אזהרה

אבישי ר

New member
הגזמת

נו באמת... נקסון זה לא חברה של ילדים בני 14 שאם קצת קשה הם יוותרו עובדה ש 6 שנים שהם נלחמו בנו בלי הפסקה וללא הצלחה הם עדיין ממשיכים אין מה לעשות... אתה לא תמצא שום משחק בעולם שלא יהיה בו אפילו באג אחד אתה חושב שהאבטחה של המייפל סטורי הקוריאני יותר טוב? אני בטוח שלא... אבל שם זה סיפור אחר מהסיפור שלנו בקיצור הכל יהיה טוב

נקסון יהיו חברה חזקה ומצליחה עוד הרבה זמן

מהסיבה שאולי הם חרא בשירות לקוחות אבל היי, אנחנו מתלוננים אבל עדיין מזרימים להם כספים. אז יש אקספלויטים והאקרים, זה ממש לא מה שיפיל את נקסון. נקסון יקרסו ביום שאף אחד לא ישלח להם יותר כסף לNX וכו', וזה לא בעתיד הקרוב.

JackyE

New member
תודה רבהרבה על האזהרה! ../images/Emo45.gif

הזהרתי גם את כל הגילד שלי
אני באמת מקווה שלא ילכו לי כל הדברים הנחמדים שעשיתי היום!
נקווה לטוב

../images/Emo124.gif שמעתי חדשות הבוקר ../images/Emo62.gif

כל הכבוד לנקסון !!!!! שמעתי שכל ההאקרים שממירים חיצים במזוס מקבלים פרמננט באן אחרי כמה דקות !!!!! אולי בגלל זה לא הורידו את המשחק ! ואולי בזכות זה לא יהיה RB ! ואולי בגלל זה המחירים בשוק לא התחרפנו ! באמת שנקסון מפתיעים אותי לטובה !

מ י ל ר

New member
יש איזה אדיר!!

יש נקסון הביאו את הגאמפ ואיתו רצח האקרים!! איזה כיף להסתובב בליפרי בלי לראות אלפי האקרים!! תענוג ללכת ל-tot ולא לראות מיליוני האקרים!! איזה כיף סתם לרשום משפט רנדומלי!!

סליחה אבל אם היית

רואה אייך נראה המסך שלי ביום אופייני.... ליבן וכל החברים האקרים שלו - כל הדופרים של סקניה - יושבים אחד ליד השני בשוק ומדברים בסמגות. ככה שכל המסך נעשה צהוב...... מתי ליבן קיבל פרמננט באן על ה NL שלו ? יש לו כבר BM דרגה 16X.....

צ ל י ל 8

New member
אם זה באמת ככה, באמת כל הכבוד להם

אבל שיעשו ככה לכולם, לא רק להאקים חדשים
עד שעליתי רמה... הייתי מאוד כועסת אם היה RB.

Guid

New member
נשמע שנקסון מתחילים להיות רציניים!

הגיע הזמן באמת. אחרי 140980243 רולבקים הם החליטו להתעשת... אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם. יאללה, שייכנסו בצורה של כל ההאקרים!

miss_t

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo124.gifשמעתי שאפשר לפרוץ למשתמש דרך

חנות שפתוחה. הבנתי שמאשרום בטוחה יותר. בכל מקרה- רק שמעתי על זה היום ואני לא יודעת עד כמה זה נכון. אבל אני לא אופתע שזה נכון ה-FM ריק יחסית!

צ ל י ל 8

New member
עד מתי???? ואיך זה אפשרי בכלל?

איזה מזל שלא היה לי זמן לפתוח את החנות שלי בימים האחרונים

טוב

אף אחד בין החברים או האליאנס שלי לא שמע כלום. אבל זה לא אומר ב 100 %... אף אחד מההאקרים שאני מכירה או מהאנשים שחברים של האקרים לא היה מחובר לשאול.... לא על כולם אני סומכת במסירת אינפורמציה. ואין שום ידיעה באף אחד מהפורומים של מייפל בחו"ל. השוק תמיד מאד רייק באמצע השבוע קצת לפני לפני סרבר צ'ק. כל החבר'ה מארה"ב סגרו את החנויות לפני שהלכו לבית הספר או לעבודה. האוסטרלים ישנים עכשיו והחבר'ה מישראל לא פותחים חנות עכשיו.

miss_t

New member
שמתי לב שה-FM ריק יחסית מתחילת השבוע

(אני מחפשת ספר סקילים ותיק לאבנים) ורק היום שני חברים שלא קשורים אחד לשני אמרו שהם חוששים להפרץ ולכן לא פותחים חנות....

gate11Maccabi

New member
קטע מלחיץ ביותר, יצאתי בדיוק מהחנות שלי

ואז קיבלתי ניתוק ואני לא יכול להתחבר, והסרבר צ'ק אמור להתחיל רק עוד חצי שעה..

הסרבר צ'ק היה אמור להתחיל ב 4 ואחרו כנראה.

ערוץ 1 קרס היום וחבר קרא לי מהר לפתוח חנות עמתדי כל היום עם חנות ולא קרה כלום. אין טעם להיכנס להיסטריה כרגע הידיעות עוד לא בדוקות.

למעלה