שאלון שמצאתי

מתוקה777

New member
עונה XD

. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד?כן 2. יש לך כלב ושמו אריק?לא 3. שרה שרה שיר שמח?כנראה היא שיכורה 4. את/ה מאמין/ה בנסים?לא 5. ובקפה שחור?לא 6. מה עדיף - שחור או לבן?שחור 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן?גברים בשחור 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה?אמממ לא 9. את/ה קלסטרופובי?מניחה שלא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1.אני בת 15 2.גרה באור יהודה 3.אממ 4.אמממ 5...... 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? לא יודעת 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית?זרקתי כדור ברזל מעל הראש וברחתי 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת?כן 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא אין כזה דבר 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף?רק כשאני לבד בבית XD---ממש לא! 17. פעם הפלצת בפגישה?קודם כל תשאלו "האם יצאת אי פעם לפגישה" אחר כך תשאלו.... 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר?ללכת לישון מוקדם 19. את/ה רואה מכושפות?לא 20. נכון פייפר כוסית?לא 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא?כן 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש?לא 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא?יצא לי לאכול "עלים בלתי מזוהיים" אבל לא נראה לי שאכלתי דשא 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן?לא, גנן גידל בגן דגן 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה?לא 26. שלחו לך מכתב אהבה?כן 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון?כן 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה?כן 29. חג שמח!מה????? עכשיו אנחנו בחג?, איזה? 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש?33.3 31. הורדת סרטי פורנו?לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו?לא 33. אכלת סושי?לא 34. נגסת בָּגמבה?כן 35. את/ה יודע לנקד במחשב?לא 36. יש לך XP?כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות?כן 38. עשית משהו שהוא לא לגילך?לא 39. צפית במשהו של לגילגך?לא 40. לעסת נייר כסף?כן האווווץץץץץ 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם?כן חחחח 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים?לא 43. שידכת את האצבע?לא 44. נכנסת לגבס?לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)?כן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה?לא 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר?לא 48. יש לך פלאפון ESC?לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים?לא 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ?לא

moshit1

New member
עונה../images/Emo26.gif

. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? כן 2. יש לך כלב ושמו אריק? לא 3. שרה שרה שיר שמח? לא 4. את/ה מאמין/ה בנסים? לא 5. ובקפה שחור? קצת 6. מה עדיף - שחור או לבן? שחור 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? גברים בשחור
8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? כה 9. את/ה קלסטרופובי? לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1. שיש לי בוריס 2. שכולם רוצים להוריד את בוריס 3. שבוריס בתהליכי הורדה 4. שבוריס כבר כעמט לא עלי 5. שלא יהיו לי חברים עם הוריס ירד ]: <עזבו> 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? אצל מי? 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? אמממ 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? כה 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? לא 17. פעם הפלצת בפגישה? כנ...
18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? לקום בבוקר מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות? לא 20. נכון פייפר כוסית?כה 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? לפעמים 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? איכככ 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? כה 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? לא 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? לאאא 26. שלחו לך מכתב אהבה? כה 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? חיחיחיחייי 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? חלק מהשפתיים 29. חג שמח! גמלך 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? לא 31. הורדת סרטי פורנו? לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? ^^ 33. אכלת סושי? לא 34. נגסת בָּגמבה? לא 35. את/ה יודע לנקד במחשב? כה 36. יש לך XP? כה 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות \? כה 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? כה 39. צפית במשהו של לגילגך? כה 40. לעסת נייר כסף? כה 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? לא 43. שידכת את האצבע? כה
44. נכנסת לגבס? לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? כה 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? כה 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? אמממ יש מצב 48. יש לך פלאפון ESC? כה 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? לא 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ? לא

