שאלון שמצאתי

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif שאלון שמצאתי

בקומונת "שאלונים לכל מקלדת" (הפורום שלנו פי 100000 על הקומונהה) . את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? 2. יש לך כלב ושמו אריק? 3. שרה שרה שיר שמח? 4. את/ה מאמין/ה בנסים? 5. ובקפה שחור? 6. מה עדיף - שחור או לבן? 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? 9. את/ה קלסטרופובי? 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? 17. פעם הפלצת בפגישה? 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? 19. את/ה רואה מכושפות? 20. נכון פייפר כוסית? 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? 26. שלחו לך מכתב אהבה? 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? 29. חג שמח! 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? 31. הורדת סרטי פורנו? 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? 33. אכלת סושי? 34. נגסת בָּגמבה? 35. את/ה יודע לנקד במחשב? 36. יש לך XP? 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? 39. צפית במשהו של לגילגך? 40. לעסת נייר כסף? 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? 43. שידכת את האצבע? 44. נכנסת לגבס? 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? 48. יש לך פלאפון ESC? 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ?

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif נענה עליו

1. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? מאוד!! רק חבל שה לא בריא 2. יש לך כלב ושמו אריק? לא 3. שרה שרה שיר שמח? שיר שמח שרה שרה 4. את/ה מאמין/ה בנסים? לא 5. ובקפה שחור? לא 6. מה עדיף - שחור או לבן? לבן 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? גברים בשחור 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? שמעתי על זה 9. את/ה קלסטרופובי? אין לי מושג 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1. יש לי עגילים! (ואווו) 2. יש לי נעלי ספורט 3. יש לי ג'ינס! 4. יש לי צלחת 5. יש לי מחשב!!!!!!!!1 איזה גילוייייייייייי 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? אף 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? כלום!! פחדנית!! הכי מסוכן- הרכבת הרים המתפרקת בלונה פארק 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? כן חח 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. חחחחח 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? מההה? 17. פעם הפלצת בפגישה? לאא 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? לקום מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות? לא 20. נכון פייפר כוסית? 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? מאודד 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? לא 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? לא 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? לאאא 26. שלחו לך מכתב אהבה? לא 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? אולי 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? לא 29. חג שמח! תודה רבה 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? משו עם שארית 31. הורדת סרטי פורנו? לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? לא 33. אכלת סושי? לאאא 34. נגסת בָּגמבה? לא 35. את/ה יודע לנקד במחשב? לא 36. יש לך XP? כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? בטח 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? לא ידעת 39. צפית במשהו של לגילגך? 40. לעסת נייר כסף? לא 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? ממ? 43. שידכת את האצבע? לא 44. נכנסת לגבס? לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? כןן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? לא 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? לא 48. יש לך פלאפון ESC? לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? לא 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ? כןןןןןןן!!!!!!!!!

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gifכנסו----

קראתי רק את השאלות הראשונות בשאלון והוא נראה לי נחמד אז העתקתי אותו. לא היה לי כוח לקרוא את כולוו.. מסתבר שהוא קצת דפוק... סורי אם יש שם שאלות קצת... ממ....

איי../images/Emo99.gif שאלוןן יפפפהה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

1. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד
אמממ.. כע
2. יש לך כלב ושמו אריק
בערך.. אין לי כלב.. ולא קוראים לו אריק
3. שרה שרה שיר שמח
שיר שמח שרה שרה
4. את/ה מאמין/ה בנסים
אאאממממ.. אני די מאמינה במה שאני רואה
אם יקרה נס.. אז אני יאמין
5. ובקפה שחור
הא
6. מה עדיף - שחור או לבן
תלוי איפה
7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן
8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה
מזה
9. את/ה קלסטרופובי
^ 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך
1. אני עקשנית
2. אני ש=ו=נ=א=ת שמדברים עליי מאחורי הגבבב.. כל מי שמכיר אותי יודע שאני מעדיפה שיבואו ויגידו לי בפרצווף.. גם אם זה הדבר הכי הכי נורא בעולם.. שיבואו ויגידו לי בפרצוף ולא יעשו את זה עם אחרים. 3. ביום חמישי הבא (11.8) אני נוסעתת לאילת
4. יש לי נטייה מאוד גדולה לעשות ולהגיד שטויות
5. אני צוחקת מלאא.. אבל מממש.. חחחח אתם לא מתחילים לתאר כמה.. אם עיפרון נופל.. אני יכולה לצחוק על זה 10 דקות בלי הפסקה..
11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת
עיניים
12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית
לוידעת
13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת
כעעע
14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה
לע
15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד.
16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף
בוגי
הא
לא
17. פעם הפלצת בפגישה
לע
18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר
לקום בבוקר מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות
ראיתי פעמיים-שלוש 20. נכון פייפר כוסית
אמממ..
21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא
אממ קצת, כן 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש
לא
23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא
לא ממש
24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן
גנן גידל דגן בגן דגן גדול גדל בגן.. (ככה זה הולך
) 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה
ממממששששששש לא חחחחח 26. שלחו לך מכתב אהבה
אמממממממממ
27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון
חחחחחחח לוזוכרת 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה
אממממ..
29. חג שמח
תודעעע
אבל לע חג
30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש
33.333333333333333333333
31. הורדת סרטי פורנו
לא
32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו
^ 33. אכלת סושי
לעעע 34. נגסת בָּגמבה
לעעע 35. את/ה יודע לנקד במחשב
כֲן 36. יש לך XP
37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות
כן 38. עשית משהו שהוא לא לגילך
לא
39. צפית במשהו של לגילגך
אממממ בטלוויזיה
אני לא כ"כ מתייחסת לגילאים שהם רושמים
40. לעסת נייר כסף
לעע חחח 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם
חחחחחחחחח לע 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים
לעעע 43. שידכת את האצבע
כןןןן
44. נכנסת לגבס
חס וחסה 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)
כע
46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה
לא קרה לי מקרה כזה.. חחח 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר
לע 48. יש לך פלאפון ESC
יש לי אורנג'
49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים
לעעע חחחח 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר
לע

עונה

. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? כע 2. יש לך כלב ושמו אריק? אין לי כלב וגם אם יהיה לי אני לא יתאכזר אליו ויקרא לו אריק 3. שרה שרה שיר שמח? לאדעת שאלו אותה 4. את/ה מאמין/ה בנסים? בטח 5. ובקפה שחור? איכסע לא 6. מה עדיף - שחור או לבן? שניהם 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? גברים בשחור בה=רור 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? כע זאת מחלה שאם מישהו נמצא בתוך מקום סגור הוא נכנס ללחץ ומשתגע 9. את/ה קלסטרופובי? לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1. אני לא קלסטרופובית חחח 2. לא 3. יודעת 4.מה לרשום 5.כאן 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? בגוף שלי או כללי?... טוב אני יגיד כללי- עיניים שפתיים ותחת חח
12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? לא עושה דברים מסוכנים הם מפחידים מידי 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? חחחח יותר מידי פעמים 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא חושבת 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. אעע ראיתם איזה חכמה אני 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? 1. לא רוקדת בוגי 2. לאדעת מזה בוגי 3. בטח שלא בתחת חשוף!!!
17. פעם הפלצת בפגישה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא חושבתת 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? לקום בבוקר מאוחר הכי כיףף 19. את/ה רואה מכושפות? לא 20. נכון פייפר כוסית?
21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא?
כעע 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? לא
23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? לאאאא!!
יש לי חיים מאמיי 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? לא.. זה הולך ככה- גנן גידל דגן בגן דגן גדול גדל בגן! עכשיו יותר ברור? 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? לא מתקרבת לדבר הזההה אמא 26. שלחו לך מכתב אהבה? לא 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? חחחחח כע אבל זה היה בכוונה מלאה
28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? כמעט.. וזה היה די בכוונה 29. חג שמח! תודה גם לך! רגע.. איזה חג?! 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? 33.33333333333333333333333333 ואל תגידו לי לא כי בדקתי במחשבוןןן 31. הורדת סרטי פורנו? לא תודה 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? |מוטי| 33. אכלת סושי? לא 34. נגסת בָּגמבה? מזמןן 35. את/ה יודע לנקד במחשב? לפעמים זה יוצא לי בטעות חחחח 36. יש לך XP? כע 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? יותר מידי דברים כאלה 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? כנ"ל 39. צפית במשהו של לגילגך? הא?! 40. לעסת נייר כסף? לא חושבת
41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? ממש לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? שאלות מוזרות יש לכם באמא 43. שידכת את האצבע? לא לעצמי
44. נכנסת לגבס? לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? הייתי יותר מידי פעמים.... 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? לא היה בזה צורך 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? לאא
48. יש לך פלאפון ESC? לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? חיחחחח כן רק בלילה שממש לא היה לי מה לעשות 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר? לא קראתי אפילו אחד ולא בעניין לקרוא...

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif חחחיחחח.. מוטי!!

אני יודעת מי זה!!
זה הוא לא??

