שאלון

horse 1212

New member
../images/Emo179.gifשאלון../images/Emo179.gif

האם יש לך עוד עיסוק חוץ מרכיבה על סוסים?
האם ההורים שלכם אוהבים את זה שאתם רוכבים? האם הם תומכים בכם?
האם פעם רצית להפסיק לרכב מסיבה כל שהיא?
מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך בחווה?
מה הדבר הכי שמח שקרה לך בעיניני סוסים?
מה הכי מושך אותכם ברכיבה על סוסים? ובכלל בטיפול סוסים? אני יודעת שזה שאלות טיפה דביליות אבל מקווה שתהנו...

נויקההה

New member
עונה......

האם יש לך עוד עיסוק חוץ מרכיבה על סוסים?לא האם ההורים שלכם אוהבים את זה שאתם רוכבים? האם הם תומכים בכם?הם לא כל כך אוהבים אבל הם מאוד תומכים בי האם פעם רצית להפסיק לרכב מסיבה כל שהיא?כמה פעמים אבל לא מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך בחווה?לא זוכרת מה הדבר הכי שמח שקרה לך בעיניני סוסים?שזכיתי עם דוכי
מקום שלישי באליפות צפון מה הכי מושך אותכם ברכיבה על סוסים? ובכלל בטיפול סוסים?בריכה על סוסים-קפיצות

Ride Or Die

New member
עונה כי משעמם לי...

אני גם תלמיד... אין להם בעיה עם זה שאני רוכב... אבל הם ממש ממש לא תומכים בי... לא לא עולה לי עכשיו משו... זה שקנו לי סוס... קפיצות...

לודמיר

New member
עונה!

האם יש לך עוד עיסוק חוץ מרכיבה על סוסים? אני מנגנת על תופים האם ההורים שלכם אוהבים את זה שאתם רוכבים? האם הם תומכים בכם? אבא כן אמא לא... האם פעם רצית להפסיק לרכב מסיבה כל שהיא? אפעם!!! מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך בחווה? אאאמממ... שהייתי קטנה ורכבתי על שאדו הוא כל הזמן היה מנסה להעיף אותי ותמיד הייתי נכנסת לשיעורים של אחרים.. חחח.. מה הדבר הכי שמח שקרה לך בעיניני סוסים? רולייי!
מה הכי מושך אותכם ברכיבה על סוסים? ובכלל בטיפול סוסים? הבייבי שלי וג'יין!

התשובות שלי....../images/Emo6.gif

האם יש לך עוד עיסוק חוץ מרכיבה על סוסים? טיולים, לשיר, אממ.. לוזוכרת עוד. האם ההורים שלכם אוהבים את זה שאתם רוכבים? האם הם תומכים בכם? ברוך ה' כן, ואפילו מאוד. האם פעם רצית להפסיק לרכב מסיבה כל שהיא? לא...
מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך בחווה? אממ.. לא משו מיוחד.. מה הדבר הכי שמח שקרה לך בעיניני סוסים? כל שיעור שאני באה - זה נורא משמח אותי.
מה הכי מושך אתכם ברכיבה על סוסים? ובכלל בטיפול בסוסים? אני חושבת שרצון הזה לאהוב אותם ולהכיר את האופי שלהם. ובכלל, הם נורא נחמדים..
ואגב, גלי, אחלה שאלון...

202ריני

New member
תשובות

1) לא אין לי..:\ 2)כן וכן 3)כן... 4) בהורס בול כמעט נפלתי מהסוס כשחטפו לי את הכדור כמעט נפלתי מהבובית שלך 5)הדבר הכי שמח שקרה לי זה קרה ביום שישי הזה (אתמול) הלך לי מזה טוב עם סלייטר כי אפילו עשיתי הליכה 20 דקות לפני סוף השיעור וג'רום אפילו שאל אותי מה אכלת שאת רוכבת ככה אבל זה לא חשוב...(ואת יודעת מה זה אומר בשבילי?! נכון?!) 6)היופי שלהם ובכלל אני מאוד אוהבת ת'חיה הזאת בכלל היא חיה מאוד יפה ומאוד חכמה וגם אני אוהבת את המקצבים השונים שלהם ואת כל היכולות שהם יכולים לעשות עם הרגלים וזה זה מאוד יפה איך שהם עובדים אם את ברמה מספיק גבוהה כדי לראות את זה אז יותר קל לך להבין גם.

horse 1212

New member
רינת ורקפת כנסו....