coullette

New member
^_^

1. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד?
בארור! 2. יש לך כלב ושמו אריק?
איך ידעת?? 3. שרה שרה שיר שמח?
לא. גנן גידל דגן בגן 4. את/ה מאמין/ה בנסים?
לא ממש 5. ובקפה שחור?
לא בקפה לבן 6. מה עדיף - שחור או לבן?
איזה גזענים!! 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן?
גברים בשחור 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה?
לא 9. את/ה קלסטרופובי?
כן 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1.
אני קלסטרופובית 2.
אני לא יודעת מה זה קלסטרופוביה 3.
יש לי חזה עסיסי (בדבש וסויה) 4.
יש לי ירכיים מתובלות (בלימון) 5.
אני שמנמודה 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת?
עיניים 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית?
התחתנתי עם דוב.הם מסוכנים כשהם חרמנים! 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת?
לבית ספר 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה?
כן 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד.
לא נכון-אני המצאתי אותה! 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף?
לא אני רוקדת פוגו בתחת מכוסה 17. פעם הפלצת בפגישה?
דה!! אני עושה את זה כל הזמן! 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר?
לקום בבוקר מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות?
לפעמים 20. נכון פייפר כוסית?
מאוד! 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא?
מצמרררררר 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש?
לא 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא?
כן 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן?
כן 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה?
אני מקווה שלא! 26. שלחו לך מכתב אהבה?
לא
27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון?
חח לא 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה?
כן (חברה שלי) 29. חג שמח!
מועדים וזמנים לשמחה! 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש?
33.333333333333333333 31. הורדת סרטי פורנו?
נופ.יש לי חיים! 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו?
לא צפיתי 33. אכלת סושי?
כן יאמ יאמ! 34. נגסת בָּגמבה?
כן 35. את/ה יודע לנקד במחשב?
לא 36. יש לך XP?
כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות?
כן
38. עשית משהו שהוא לא לגילך?
אולי 39. צפית במשהו של לגילגך?
כן 40. לעסת נייר כסף?
לא 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם?
לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים?
הייתי שפן ניסויים 43. שידכת את האצבע?
לא אבל פעם שידכו לי את השיער 44. נכנסת לגבס?
לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)?
כן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה?
לא 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר?
לא 48. יש לך פלאפון ESC?
לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים?
לא 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ?
ממש לא!

אני אכן משועממת../images/Emo122.gifובתפוז אנשים

1. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד?מחבבת..הוא בסדר כזה 2. יש לך כלב ושמו אריק?לא
3. שרה שרה שיר שמח?הו כן 4. את/ה מאמין/ה בנסים?לא 5. ובקפה שחור?לא
הוא אפל מידי 6. מה עדיף - שחור או לבן?שחור 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן?
לאדעת 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה?כן,אני בכאילו כזה כזאת
9. את/ה קלסטרופובי?ראו שאלה קודמת
10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1.פגשתי את ריקי מרטין(
) 2.אני סוגדת לשלומי והמצרייה 3.יש לי כביסה במכונה לתלות עוד שעה בערך
4.אני מכורה למגנום שקדים
ולמגנום חוש המישוש 5.אני כותבת סיפור עם הגבלת גילאים 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת?נאמ..לא יודעת.. 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית?
אמ..אמ..אמ..יש הרבה
13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת?אני כל החיים מאחרת וכן..לבי"ס 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא
15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד.
תודה? 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף?יאכ..
17. פעם הפלצת בפגישה?לא
18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר?נאמ..אני הולכת לישון מאוחר וקמה מוקדם..
19. את/ה רואה מכושפות?לעיתים.. 20. נכון פייפר כוסית?
אני יותר..
או שלא 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא?מצמרר
22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש?לא
23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא?יאכ..ואולי כשהייתי קטנה
24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן?השאלה למה 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה?בוקיל'חמניה 26. שלחו לך מכתב אהבה?נאמ לא
27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון?חחחח
28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה?כן
29. חג שמח!
חג זונעות שמח,אתה מתכוון
30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש?כן..33.3 משהו 31. הורדת סרטי פורנו?לא
32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו?
לא 33. אכלת סושי?לא 34. נגסת בָּגמבה?
35. את/ה יודע לנקד במחשב?בערך 36. יש לך XP?כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות?דה
38. עשית משהו שהוא לא לגילך?אמ..לא..
39. צפית במשהו של לגילגך?נאמ...אולי סרט בקולנוע
40. לעסת נייר כסף?לא.. 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם?
42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים?נאמ..אם בא לי באותו רגע
43. שידכת את האצבע?*-) 44. נכנסת לגבס?לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)?כן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה?לא 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר?לא 48. יש לך פלאפון ESC?לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים?חצי אמת
50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ?חוץ מאת ה6 הלא עיבריתי

