אזהרה

../images/Emo18.gif אזהרה

בגלל כל הארועים האחרונים.... אנא המנעו כרגע מלקנות ב MTS..... במיוחד כפפות !!!!!! או VSS ! נקסון עשו שינויים ב MTS , מנטרים אותו רציני עכשיו. האקרים לא יכולים למכור יותר חפצים משוכפלים שם. מי ששם חפץ משוכפל ב MTS מיידית, באופן אוטומטי, לא יוכל יותר להתחבר לחשבון הזה יותר. היות וחלק גדול מהכפפות ב MTS משוכפל, זהירות לא לקנות שם.

Hasselblad

New member
תודה על האזהרה

שמעתי על מלא אנשים שקיבלו באן בברה. מישהי רמה 200 בברה קיבלה באן בגלל שהיו לא נעליים משוכפלות! היא אמרה שהיא לא עשתה כלום חוץ מלקנות את הנעליים שבוע שעבר (אבל אני לא מאמינה לה ב 100%)

אני גם מכירה מלא שקיבלו באן.

ובניהם דמות של ההאקר הכי בסקניה... אבל הוא מאד מנוסה ולא היה עליו אפילו חפץ משוכפל אחד. (כן ,רוזי את יכולה להסיר את הפלאדין של בריי מהרשימת חברים שלך כי הוא חטף באן). מכירה גם NL בדרגה 200 שקיבל באן על החזקת חפצים משוכפלים. חברים יודעי דבר אמרו לי שכשקונים חפץ משוכפל צריך לשמור אותו על מיול עד שמתפרסמת רשימת הבאנים שקשורה לארועי השיכפול.... אחרי סרבר צ'ק ובאנים אפשר להשתמש בחפץ.... כמובן שכל פעם שיש בלגנים ושיכפולים כדאי להעביר את החפץ המשוכפל למיול.

צ ל י ל 8

New member
בשביל מה בכלל להתעסק עם כל זה?

הבעיה היא שאפשר לקנות בתמימות חפץ בלי לדעת שהוא משוכפל..

נכון ואפשר לחטוף באן על זה....

יש לי חבר שחטף באן על זה שקנה כרטיס לדרופים כפולים וחסך מלא מטבעות כסף של האיוונט..... הוא איבד חשבון עם סינגוס דרגה 120 ועם הרו דרגה כמעט 120...... תארי לעצמך. מישהו 100 % חוקי....... הוא כתב לנקסון מיליון פעמים ואין תגובה.....

ודרך אגב

אני קניתי פעם מחבר בגילדה הקודמת שלי BFC מאד מסויים. חברים אמרו לי שזה לא משוכפל ו 100 % בטוח. אחרי שבועיים ראיתי אותו שם בחנות שלו גלימה זהה לזו שאני קניתי ממנו..... יכולתי לחטוף באן על בעצם שום דבר רע שעשיתי...... למזלי זה נגמר בטוב.....

צ ל י ל 8

New member
נקווה שזה בהחלט ייתן באן למי שצריך!

וMTS אצלי הוא בכלל לא בתחום. לא קונה ולא מוכרת שם.

למעלה