(
ארוך )מה נשתנה ?

(../images/Emo18.gif ארוך )מה נשתנה ?

בדיוק לפני שנה , בערב חג הפסח קבלתי מחזור אחרי IVF רביעי שנכשל וכל החג נהרס לי כליל ואני אפלו לא יודעת מה היה גרוע יותר , זה שהטיפול נכשל שוב ? זה שאני שוב במחזור וסובלת כל כך ? על זה שנשארנו אני ובעלי בפעם הראשונה בחיים בערב ליל הסדר לבד בבית ואפלו לא היה מה לאכול פרט למצה עם שוקולד ? או ההחלטה הסופית שאין מנוס מניתוח נוסף ??? ומה נשתנה החג הזה ? אחרי שנה.. אחרי ניתוח מסובך...אחרי IVF חמישי...... אני דוב דוב 2 בהריון חודש רביעי עם תאומים , ועדיין לא מאמינה . הדרך היתה אומנם ארוכה ומפותלת :
נשואים 4.5 שנים מתוכן למעלה מ 3.5 שנים של ניסיונות
גילוי האנדומטריוזיס דרגה 4
2 ניתוחים
5 IVF מלאים+ מחזור מוקפאים
2 רופאי פיריון
אישור לפונדקאות
והרבה מאוד שליליים אך בסופה הכל מתגמד והכל היה שווה כל דמעה , כל כאב, כל זריקה , משהי פעם אמרה לי את תראי כשתצליחי זה כבר לא ישנה את תצחקי על כל הדרך, ותשכחי את כל הסבל שעברת , אומנם אני לא שוכחת ובטח שלא את הסבל אבל היום אני צוחקת ( ולמרות שעדיין רק בתחילת הדרך
) והמסלול הזה נראה רחוק מאוד ממני , לפני רק המסלול לאמהות . תודה לכן בנות אמיצות שהייתן משענת וכתף תומכת לכל אורך הדרך
( נשמע קצת כמו פרידה אה... אבל ממש לא כל עוד האנדו' נשאר אז אני עדיין כאן ) תודה לסוריאנו ששכנע אותי לעבור את הניתוח הזה למרות שלא רציתי , ואני משוכנעת שזה מה שעשה את ההבדל תודה לשולמן הרופא המדהים שהצליח לעבר אותי ( כנראה שיש משהו במשנה רופא משנה מזל ) תודה לבעל היקר שלי שאהב , תמך וסבל אותי גם שלא היה קל ( אני פולניה וזה ממש לא קל
) תודה לאבוש שלי שיושב שם למעלה ושומר עלי , אני יודעת שהרבה בזכותו . ותודה אחרונה והכי חשובה לבורא עולם שהחליט שגם לי מגיע והעניק לי את המתנה הנפלאה הזו . ולסיום שיר שאני מאוד התחברתי אליו וחיזק אותי אחרי הניתוח ובשלב הטיפול המנצח ללכת עם האור
של זהבה בן: לדעת לגעת זו לא בושה להתרגש לסלוח לשכוח לתת לזמן להתחדש את האתמול שלא יחזור אלי השארתי מאחור אני יודעת זה הזמן שלי ללכת עם האור עיניים שמיים הם חלונות לנשמה נושקת לשקט שאחרי המלחמה והמחר כבר לא מפחיד אותי אותי לא יעצור אני יודעת זה הזמן שלי ללכת עם האור היום אני צוחקת היום אני שלך נותנת את הכל לחיות את החיים איתך היום אני צוחקת היום אני שלך ויש לי עוד כל כך הרבה לתת לך לוקחת ביחד לוקחת כמה שאפשר יודעת פוסעת לא מביטה אל העבר אתה היית שם לתת לי יד לצאת מתוך הכפור אני יודעת זה הזמן שלי ללכת עם האור תודה לכל מי שהגיעה עד כאן , מקווה שהצלחתי קצת לעודד וכמיטב המסורת מפזרת על כולן הרבה
פווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

ר ו מ י ה

New member
איזה אושר איזה גיל ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מודה שראיתי את שמך בפורום העגול והתאפקתי שלא לשאוג בצהלול מחריש אוזניים, בכל זאת דוב דוב היקרה הרה
אז לאחר שהפגנתי בגרות מרשימה והתאפקות למופת, הנה זה בא:
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש. עוד זוכרת את המפגש הראשון שלנו אצל דניאל@זר, מפגש בו כמהנו , כאבנו ובעיקר קיווינו... והנה לאחר כברת דרך ארוכה ולבטים לרוב, בחרת נכון ואת בדרך להפוך לאימא לשני מזליסטים שהמתינו כל כך יפה. אין שמחה ממני לצרף את סיפורך ל"הריונות הפורום" והלוואי שרבות, ותיקות וחדשות, יצטרפו גם הן במהרה. שיהיה מזל טוב עצום ובעיקר הריון תקין
ארוך
משעמם
ונפלא

lee E

New member
מזל טוב יקירה../images/Emo65.gif

הריון ארוך , עגול ומשעמם. אל תשכחי לנוח הרבה כי לסחוב תאומים זה ממש לא פשוט. מאחלת לך להגיע כמוני לשבוע 39 הנכסף..ושתהיה לך בטן ענקית שלא תוכלי לסגור את הידיים מסביבה
. עם שני אינידיאנים של 3 ק"ג each.