ח שאלון חמוד

1. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? לא ממש, האמת. רק לפעמים מתחשק לי. 2. יש לך כלב ושמו אריק? יש לי כלב ושמו בוני :} 3. שרה שרה שיר שמח? תלוי איך את מגדירה "שמח" 4. את/ה מאמין/ה בנסים? הממ. ייתכן. 5. ובקפה שחור? קפה הפוך עדיף ^^ 6. מה עדיף - שחור או לבן? שחור 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? גברים בשחור. זה גם סרט נחמד. 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? את יודעת מה זה אנדרלמוסיה? O: 9. את/ה קלסטרופובי? ניאט 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1. לא... 2. זה 3. לא 4. משנה 5. כ"כ 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? אנלא יודעת. אף אוליי. 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? בעטתי בתחת של הבריון מהשכבה שלי >: 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? פעם או פעמיים, אני מניחה 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? את יודעת מה זה אנתרופולוגיה? 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? נשמע כיף D: 17. פעם הפלצת בפגישה? לא ממש, אבל הבא נפגש ואוכל לעשות זאת בפעם הראשונה 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? לקום מאוחר ^^ 19. את/ה רואה מכושפות? כן, לפעמים 20. נכון פייפר כוסית? היא חמודה, לא כוסית P: 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? הרעש של כל התלמידים הצורחים בעקבות הגיר מצמרר קצת יותר 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? לא. אני עדין בחיים, נכון? 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? אני מקווה שגם לך לא יצא... 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? גפילדע-פיש? O_O 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? אני מקווה מאוד שלא O: 26. שלחו לך מכתב אהבה? יאפ 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? לא יצא לי עוד P: 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? גם אם כן, אותו בנאדם כבר לא בחיים. 29. חג שמח! הו, תודה מתוקה!......איזה חג? =/ 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? 66,66666667 31. הורדת סרטי פורנו? למעשה, אני שונאת פורנו. יותר מדי Fake. 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? O: 33. אכלת סושי? כן ^^ אבל לא ממש אהבתי. 34. נגסת בָּגמבה? גמבה? גמבה זה טוב. 35. את/ה יודע לנקד במחשב? חח כן אבל שכחתי... באמת ידעתי! ושכחתי! אני לא משקרת! 36. יש לך XP? כן, לצערי 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? XP... 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? האה, המון דברים. אני בכלל ילדותית. 39. צפית במשהו שלא לגילגך? כמובן 40. לעסת נייר כסף? אני לא חושבת שזה נשמע לי טעים מי-יודע-מה X_X 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? חחח כן, האמת שכן XD 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? מה >: צער בעליי חיים אנוכי 43. שידכת את האצבע? אני חושבת שאני מעדיפה שהאצבע שלי תשאר כפי שהיא, תודה 44. נכנסת לגבס? כע 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? חח כן, הייתי. פעמים מספר. 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? הממ בערך 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? לא-לא 48. יש לך פלאפון ESC? מה איכפת לי איזה פלאפון יש לי P: העקר שאפשר לחייג דרכו 49. נכנסת לצ'אט של נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? חחח הייתי עושה דברים כאלה פעם, זה היה נחמד P: 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר? חס וכרפס |:

D o R a S h A y

New member
עונה

. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? לפעמים 2. יש לך כלב ושמו אריק? לא 3. שרה שרה שיר שמח? שיר שמח שרה שרה 4. את/ה מאמין/ה בנסים? כן 5. ובקפה שחור? לא 6. מה עדיף - שחור או לבן? שניהם 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? גם וגם? 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? כן 9. את/ה קלסטרופובי? לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1. אין לי כוח לחשוב על דברים עכשיו.. 2. 3. 4. 5. 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? עיניים 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? לא עולה לי משו כרגע.. 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? כן מלא פעמים 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? אה? 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? לא... 17. פעם הפלצת בפגישה? לא... 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? תלוי, אם צריך לקום בשביל משו אז ללכת לישון מוקדם, אבל אם אין מה לעשות בבוקר אז לקום מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות? כן 20. נכון פייפר כוסית? כן 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? לא 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? איכ... 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? לא שזכור לי... 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? וודאי... 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? איייייכס לא נראה לי 26. שלחו לך מכתב אהבה? לא 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? כן 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? כן 29. חג שמח! תודה! 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? משו עם הרבה 3 31. הורדת סרטי פורנו? לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? לא הורדתי 33. אכלת סושי? בעע לא 34. נגסת בָּגמבה? לא נגסתי בפלפל חהחהחה לא מצחיק.. 35. את/ה יודע לנקד במחשב? כֲן 36. יש לך XP? כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? יש מצב 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? כנ"ל 39. צפית במשהו של לגילגך? כנ"ל 40. לעסת נייר כסף? לא... זה יכול לחתוך את הלשון 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? לא.. למה שאני יעשה את זה? 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? לפעמים ככה ולפעמים ככה 43. שידכת את האצבע? אווצ' לא אבל אחותי כן והיא אמרה שזה כואב... 44. נכנסת לגבס? לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? כן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? אפשר להגדיר את זה גם ככה 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? לא אני לא כלבה... 48. יש לך פלאפון ESC? כן 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? ממ... אבל זה היה ממש מזמן, בתקופה שזה עוד היה מצחיק.. 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ? אני עדיין באמצע הראשון (מלפני 5 שנים)

