../images/Emo79.gif ../images/Emo60.gif
כתבתי את תגובתי לפרק בהמשך השירשור.. מממ.. אני אכתוב אותה גם כאן
ראיתי עכשיו את הפרק. עדיין יש לי צמרמורות... פרק מדהים. פשוט מדהים. איך התגעגעתי להתרגשות הזאת אחרי צפייה בפרק של דוסון.... בקשר למה שפייסי עשה.... פייסי פשוט שיקר. הוא ידע שאנדי מאוד אוהבת לרקוד ומאוד מחכה לזה.. אבל אמר לה לא. וכשגברת מושלמת ביקשה ממנו לרקוד.. לקחו לו שלוש שניות בשביל להגיד כן. כמו אנדי, אני יודעת שאם הייתי במצב שלה הייתי מאוד נעלבת.. לפחות הוא פיצה על זה אח"כ ורקד איתה.. אני יכולה להבין שזאת הפנטזיה שלו בלה בלה בלה.. אבל הוא היה צריך לחשוב על אנדי ולא רק על עצמו. אבי הייתה מעצבנת!! כלומר ברור שהיא דמות גאונית.. אבל היא הייתה ממש גועלית לג'ן. אני לא מבינה איך ג'ן מסתובבת איתה בכלל.. לשם שינוי הקטעים של מיץ' וגייל הוסיפו לפרק לטעמי. גייל הייתה כל כך מסכנה.... איך שהיא בכתה
דוסון גם היה מאוד מאוד מסכן.. ההורים שלו נפרדים, ג'ואי בגדה בו ונפרדה ממנו - וכל זה בערב אחד. אני לא ידועת איך הייתי יכולה להתמודד עם זה. אני לא ממש מבינה למה ג'ואי ניפרדה מדוסון.. הם אוהבים אחד את השני והם מאושרים ביחד. אז למה לסיים את זה
כי היא צריכה למצא את עצמה? אני לא מבינה מה זה אומר כלכ ך.. היא יכולה למצא את עצמה גם כשהיא עם דוסון. פשוט מצחיק שהקשר שלהם, שלו חיכינו עונה שלמה, הסתיים אחרי 6 פרקים. מה עוד
ג'ק היה חמוד
איך שהוא השתנה... הוא כזה קטנצ'יק ומסכן בעונה הזאת חח זייהו לבינתיים. היה פרק מדהים