מזל טוב ענק !!!../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif

אני קוראת את הודעתך וכ"כ כ"כ שמחה בשבילך. כן, ואפילו דומעת..... זוכרת את פירוט תוצאות הניתוח האחרון שעברת, היה ממש לא קל..... בהחלט מאמינה שלאביך יש יד בדבר. מאחלת לך הריון ארוך ארוך, תקין ומשעמם.
ושוב מזל טוב

ל י א ן 2

New member
יקרה../images/Emo24.gif

שמחה איתך
אכן הדרך אל האור הייתה קשה וארוכה... קשה לשכוח את האתמול אבל את עומדת בפני דרך חדשה, מרגשת ... מאחלת שיהיה קל ותקין

שמחה רבה שמחה רבה ../images/Emo140.gif

...אביב הגיע וגם הודעה כל כך שמחה.... מתרגשת ושמחה בשמחתך תודה ששיתפת בדרך, זה נותן המון תקווה חג שמייח ומזל טוב
רעננית

דוב דוב מתוקה, מזל טוב../images/Emo25.gif

דוב דוב, אחת הבנות מהמפגש בביתי לפני כשנה, שלעולם לא אשכח, נכנסת כל כך עמוק לליבי - אני כל כך מאושרת בשבילך
נעלמתי קצת לאחרונה כיוון שלאחר הלפרסקופיה שעברתי , ברוך השם אין לי זכר מהאנדו', לכן הרגשתי לא שייכת, אך עדיין מדי פעם הצצתי לראות מה חדש איתכן. מאחלת לך המון המון אושר, שמחה ורק טוב,
דרך אגב פרופ' שולמן אכן מדהים
גם אותי הוא הצליח לעבר (IVF 2- חודש שלישי)
עשית לי את היום האחרון לחג ליום מאושר במיוחד, המון המון נשיקות..........
ליאת

ha1231

New member
ליאת ../images/Emo49.gif למה את מודיע כל כך בשקט

תיתני לנו את ההזדמנות לשמוח בשמחתך ולאחל לך הריון קל ותקין ומזל טוב ענקי שולחת לך הרבה
איזה בשורות טובות לכבוד החג איזה כיף לשמוע פה כל פעם על הריון חדש.

../images/Emo25.gif תודה, אבל שקט ... ../images/Emo98.gif

אני לא רוצה להרוס לדוב דוב 2 , זה השרשור שלה
שלי אולי יגיע מאוחר יותר, לאחר שקיפות עורפית או סקירה מוקדמת......

להרוס../images/Emo2.gif

עם הודעה משמחת כזו אי אפשר להרוס שום שירשור
אבל מממתינה בסובלנות להודעה הרישמית

ליאת- זה ראוי להודעה חדשה לא? ../images/Emo2.gif

נעלמת "קצת"? שמחה לשמוע שאת מרגישה לא שייכת
חשבתי לפתוח שרשור חיפוש קרובים אחריך, אחרי רוצה עוד1, יעל, טל 249 ועוד כמה מהמפגש ההוא שנעלמו לנו.. מקוה שהכל בסדר איתן. שיהיה לך המון המון מזל טוב
ונשמח לעדכונים מידי פעם

שכנתי היקרה ליאת!

אני כבר חשבתי לפתוח הודעה בנוסח ``המדור לחיפוש קרובים`` ולברר איפה את אבל עכשיו אני רואה שלא צריך. שמחה מאד מאד ומאחלת לך שההריון ימשך תקין, עגלגל, קל, בריא, שמח והכי משעמם בעולם עם תינוק בריא בסוף ובבקשה א.תעני לפלאפון וב.תפתחי הודעה נפרדת.

ha1231

New member
קולולולולו../images/Emo49.gifאיזו בשורה משמחת

דוב דוב היקרה אחרי כל הסבל והאיסורים הינה הגיע המתנה הכי יפה לחג האביב, מאחלת לך הריון קל ותקין וממש התרגשתי כשקראתי את מה שכתבת. עוד הריון נוסף של תאומים איזה כיף חברים לתאומות שלי.
תישמרי על עצמך לא להתאמץ ותישתי המון המון מים.

יקירה ../images/Emo24.gif

נפלא לשמוע את זה גם בפורום הזה
מרגש! מרגש! מרגש! כל כך שמחה בשבילך! מאחלת שימשיך קל ארוך ותקין
תשמרי על עצמך יקרה ותמשיכי לעדכן

לולי72

New member
../images/Emo49.gif דוב דוב

שיהיה לך הריון, קל, משעמם ושהכל יהיה בסדר. רק אושר

יששששש!

וואו איזה יופי!!! אני שמחה מאד מאד. מכל הלב שימשך תקין, עגלגל, שמח, בריא, קל והכי משעמם בעולם ועם תאומים בריאים בסוף.

אסנת28

New member
מזל טוב

הרבה מזל טוב אני לאחר ivf 4 נכשל ולקרוא את ההודעה שלך זה נותן כח להמשיך הלאה בהצלחה לכולם אסנת

למעלה