעה

בוליפלג

New member
אני מטופלת דרך קופ"ח מכבי, ואשמח להמליץ על

הפיזיותרפיסטית שאני מטופלת אצלה. התהליך שלי היה: הפניה מרופא הנשים לפיזיותרפיה לשיקום רצפת האגן. איתור פיזיותרפיסטית וקביעת תור ומשם -הכל הסטוריה. ואל תגידי 'יהיה בסדר..'
זה הרבה יותר גרוע לדעת בדיעבד שניתן היה לעשות משהו לשיפור. ואפשר!!!!!! בהצלחה
אני כאן או במסר לעוד שאלות

../images/Emo201.gif|וחיבוק| תודה שחלקת

את אישה אמיצה! לא ידעתי שזה יכול להגיע למצב כ"כ חמור... בימים האחרונים בין הקאות אלימות לבין שיעול מטורף, אני מתחילה להרגיש את הלחץ "למטה" וזה כ"כ מפחיד אותי שזה יתדרדר...

בוליפלג

New member
הו בונגית../images/Emo24.gif אני מבינה שההיריון תובעני

משהו...
. אם יש לך אפשרות, גשי למרפאה ובקשי להפגש עם פיזיו שתנחה אותך לתרגול במהלך ההיריון (במיוחד כשאת מציינת שאת מרגישה עומס, בעת הקאות, שיעול וכד' = פעולות שמעלות את הלחץ התוך בטני ויוצרות עומס כבד על רצפת האגן).

צרת רבים האם קצת נחמה??

בוליפלג- תודה רבה ששיתפת. אני סובלת בדיוק מאותה הבעייה. עברתי שתי לידות מכשירים (וואקום ומלקחיים-לידה איומה...) וקצת קרעו לי את הצורה מה שניקרא... הייתי בפיזיותרפיה אחרי הלידה הראשונה אבל אחרי השנייה כבר די התייאשתי מזה. כן יש לי תחושות כמו משקולת שרוקדת יחד איתי או משהו כבד שם למטה... עכשיו הסתבר שיש לי את הצניחות שיש לך והבעייה באמת היא בעיקר פסיכולוגית לדעתי. אני כמוך לא סובלת מבריחת שתן אלא מההרגשה שהגוף כאילו בוגד ושאי אפשר לדעת לאן זה עוד יתדרדר. זה כן פגע לי ביחסי מין, אבל בעיקר פגע במצב הרוח שמדי פעם יש לי כמה ימים שאני מרגישה מסכנה, קרבן בלי פתרון, וכל מיני שטויות כאלו. הלכתי לאיזה שיטת טיפול מסויימת ואולי זה יצחיק אותך אבל פשוט התחברתי לתחושות שיש לי כלפי השלפוחית שהיו משהו בין כעס, עצבים ואומללות בגללה. במהלך הטיפול "דיברתי" עם השלפוחית.(טוב עכשיו זה כבר נשמע הזוי לחלוטין אני יודעת) והיא "אמרה" לי שבסך הכל היא עברה התעללות וזה לא שהיא עשתה לי בכוונה או משהו כזה, בקיצור עכשיו אני מרגישה כלפיה חמלה ולא כעס וכן זה עוזר לי לקבל את הגוף שלי כפי שהוא. לא אגיד לך שאין לי ימים של הרהורים בסגנון "למה דווקא לי" אבל בגדול אני חייה עם זה יותר טוב. מבחינה פסיולוגית הרופאה אמרה שניתוח לא מומלץ עד שלא מופיעות בעיות כמו בריחת שתן או צואה, כי ההחלמה קשה וגם יש הרבה סיבוכים. אז אני מציעה לך אם את רוצה לטפל בבעיה הפסיכולוגית שהיא בעייני לא פחות חמורה - את יכולה לפנות אלי במסר ואז אתן לך את פרטי השיטה הזו... חוץ מזה לדעת שעוד מישהי עוברת את זה כמוני זה עוזר לי ואני מניחה שלפחות תחושי עכשיו פחות בודדה עם העניין הזה..את יכולה לפנות אלי במסר מתי שבא לך ואשמח לתמוך בך בימים קשים... תודה רבה שהעלית את הנושא!!!!

בוליפלג

New member
../images/Emo24.gifראשית, צרת רבים = להבין שאת לא לבד...

= הקלה במובן מסוים, שכן יש עוד מישהי שיכולה להבין אותי...
. אני שמחה לשמוע על הדרך הטיפולית שעברת, וכלל לא צוחקת - גם אני מוצאת את עצמי משוחחת עם אותם חברים חדשים למסע שלי
, מבקשת מהם לחזור למקומם, ואם לא, אז לפחות 'לשבת בשקט'
... ארחיב ואוסיף שבעקבות פגישה טיפולית שנערכה לפני שבוע והיתה מאד משמעותית בנושא - החלטתי לכתוב ולהשמיע קול. ולאחר מעשה, אני מאד שמחה על כך.
בריאות והצלחה גם לך!

נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif דליפת מידע

הרצאה מצולמת של ד"ר ליאור לבנשטיין על הטיפולים החדשניים לדליפת שתן ועל מגוון הטיפולים המוצעים לצניחה של אברי האגן, כולל הטיפולים החדשניים וגם אלה המסורתיים. הרצאה מומלצת, כוללת מידע מעניין וחשוב. בתיה

b o t t e n

New member
../images/Emo24.gifמבינה לגמריי.

רותה שנתקשקש בפרטי??? ונחליף עיצות??

בוליפלג

New member
הלו לך../images/Emo13.gif איך אני שמחה ש'הוצאתי' את הנשים

החזקות מן הארון
. אני יוצאת לחופשה...אשמח להתקשקש אחריה
.

למעלה