NiKi†a

New member
טוב

1. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? יאפ 2. יש לך כלב ושמו אריק? לא 3. שרה שרה שיר שמח? טוב 4. את/ה מאמין/ה בנסים? לא 5. ובקפה שחור? לא 6. מה עדיף - שחור או לבן? שחור 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? גברים בשחור. 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? כן 9. את/ה קלסטרופובי? לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: נו..תשאלו מה שאתם רוצים לדעת \: 1. 2. 3. 4. 5. 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? לא אוהבת. 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? עשיתי סנפלינג
13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? כן 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? לא ממש 17. פעם הפלצת בפגישה? לא 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? לקום בבוקר מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות? לא זה משעמם. 20. נכון פייפר כוסית? היא הכי בסדר מכולם P: 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? כןןן
22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? לא 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? לא 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? טוב 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? לא 26. שלחו לך מכתב אהבה? לא 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? כן P: 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? כן 29. חג שמח! תודה :] 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? כן 31. הורדת סרטי פורנו? לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? ^ 33. אכלת סושי? לא 34. נגסת בָּגמבה? כה 35. את/ה יודע לנקד במחשב? כה 36. יש לך XP? לא, איכ 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? יכוליות 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? P: 39. צפית במשהו של לגילגך? מה? 40. לעסת נייר כסף? לא 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? נראה לכם P: 43. שידכת את האצבע? כןןן :( 44. נכנסת לגבס? לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? כן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? לא 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? ממ..לא... בדיוק P: 48. יש לך פלאפון ESC? לא, איכ 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? ברור נו :) 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ? יאפ =]

adi121

New member
../images/Emo60.gifנהנהנה

. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד?לפעמים 2. יש לך כלב ושמו אריק?לא.. 3. שרה שרה שיר שמח?שיר שמח שרה שרה 4. את/ה מאמין/ה בנסים?לא 5. ובקפה שחור?עדיף קפוצ'ינו 6. מה עדיף - שחור או לבן?שחור 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן?גברים בשחור 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה?אכן 9. את/ה קלסטרופובי?לא.. 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1.אני מפחדת מחושך 2.אני משוגעת לגמרי 3.התנגשתי אתמול בערס 4.קנו לי 3 גופיות מהממות 5.אחותי נוסעת מחר ל3 חודשים לארה"ב :( 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת?לא אוהבת את עצמי 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית?אממ ישבתי על המעקה בקומה תשיעית.. 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת?הרבה.. 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא.. 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד.מזל טוב 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף?בוגי? 17. פעם הפלצת בפגישה?לא שזכור לי 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר?לקום בצהריים 19. את/ה רואה מכושפות?כן 20. נכון פייפר כוסית?פיבי יותר 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא?מצמרר מאוד!! 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש?
23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא?לא.. 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן?גנן גידל דגן בגן דגן גדול גדל בגן 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה?לא.. 26. שלחו לך מכתב אהבה?בכיתה ו 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון?אממ כן בטעות 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה?לא.. 29. חג שמח!עד 120 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש?33 ושליש 31. הורדת סרטי פורנו?יאק 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו?לא 33. אכלת סושי?כן לצערי
34. נגסת בָּגמבה?? 35. את/ה יודע לנקד במחשב?כֶּן זֵה נֵחמַד 36. יש לך XP?כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות?הרבההההה 38. עשית משהו שהוא לא לגילך?אממ כן 39. צפית במשהו של לגילגך?לא נראה לי 40. לעסת נייר כסף?איייייי 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם?לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים?לא 43. שידכת את האצבע?כן! זה קרה לי פעם זה כואב!! 44. נכנסת לגבס?לא.. זה פנטזיה שלי לשבור משהו 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)?כן.. 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה?אמ בערך 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר?לא 48. יש לך פלאפון ESC?לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים?לא 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ?רק את הראשון

