(
ארוך )מה נשתנה ?

ניקה25

New member
איזה יופי!!!../images/Emo41.gif

כל כך כיף היה לי לקרוא את ההודעה שלך, זה נותן לי קצת תקווה ... מאחלת המון בריאות והריון קל ותקין!!!

panda321

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

boli bilboli

New member
איזה יופי! מזל טוב ליאת ודוב דוב ../images/Emo13.gif

אני כל-כך שמחה!! זה באמת משמח מאוד ומעודד...שיהיה קל, מהנה ושיעבור מהר. רק בריאות ואושר

בלגן2

New member
קולולולולולולולולולולולו

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו נותר רק לאחל המשך עגול, בריא ובלי יותר מדי בעיות. 9 חודשים של שקט. בהחלט מגיע לך

shirzon

New member
../images/Emo140.gif וואי- רק עכשיו ראיתי- איזה יופי

אני ממש מאושרת בשבילך- אם אני לא טועה- עשית את הלפרוסקופיה האחרונה שבועיים אחריי אצל סוריאנו.. גם אני עם תאומים - אוטוטו חודש רביעי שיהיה הריון קל , שמח ומרגש מקווה לפגוש אותך בפורום הריון מרובה עוברים- (גם שם יש בנות מקסימות)

וואו! איזה יופי

אני ממש מתרגשת!!!
ובעיקר לאחר ששמעתי את סיפורך הקשה באותו המפגש אצל ליאת 555. אין ספק שהחיים מלאים בניסים שהלוואי ויתרחשו אצל כולנו כאן בפורום ובכלל. מברכת אותך בכל מה שאת מאחלת לעצמך! שנשמע רק בשורות טובות אמן! רני

קולולו עשו מה נשאר ../images/Emo24.gif

כבר בוצעה המסורת אבל למי איכפת קולולולולולולולו ובלי האייקונים אין קסם אז....היכוני הנה הם באים......
דוב דוב יקירתי זו את....(ליד מי ישבת?
) ושאלה לי ולאיש - דוב לכל אחד? מתוקה מיליוני איחולים וברכות עכשיו אני כבר רוקדת וזה לא פשוט להמשך הריון ארוך משעמם ותקין.
אהבתי ...... "לדעת לגעת זו לא בושה להתרגש לסלוח לשכוח לתת לזמן להתחדש את האתמול שלא יחזור אלי השארתי מאחור אני יודעת זה הזמן שלי ללכת עם האור עיניים שמיים הם חלונות לנשמה נושקת לשקט שאחרי המלחמה...." כל הנשיקות שבעולם
............

WOOOOOOOOW דוב דוב ../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif

איזה הודעה שמחה!!!!!!!!! איזה אביב נעים וטוב... איזה אושר!!!!!!!!!!!! מאחלת לך המשך הריון קל, נעים ותקין
שולחת לך באהבה זר
גדול גדול.

liatsw1

New member
איזה אושר!!!!

בס"ד מתוקה שלי, כ"כ שמחה לקרוא את הבשורה המשמחת. מאז הטלפון אני לא מפסיקה לחשוב עליך... תאומים הם באמת מתנה ענקית על כל הכאב והיסורים חיבוק גדול
ונשיקה ענקית
וכל הברכות שבעולם

למעלה