ארוך-מקרה פרטי(תרתי משמע)אך לא רק...

b o t t e n

New member
לרגע לא הייתי בפנים.

יש לי בעיה אחרת מהצד השני אבל התחושות הנפשיות זהות.

נאוה57

New member
../images/Emo106.gifכל הכבוד

את אמיצה ומעוררת השראה. אצלי בזמן ההריון כל עיטוש או שיעול היה גורם לדליפה אבל בינתיים מאז הלידה (חודש) נראה שזה דווקא השתפר. אני מאד משתדלת לעבוד על רצפת אגן תוך כדי פעולות יומיומיות ואני רוצה לקוות שזה עוזר. שמחה לשמוע שהתהליך השלילי נבלם ומאחלת לך שהכל ישוב למקומו בשלום תרתי משמע

בוליפלג

New member
../images/Emo140.gif תודה על תגובתך...ורק הערה קלה

**אינני אומרת או רומזת שאצלך מתרחש תהליך דומה, אלא שאצלי, לאחר הלידה הראשונה היו דליפות קלות בעת עיטוש, שיעול וכד', שהופסקו כליל לאחר הלידה השנייה - אך הסתבר שהסיבה להפסקת הדליפות היתה הצנחה עצמה
יתכן ואצלך מדובר בתום ה'לחץ' על השלפוחית שנגרם בעקבות ההיריון, אם לא בכך מדובר, ואת חשה תחושות נוספות שלא כתמול שלשום - שווה לבדוק.
ברכות על הלידה
ושבת שלום

נאוה57

New member
תודה

אבל איך יודעים? אני לא מרגישה דברים נוספים אבל אולי עוד מוקדם לשים לב... אם לא קשה לך אשמח מאד אם תכתבי לי במסר מה הרגשת בנוסף כי צניחת איברים נתפס לי כללי מידי וקשה לי לתרגם את זה לתחושות פיזיות. תודה ותרגישי טוב

../images/Emo24.gif

יקירה שלי, אני שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים! למעשה אני שמחה בשבילך, על ההתקדמות ועל ה"יציאה מהארון" עכשיו שהעלת את הנושא למודעות אני לחוצה לחלוטין ומודה לך על הסרטים שמחכים לי בלידה הקרובה
אבל בתור מי שכבר באמצע ההריון היתה מפשתנת עם כל שיעול, כנראה שאני צריכה את זה אוהבת אותך המון! ומחכה לשמוע את סיפור הלידה...בלי לחץ כמובן!

../images/Emo24.gifאויש...

למרות שכבר שמעתי ממך וגם ידעתי על כך לפני, אני חייבת להגיד לך שיש לך אומץ. את צודקת שאין מה להתבייש וחשוב לדעת אבל להרבה עדיין קשה עם כל העניינים שם למטה
בכל מקרה, מזדהה איתך. למזלי, אין לי את ה"צרה" הזו אבל כמו שאת יודעת ,גם אני עדיין מתמודדת עם דברים שאני סוחבת מהלידה. וכן ההתמודדויות לא פשוטות. דיברת כאן בעיקר על התחושות הפיזיות ועוד לא התחלת לדבר על התחושות הנפשיות. אצלי אולי הפצעים הגופניים הגלידו אבל הנפש חבולה קשות
מאחלת לך בריאות והרבה טוב וכמובן שנה טובה

ayalatit1

New member
איך ריגשת אותי-

את מדהימה וחזקה וכל הכבוד על האומץ-כיף שיש כאן כמוך

למעלה