אזהרה

../images/Emo18.gif אזהרה

יש מזו אקפלוייט עכשיו !!!!!! שמעתי משהו שקשור ל BM וחיצים. זה אומר שתתרחקו מהשוק !!! לא למכור כלום. ובכלל, כשיש מזו אקפלוייט יש רול בק בדר"כ. אין לי מושג מתי זה התחיל כי לא הייתי מחוברת מאתמול בערב.

Guid

New member
כמובן,

היה צפוי שיהיו חורי אבטחה... חבל רק שמגלים אותם רק כשמישהו מצליח לנצל אותם ולהרוס...

ד"א שאלה

יש לי 4 כפפות 10 אתק למכירה. וראיתי באמת שהמון FMים ריקים מחנויות. כרגע יש לי 211 מיל ו4 כפפות למכירה. לשמור אותן ולחכות שהמצב ישתפר?

Guid

New member
לוטן,

אני חושב שכדאי שתפתחי שרשור 'כסף, מחירים ומכירות' ותשרשרי אליו את השאלה הזאת. יהיה הרבה יותר מסודר ככה
(וגם יהיה פחות קל לפספס אותה)

Don Nirtin

New member
שים לב אנא לניסוח של עצמך../images/Emo267.gif

פחות קל לפספס אותה? הממ

מ י ל ר

New member
מיותר להעיר לו

במיוחד שהוא מעיר הערה של מנהל, אתה לא חושב? פשוט לפעמים צריך לא להתערב.

Don Nirtin

New member
הערתי על משהו אחר לגמרי אסף......../images/Emo267.gif

קח קפה תקרא שוב מה כתבתי

Guid

New member
עמית,

אם אתה חושב שקיימת בעיה מסוימת- אתה מוזמן לשלוח לי מסר. אני מבקש לא לרשום בפורום הערות כאלו. וכרגע אני רק מבקש, להבא אני מוחק. חוץ מזה, אם כבר דיברנו על אפליה ועל שרשורים- אני חושב שאם תקפידו לרשום שאלות בשרשורי הנושא ולא בשרשורי ההתקדמות היומית, אתם תקבלו על השאלות שלכם הרבה יותר יחס. זה גם לגבי מה שמיקי כתבה אתמול. חברים, תשמרו על הסדר- תראו איך דברים מסתדרים. תמשיכו לשאול שאלות בשרשורים לא קשורים- אל תתפלאו שתקבלו עליהם פחות יחס. הפורום מתחדש בקצב מהיר, שרשורים עולים ויורדים. ככה זה עובד. זו המטרה של שרשורי הנושא. אם התכוונת לאפליה מסוג אחר- שלח לי מסר בבקשה, אני אשמח לשמוע.

Guid

New member
ואני מוסיף לינק למאמר שעוסק בשרשורי נושא-

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1694&aId=88372 תקראו, תבינו, ותאמצו את מה שכתוב. כל מי שרוצה מוזמן לפתוח שרשור נושא חדש במידה ולא נפתח אחד ב3 הימים האחרונים. המטרה היא אחת ויחידה- להפיק מקסימום הנאה ותועלת מהגלישה בפורום.

אז למה את לא כותבת אזהרה אם את יודעת על זה?

את יודעת שפעם קיבלתי באן בגלל שהאקרים קנו בכסף כזה בחנות שלי ב 3 מיליון מזוס? הפסדתי 1.6 ביל - את כלללל הכסף שלי שחסכתי במשך חודש. נקסון השאירו את ההרואית שלי עם 10 K מזוס. היה נחמד אם היית מזהירה את קוראי הפורום מדברים כאילו כשאת יודעת עליהם. לדעתי, זה יותר חשוב מ 30 תסרוקות חדשות או עליה לדרגה 14.

כי קראתי את זה בבאסיל

5 דק' לפני שאת רשמת על זה? .___." היה כתוב בת'רד שזה התחיל 8 שעות מכתיבת ההודעה. אני לא אשמה בכלום. ._______________________.""

או קיי. כתבת שזה כבר כמה ימים.....

יש הבדל בין 8 שעות לכמה ימים...... לא האשמתי אותך בכלום רק רצוי להזהיר את הפורום כשיודעים דברים כאילו. אני מזהירה תמיד אייך שאני מגלה דברים שיכולים לסכן כאן מישהו.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יותר מדי מייפל ?

לכי מהר למיטה כי עשית לי התקף לב עם העייפות שלך.

ממש לא יותר מידי מייפל...

אני לא משחקת כמעט וכשאני מחוברת אני לרוב AFK...יש לי דברים אחרים לעשות בחיים. ._.

חוץ מזה, ה"לכי למיטה מהר" ממש לא יעזור

אני בטח שלא יושבת כל החיים שלי מול משחק מחשב. ._. אני לא יכולה לישון בכללי, בעיות וזה.

למעלה