אזהרה

מ י ל ר

New member
מאז הג'אמפ אני לא יכול לעזוב את המייפל

העבודה והלימודים סתם מפריעים לי לשחק :( ועוד החברים שאני דוחף מידי פעם, כזה מיותר. אני רק מחפש מה להרוג במייפל כול הזמן

Don Nirtin

New member
פחח, והעיקר הם הכניסו שינוי שאמור למנוע../images/Emo267.gif

את זה בדיוק. נקסון......... שום דבר בקו החשיבה שלכם לא הולך בכיוון הזה. פשוט תסתמו את חורי האבטחה שיש לכם ותדאגו לעשות טלאים להם. אל תחכו לפאץ' הבא.

אבישי ר

New member
לכל מי שרוצה לקפוץ על ההזדמנות

לקבל NX חינם, להשאיר את המשחק דלוק עד שיצא סרבר צ'אק

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

קיבלתי תיסרוקת יפה על הקוסמת שלי היום והרבה הפתעות טובות. דברים ששוים יותר מ 5K NX..... ממש לא מתאים לי רול בק.

killer97

New member
ואוו../images/Emo6.gif השיער של הקוסמת שלך../images/Emo6.gif

הרבה יותר יפה ממקודם

תודה - היום היא כבר לא חולה

מסתבר שהיה לי קופון לצבע עור שקיבלתי מהקופסת מתנה באיוונט הקודם. פתחתי רק אחת וזה מה שקיבלתי וממש התבאסתי.... אבל היום השתמשתי בזה רצה לעבודה.....

מיקי

לא התאפקתי ורציתי לבזבז 2.7 K MP על שינוי גוון עור. הוא כתב לי שיש לי כבר כזה האם אני בטוחה שאני רוצה לקנות עוד אחד.... וכמובן שעשיתי ביטול על הקניה ונזכרתי שקיבלתי כזה מקופסה אחת שפתחתי באיוונט.

GינGית

New member
יפה מאוד, זה מהאיוונט של האבן?

כשהורגים את הבוס? יכולים לקבל גם כרטיס חתונה? בא לי להתחתן עם ה-DK היפה שלי

לא זה לא מזה

לא מקבלים חפצי קאש מזה בספטמבר היה איוונט בקאש שופ של קופסאות עם הפתעה ב 900 NK קניתי אחת וקיבלתי קופון לעור.. הסיבה היחידה שעדיין יש לי אותו כי אי אפשר להעיף לחלל האויר דברי קאש. אבל יצא שבסוף השתמשתי בו. אני מאד מבסוטה מהמראה החדש של הקוסמת שלי.....

Guid

New member
איזו תגובה... ../images/Emo6.gif

קרועים. אני מקווה שיתקנו את זה בלי שום רול בק... לא שזה הורס לי אישית, אבל חבל על כל מה שאתם עברתם לאחרונה. ועברתם הרבה, לפי התגובות פה...

TheParrot

New member
לאט לאט

מייפל יקרוס. נקסון לא יכולים לעשות כלום נגד האקרים. פעם אחת זה הMAP CRASH ופעם אחת זה השיכפולים ופעם אחת זה הטעויות שלהם ופעם אחת זה מסו אקספולייט....לאט לאט הם מיתפרקים.. אני חושב שמהיום בעוד שנה, שנה וחצי אנחנו נוכל להגיד "חבל, זה היה משחק טוב..." כל פאץ' שעושים כל סרבר צ'ק כל הגברת אבטחה שנקסון מתקינים הכלללל ניפרץ אחרי כמה ימים. וזה לא יעזור. האקים ימשיכו להתפרסם באינטרנט וכל ילד בן 8 ימשיך להשתמש בהאקים... אני מקווה שאני טועה.

למעלה