Summer Game

DAN1EL

New member
../images/Emo179.gifSummer Game../images/Emo179.gif

הגענו לסיבוב השישי! ואם אתם שואלים את עצמכם למה האיחור (המשחק היה אמור להיות אתמול), אז זה בגלל שרציתי לעשות עוד יום הצבעה, כך אולי התיקו יישבר. אבל זה לא קרה, אז אצטרך להתמודד עם זה איכשהו.
ועכשיו אני מקווה שיהיו יותר מצביעים. אז נתחיל.

DAN1EL

New member
206 - The Dance

תקציר הפרק באנגלית: (מתוך האתר הרשמי) Episode #206 - "The Dance" School-spirited Andie somehow convinces her apathetic buddies to attend a Capeside High School dance, where each romantic entanglement is tested. Hoping the dance will help him forget about his parents' decision to separate, Dawson arrives in time to overhear Jack and Joey arguing about the kiss they shared a few days before. Meanwhile, Pacey maintains to Andie that he's not a dancer, but is later caught swaying in the arms of a beautiful upperclassmen. ובעברית: יש נשף ריקודים בבית ספר (האמריקאים והשטויות שלהם), והחבורה כולה מגיעה אליו: דוסון, ג'ואי, ג'ק, אנדי, פייסי, אבי וג'ן. דוסון מגיע עם ג'ואי לנשף בתקווה לשכוח מההחלטה של הוריו להיפרד, אבל תופס את ג'ק וג'ואי מתווכחים על הנשיקה שהייתה ביניהם. דוסון כועס מאוד ומכה את ג'ק במסיבה. פייסי לא רוצה לרקוד עם אנדי בנשף כי הוא טוען שהוא לא יודע לרקוד, אבל אנדי תופסת אותו רוקד עם איזו בימבו. אנדי ופייסי רבים. כדי להצביע לפרק זה, שרשרו להודעה זאת את האייקון

Dawson girl

New member
../images/Emo79.gif

בעקרון שני הפרקים הם בינוניים כאלה, לא מאלה שבלטו לטובה או לרעה. באמצע. פרווה.
אבל זה יותר טוב, קצת. אני אבחר בזה ולו רק בגלל הסצינה של אנדי ופייסי בסוף הפרק, רוקדים אחרי שהיא ראתה אותו רוקד עם כריסטי (ע''ע הבימבו
) כשהוא אמר לה שהוא לא רוקד. זה היה יפה

DAN1EL

New member
../images/Emo79.gif

כמו שנמש אמרה, הפרקים שמתחרים הפעם הם שניהם די בינוניים. ובפרק של העונה הרביעית היה די משעמם, כי אנדי לא מתה בסוף. ולמה הצבעתי לפרק של העונה השנייה? אמנם הפרק הזה היה קצת מבאס עם כל הריבים (דוסון וג'ק, דוסון וג'ואי, פייסי ואנדי, וכו') אבל עדיין זה היה נחמד לראות את כולם ביחד, אני מעדיף בהרבה פרקים שבהם כל החבורה ביחד. וחוץ מזה אבי השתתפה בפרק.

LillipooT

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo60.gif

כתבתי את תגובתי לפרק בהמשך השירשור.. מממ.. אני אכתוב אותה גם כאן
ראיתי עכשיו את הפרק. עדיין יש לי צמרמורות... פרק מדהים. פשוט מדהים. איך התגעגעתי להתרגשות הזאת אחרי צפייה בפרק של דוסון.... בקשר למה שפייסי עשה.... פייסי פשוט שיקר. הוא ידע שאנדי מאוד אוהבת לרקוד ומאוד מחכה לזה.. אבל אמר לה לא. וכשגברת מושלמת ביקשה ממנו לרקוד.. לקחו לו שלוש שניות בשביל להגיד כן. כמו אנדי, אני יודעת שאם הייתי במצב שלה הייתי מאוד נעלבת.. לפחות הוא פיצה על זה אח"כ ורקד איתה.. אני יכולה להבין שזאת הפנטזיה שלו בלה בלה בלה.. אבל הוא היה צריך לחשוב על אנדי ולא רק על עצמו. אבי הייתה מעצבנת!! כלומר ברור שהיא דמות גאונית.. אבל היא הייתה ממש גועלית לג'ן. אני לא מבינה איך ג'ן מסתובבת איתה בכלל.. לשם שינוי הקטעים של מיץ' וגייל הוסיפו לפרק לטעמי. גייל הייתה כל כך מסכנה.... איך שהיא בכתה
דוסון גם היה מאוד מאוד מסכן.. ההורים שלו נפרדים, ג'ואי בגדה בו ונפרדה ממנו - וכל זה בערב אחד. אני לא ידועת איך הייתי יכולה להתמודד עם זה. אני לא ממש מבינה למה ג'ואי ניפרדה מדוסון.. הם אוהבים אחד את השני והם מאושרים ביחד. אז למה לסיים את זה
כי היא צריכה למצא את עצמה? אני לא מבינה מה זה אומר כלכ ך.. היא יכולה למצא את עצמה גם כשהיא עם דוסון. פשוט מצחיק שהקשר שלהם, שלו חיכינו עונה שלמה, הסתיים אחרי 6 פרקים. מה עוד
ג'ק היה חמוד
איך שהוא השתנה... הוא כזה קטנצ'יק ומסכן בעונה הזאת חח זייהו לבינתיים. היה פרק מדהים