רינת למה רכבת על סליייטר ולא על בז? רקפת באיזה יום את רוכבת? עם מי? על מי?

גלי,../images/Emo8.gif

אני רוכבת בימי ראשון (מחר!!), ומיקי הוא המדריך שלי. על בריטני בשיעור האחרון רכבתי.. ולפני על בייגל... ואת? עם מי את רוכבת ועל מי?

נו באמת חלאס עם זה

יש מסרים.. בבקשה תתכתבו שם כי זה מעצבן הנצלשים האלה שלא קשורים לשום דבר.. זה עושה את הפורום מלא בשיחות אישיות ולא בשביל זה הוא נועד..כבר ביקשו מלא פעמים אז חלאס עם זה

עונה

האם יש לך עוד עיסוק חוץ מרכיבה על סוסים? לא... האם ההורים שלכם אוהבים את זה שאתם רוכבים? מאוד האם הם תומכים בכם? ברור האם פעם רצית להפסיק לרכב מסיבה כל שהיא? לא.... מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך בחווה? לא זוכרת מה הדבר הכי שמח שקרה לך בעיניני סוסים? שהתחלתי לקפוץ...=) מה הכי מושך אותכם ברכיבה על סוסים?ובכלל בטיפול סוסים? הכל

תשובות שלי../images/Emo107.gif

האם יש לך עוד עיסוק חוץ מרכיבה על סוסים? אמממ...לא ממש...אולי ציור... האם ההורים שלכם אוהבים את זה שאתם רוכבים? האם הם תומכים בכם? כן. האם פעם רצית להפסיק לרכב מסיבה כל שהיא? לא. מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך בחווה? בחורף פיניתי מריצה של חרא והחלקתי על החרא וזה היה רטוב...בעעע....
מה הדבר הכי שמח שקרה לך בעיניני סוסים? שהתחלתי לקפוץ!
מה הכי מושך אותכם ברכיבה על סוסים? ובכלל בטיפול סוסים? ברכיבה-קפיצות, בטיפול-הטיפול בסוס וההשקעה בו.

../images/Emo27.gif עונה ../images/Emo37.gif

האם יש לך עוד עיסוק חוץ מרכיבה על סוסים? אני גם שרה ורוקדת אבל אין כמו לירכב על סוסים
האם ההורים שלכם אוהבים את זה שאתם רוכבים? האם הם תומכים בכם? כן ברור שכן הם גם אוהבים שאני רוכבת וגם תומכים בי מאוד
האם פעם רצית להפסיק לרכב מסיבה כל שהיא ממש לא אני בחיים לא אפסיק לירכב אל סוסום אלה אים אני אשבור יד או רגל חס וחלילה וגם אז אני אחזור לירכב במהירית האפשרית
מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך בחווה? לא משהו מיוחד
מה הדבר הכי שמח שקרה לך בעיניני סוסים? הגעתי למקום שני בתחרות קפיצות אים הסוס שאני הכי אוהבת
מה הכי מושך אותכם ברכיבה על סוסים? ובכלל בטיפול סוסים? הסוסים כמובן אני נהנת מאוד להיות בקירבת סוסים ואני מניכה שביגלל זה אני אוהבת לירכב אליהם ולטפל בהם

Saint Marko

New member
אני

האם יש לך עוד עיסוק חוץ מרכיבה על סוסים? בעיקרון הוא דיי המרכזי אבל יש כל מיני דברים קטנים. האם ההורים שלכם אוהבים את זה שאתם רוכבים? האם הם תומכים בכם? הם לא מתנגדים או משהו כזה. האם פעם רצית להפסיק לרכב מסיבה כל שהיא? כן! מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך בחווה? להתרסק על עמדת שפיטה ובסוף לא באמת נפלתי כי נחטתי על הרגליים. מה הדבר הכי שמח שקרה לך בעיניני סוסים? לא נראה לי שהיה משהו יותר מידי משמח. מה הכי מושך אותכם ברכיבה על סוסים? ובכלל בטיפול סוסים? האופי וההתנהגות של החייה הזו.. והעיניים האלה.. העיניים שאתה רואה שיש בהם משהו מיוחד.. *מאוד פואטי* אני יודעת שזה שאלות טיפה דביליות אבל מקווה שתהנו...