../images/Emo42.gifעונה

. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? כן 2. יש לך כלב ושמו אריק? חחח לא 3. שרה שרה שיר שמח? אולי.. 4. את/ה מאמין/ה בנסים? לא ממש 5. ובקפה שחור? ?? 6. מה עדיף - שחור או לבן? לבן 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? גברים בשחור.. 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? שמעתי על זה וזה נשמע מוכר.. 9. את/ה קלסטרופובי? לאדעת... אולי.. חחח.. אני לא יודעת מה זה.. 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: הכל יודעים עלי.. אני שקופה כמו חלון
1. 2. 3. 4. 5. 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? אממ... את העיניים אני חושבת.. 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? לאדעת.. 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? כן 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? חחחחחחחחח לא אבל אני מכירה מישו שכן... 17. פעם הפלצת בפגישה? חחחחח לא.. 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? גם וגם 19. את/ה רואה מכושפות? ראיתי 20. נכון פייפר כוסית? אממ.. אולי שחכתי מי זאת 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? ברררררררר זה מעביר לי צמרמורת רק אם מדברים על זה.. 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? לאאאאא... כדי לי? 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? חחחחח לא... 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? כודם תני לי לקלוט מה המשמעות של זה.. 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? לאאאאאאאאאאא 26. שלחו לך מכתב אהבה? חחח כן... 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? אממממ.. כן.. זה היה ממש בטעות!!! 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? לא!! אם היו נותנים לי הוא כבר לא היה חי...
29. חג שמח! איזה חג?? 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? מממ... אפשר לעשות את זה? 31. הורדת סרטי פורנו? לא! 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? מה? 34. נגסת בָּגמבה? לא 35. את/ה יודע לנקד במחשב? כן 36. יש לך XP? כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? מממ לא יודעת מייבי.. 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? ממממ... קפיצת בנג'י 170 מטר... לאדעת אם זה לגילי או לא.. 39. צפית במשהו של לגילגך? כן בזכות ילדה מהכיתה.. גררר איתה היא הכריחה אותי!!(לא נזכיר שמות אהם אהם!) 40. לעסת נייר כסף? כן.. זה טעיםםם..
41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? מה?? 43. שידכת את האצבע? לא 44. נכנסת לגבס? לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? מה זאת אומרת מאושפזת בבית חולים או סתם ככה? 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? לא שזכור לי 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? לא 48. יש לך פלאפון ESC? לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? ממממ.... נראה לי פעם אחת עם איזה שהיא חברה שנה שעברה.. לא בטוחה 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ? כן.. מחכה לשישי..

L i l o o S h

New member
עונה..

1. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? כן!! 2. יש לך כלב ושמו אריק? קרוב, אבל לא 3. שרה שרה שיר שמח? שיר שמח שרה שרה 4. את/ה מאמין/ה בנסים? אולי.. לא יודעת 5. ובקפה שחור? לא 6. מה עדיף - שחור או לבן? שחור 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? נשים בלבן 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? כן 9. את/ה קלסטרופובי? אומרים קלסטרופוב, ולא, אני לא. 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1. אני קיבוצניקית 2. אני לא אוכלת בשר 3. אני שונאת פטריות 4. יש המון חולצות בארון 5. עשיתי צניחה חופשית 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? בטן, עיניים 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? צניחה חופשית 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד.
16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? לא 17. פעם הפלצת בפגישה? לא 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? לקום מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות? לא 20. נכון פייפר כוסית? ..שיהיה. 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? לא 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? איכס, לא 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? לא 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? לא, התבלבלתם. 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? לא 26. שלחו לך מכתב אהבה? לא, מה אני בכיתה ג'?! 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? כן, היה מצחיק. 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? לא 29. חג שמח! תודה, גם לך!! 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? 33.3 31. הורדת סרטי פורנו? לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? לא 33. אכלת סושי? כן 34. נגסת בָּגמבה? .. בטח, המון פעמים!! 35. את/ה יודע לנקד במחשב? לימדו אותי פעם, אבל שכחתי.. 36. יש לך אקספי? כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? .כן 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? כן 39. צפית במשהו של לגילך? כן 40. לעסת נייר כסף? יו, זה כואב לאללה.. 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? כן, בשיעור ביולוגיה.. אני לא שפן. 43. שידכת את האצבע? לא, חברה שלי עשתה את זה פעם לעצמה.. 'פגרת. 44. נכנסת לגבס? כן 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? כן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? כן 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? לא 48. יש לך פלאפון אסקייפ? לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? לא 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ? לא

למעלה