../images/Emo79.gif../images/Emo105.gif

ראיתי אתמול את הפרק וזה פרק פשוט מקסים!! הסיפור של ההורים של דוסון היה ממש עצוב ומרגש,אנדי ופייסי היו חמודים כל הפרק ובעיקר בסוף כשהם רקדו זה היה ממש יפה. דוסון וג'ואי היו ממש חמודים שהם רקדו אבל כמובן כל הריב,והפרידה בסוף... השירים בפרק ממש ממש יפים! ואני ממש לא אוהבת את אבי!

גל1234

New member
אם זה עוזר לך אז עכשיו באיחור קטן (

או איחור גדול) , הצבעתי....... במידה וכבר עשית מה שאתה צריך אז אל תתיחס להצבעה אבל אם יעזור לך אז הצבעתי

DAN1EL

New member
406 - Great Xpectations

תקציר הפרק באנגלית: (מתוך האתר הרשמי) Episode #406 - "Great Xpectations" Despite having achieved her life's dream by gaining early acceptance to prestigious Harvard University, Andie doesn't feel elated. While many of her friends have not even begun the application process, Andie just can't seem to truly enjoy this hard-earned prize. Upon learning that an underground rave has been planned just in time for her to celebrate this monumental achievement, she hopes that a new experience might help her reignite feelings numbed by anti-depressants. She experiments with a dangerous drug, with serious consequences. Meanwhile, Dawson learns the happy news that his parents are keeping their unborn child, and he decides to join in the celebration at Gretchen's insistence. Things get a bit awkward when Gretchen invites Joey and Pacey along. ובעברית: אנדי עסוקה בניסיונות להתקבל לאוניברסיטה טובה בשנה הבאה. היא בולעת אקסטזי במסיבה ומתמוטטת. בזמן שהיא נלקחת לבית החולים, ג'ן מוצאת את עצמה מואשמת בהתמוטטות של אנדי, ומרגישה אשמה בעצמה. ההורים לירי מחליטים ללדת את הילד\ה שגייל נושאת ברחמה. :) כדי להצביע לפרק זה, שרשרו לכאן את האייקון

גל1234

New member
../images/Emo41.gif

נורא אהבתי תפרק הזה , במיוחד תסיצנה שהיא קופצת על הטרמפולינה ואז מתעלפת ושג'ק מגלה שג'ן נתנה לה תאקסטזי וכועס עליה

DAN1EL

New member
דיונים, תמונות ושירים - הכל לכאן.

זאת הפינה של הדברים שלא קשורים ישירות להצבעה, אבל קשורים לפרקים המתחרים בסיבוב הנוכחי. רשימות שירים, תמונות, דיונים, הכל לכאן בלבד.

Dawson girl

New member
לשם שינוי- דיון! ../images/Emo3.gif

על מה שהיה בין אנדי ופייסי בפרק 206. תזכורת קצרה: פייסי אמר לאנדי שהוא לא רוקד, וישב רוב הערב בצד וככה גם היא נאלצה לשבת ולא לרקוד, למרות ההתלהבות הרגילה שלה
. לקראת סוף המסיבה, פייסי יוצא החוצה למסדרון ורואה את כריסטי, מושא הפנטזיות שלו, בוכה כי החבר הטמפיט שלה זרק אותה או משו בסגנון. היא שואלת אותו אם הוא רוצה לרקוד איתה במסדרון (תמוה משהו), והוא כמובן מסכים. ואז אנדי יוצאת, רואה את שניהם רוקדים, ונעלבת. עכשיו השאלה שלי היא, מה היה צריך פייסי לעשות? לא לרקוד עם כריסטי כדי לא לפגוע באנדי? לרקוד עם אנדי כל הערב? או סתם לא לבוא, שזה מין הסתם מה שאני הייתי עושה
? תגיבו

DAN1EL

New member
....