V o l c a n

New member
תשובות

כן......... גיטרה כן וכן לא פעם ראשונה שנפלתי אז נפלתי על הפרצוף ואז הוא היה מלא חול וזה היה מצחיק לאאלה לא יודע הסוסים עצמם

עונה

לא ממש כן מאוד!! לא שנפלתי פעמיים באותו שיעור מקיסר שהתחלתי לרכב הכל!

c h e R s o n

New member
עונה

האם יש לך עוד עיסוק חוץ מרכיבה על סוסים? כן אני גולש האם ההורים שלכם אוהבים את זה שאתם רוכבים? האם הם תומכים בכם? לא כל כך אוהבים אבל תומכים מאודדדד האם פעם רצית להפסיק לרכב מסיבה כל שהיא? לא אין מצבבבב מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך בחווה? כשרק התחלתי לרכב אז אמרו לי להוציא סוסה ואני בטעות הוצאתי סוסה שמאוד דומה לה..
מה הדבר הכי שמח שקרה לך בעיניני סוסים? זה עוד לא קרה אבל עוד כמה חודשים ונים לי סוס.. מה הכי מושך אותכם ברכיבה על סוסים? ובכלל בטיפול סוסים? הכל מושך אותי אני אוהב לטפל לרכב והכל...

Vintage Queen

New member
עונהה צ'יק צ'ק ../images/Emo181.gif

האם יש לך עוד עיסוק חוץ מרכיבה על סוסים? לאא... האם ההורים שלכם אוהבים את זה שאתם רוכבים? האם הם תומכים בכם? כמה שהם יכולים.... האם פעם רצית להפסיק לרכב מסיבה כל שהיא? כה... ממש מזמן שכבר לא נהניתי מזה.. ואז עברתי חווה והכל הסתדר
מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך בחווה? לוידעת מה הדבר הכי שמח שקרה לך בעיניני סוסים? שקניתי תסוסה שלי
מה הכי מושך אותכם ברכיבה על סוסים? ובכלל בטיפול סוסים? המממ... החיות עצמן.. העבודה איתן ובכלל כל הספורט המדהים הזה

עונה ../images/Emo3.gif

*האם יש לך עוד עיסוק חוץ מרכיבה על סוסים? פעילה פוליטית
*האם ההורים שלכם אוהבים את זה שאתם רוכבים? האם הם תומכים בכם? וול, הם בסדר עם זה, הם לוקחים את זה כ"חוג" כזה... הם מרגישים שמנצלים אותי בחווה (חח משום מה...) אבל הם בסדר עם זה. *האם פעם רצית להפסיק לרכב מסיבה כל שהיא? כן, היו כמה פעמים שאמרתי לעצמי שאני ממש לא יכולה יותר עם האנשים או הסוסים. *מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך בחווה? חח הממ וול כשרכבתי על פונית בלי אוכף והחלקתי כשכל הילדודס הקטנים דווקא היו בסדר גמור חח *מה הדבר הכי שמח שקרה לך בעיניני סוסים? שנולדה ווירן
ושקיפי בא לחווה *מה הכי מושך אותכם ברכיבה על סוסים? ובכלל בטיפול סוסים? לוידעת... הסוסים
פשוט אובססיה *אני יודעת שזה שאלות טיפה דביליות אבל מקווה שתהנו...
נהננו.

עונה..../images/Emo72.gif

האם יש לך עוד עיסוק חוץ מרכיבה על סוסים? לא
האם ההורים שלכם אוהבים את זה שאתם רוכבים? האם הם תומכים בכם? בתקופה האחרונה יותר טוב..
האם פעם רצית להפסיק לרכב מסיבה כל שהיא? סתם מחשבות מפגרות כאלה של זמן קצר.
מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך בחווה? ליודעת..
מה הדבר הכי שמח שקרה לך בעיניני סוסים? שהתחלתי עם זה..חח
מה הכי מושך אותכם ברכיבה על סוסים? ובכלל בטיפול סוסים? אני פשוט אוהבת סוסים..לא יודעת איך להסביר את זה

למעלה