אני במקום פייסי קודם כל מלכתחילה לא הייתי יוצא עם אנדי כי היא חתיכת פוסטמה משעממת ומעצבנת.
אבל אם כבר הייתי יוצא עם אנדי, לא הייתי גם הולך לנשף המפגר הזה. ואם כבר הייתי הולך לנשף הזה, לא הייתי רוקד עם אנדי. כי היא פוסטמה מעצבנת. ואם כבר הייתי לא רוקד איתה ונקלע למצב של פייסי, הייתי אומר לכריסטי שיש לי חברה ושתרד ממני. אבל זה רק בגלל שפייסי אוהב את אנדי, אני במקומה הייתי מעדיף את כריסטי
. אבל סתם בשביל סטוץ, זה לא מישהי לקשר. נמש, עניתי למסר ששלחת לי היום. קיבלת את זה?

shiray

New member
אז ככה:

לדעתי הבעיה הייתה יותר מה שכל הקטע של הריקוד אמר, לאו דווקא זה שהוא אמר לאנדי שהוא לא רוקד ואז רקד אם כריסטי, אלא שזה נראה שאנדי הייתה מן פשרה כי כריסטי לא שמה עליו אז... כאילו אנדי זו מישהי בטוחה שתהיה לו אבל יהיו אחרות שהוא יעדיף, שזה משהו שבחיים לא הייתי נקלעת אליו כי אני לפחות מאלה שיעדיפו להיות לבד המון המון זמן מאשר להתפשר על מי שאני איתו (ולא מדובר במי שנראה יותר טוב או משהו אלא במי שאני באמת מאוהבת בו)...

LillipooT

New member
אוקי ראיתי עכשיו את הפרק.. ../images/Emo60.gif

עדיין יש לי צמרמורות... פרק מדהים. פשוט מדהים. איך התגעגעתי להתרגשות הזאת אחרי צפייה בפרק של דוסון.... בקשר למה שפייסי עשה.... פייסי פשוט שיקר. הוא ידע שאנדי מאוד אוהבת לרקוד ומאוד מחכה לזה.. אבל אמר לה לא. וכשגברת מושלמת ביקשה ממנו לרקוד.. לקחו לו שלוש שניות בשביל להגיד כן. כמו אנדי, אני יודעת שאם הייתי במצב שלה הייתי מאוד נעלבת.. לפחות הוא פיצה על זה אח"כ ורקד איתה.. אני יכולה להבין שזאת הפנטזיה שלו בלה בלה בלה.. אבל הוא היה צריך לחשוב על אנדי ולא רק על עצמו. אבי הייתה מעצבנת!! כלומר ברור שהיא דמות גאונית.. אבל היא הייתה ממש גועלית לג'ן. אני לא מבינה איך ג'ן מסתובבת איתה בכלל.. לשם שינוי הקטעים של מיץ' וגייל הוסיפו לפרק לטעמי. גייל הייתה כל כך מסכנה.... איך שהיא בכתה
דוסון גם היה מאוד מאוד מסכן.. ההורים שלו נפרדים, ג'ואי בגדה בו ונפרדה ממנו - וכל זה בערב אחד. אני לא ידועת איך הייתי יכולה להתמודד עם זה. אני לא ממש מבינה למה ג'ואי ניפרדה מדוסון.. הם אוהבים אחד את השני והם מאושרים ביחד. אז למה לסיים את זה
כי היא צריכה למצא את עצמה? אני לא מבינה מה זה אומר כלכ ך.. היא יכולה למצא את עצמה גם כשהיא עם דוסון. פשוט מצחיק שהקשר שלהם, שלו חיכינו עונה שלמה, הסתיים אחרי 6 פרקים. מה עוד
ג'ק היה חמוד
איך שהוא השתנה... הוא כזה קטנצ'יק ומסכן בעונה הזאת חח זייהו לבינתיים. היה פרק מדהים

עד מתי אפשר להצביע??../images/Emo105.gif

כי אני רוצה לראות את שני הפרקים לפני..

DAN1EL

New member
~ההצבעה נסגרה~

בצהריים אני אפתח את הסיבוב השביעי.

למעלה