CAM1LA

New member
עונה

1. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? כן 2. יש לך כלב ושמו אריק? לא 3. שרה שרה שיר שמח? לא. שרה בדיכאון 4. את/ה מאמין/ה בנסים? אף פעם לא ממש חשבתי על זה 5. ובקפה שחור? כאילו קריאה בקפה? 6. מה עדיף - שחור או לבן? שחור 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? גברים בשחור 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? פחד ממקומות סגורים? 9. את/ה קלסטרופובי? לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1. אני בפנימייה (אבל לא בחופש) 2. אני מכורה לקולה 3. אני אוהבת להציק לאנשים 4. מה עוד... אני לא סובלת וניל 5. אני חולה על אגדות אורבניות 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? עיניים 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? מי זוכר 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? כן 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. סבבה 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? לא 17. פעם הפלצת בפגישה? לא 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? לקום מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות? לפעמים. ועכשיו בטוח תבוא שאלה על מכושפות (לא הצצתי) 20. נכון פייפר כוסית? איך ידעתי! אני מתה על הצלקת שלה בגבה. סורי אני פשוט חולה על צלקות בגבה. 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? כן 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? איכס! 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? יצא לי לטעום אבל לא ממש לאכול 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? בטח! אתמול! 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? לא! 26. שלחו לך מכתב אהבה? פעם הביאו לי לא שלחו לי 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? יכול להיות 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? לא 29. חג שמח! ווטאבר 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? 10,563 31. הורדת סרטי פורנו? לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? לא 33. אכלת סושי? כן 34. נגסת בָּגמבה? לא 35. את/ה יודע לנקד במחשב? לא 36. יש לך XP? כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? לפחות מיליון פעם 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? לא בקטע הזה 39. צפית במשהו של לגילך? ת'אמת שכן 40. לעסת נייר כסף? כן 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? לא 43. שידכת את האצבע? הייתי מאוד קרובה לזה אבל... לא 44. נכנסת לגבס? לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? לא 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? לא 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? לא 48. יש לך פלאפון ESC? לא 49. נכנסת לצ'אט של נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? חחח כן 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ? לא

LOOST

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif ../images/Emo55.gif

1. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? אוהבת, אבל נמנעת! 2. יש לך כלב ושמו אריק? לא 3. שרה שרה שיר שמח?בהחלט 4. את/ה מאמין/ה בנסים?אולי.. 5. ובקפה שחור?חעחע..לא..זה מררר
6. מה עדיף - שחור או לבן?לבן
7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן?גברים...אבל שילבשו לבן
8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה?כן 9. את/ה קלסטרופובי?לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1.צמאה עכשיו בטירוף! 2.יש לי כלבה חמודה בשם סימי 3.אחותי מציקה לי כי היא רוצה תמאוורר 4.אני שונאת תמושב שאני גרה בו 5.אני אוהבת לשתות שתייה חריפה. בלי סוף
11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת?עיניים 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית?לא יודעת... 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת?בטח
מלאאא לבי"ס..
14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא
15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. חעחעחע 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף?משתדלת שלא
17. פעם הפלצת בפגישה?לא 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר?לקום מאוחררר 19. את/ה רואה מכושפות?לא 20. נכון פייפר כוסית?אם זו מי שאני חושבת שזו- חמודה
21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא?גררר
מאודדד
22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש?איכססס לא! 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא?מאמינה שכן.. 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן?לא...יש לך טעויות ואין לי כוח לתקן! 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה?ממש לאאאאאאאאאאאא
26. שלחו לך מכתב אהבה?ממ כן
27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון?מאמינה שלא פעם אחת, אם כי לא זכור לי
28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה?כן הרבה!! 29. חג שמח!וואלה 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש?לא..אפשר לחלק ל-3 בכלל?? 31. הורדת סרטי פורנו?לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו?לא 33. אכלת סושי?כן 34. נגסת בָּגמבה?כן 35. את/ה יודע לנקד במחשב?לא 36. יש לך XP?כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות?אממ לא יודעת..טעויות וכאלה? הרבה
38. עשית משהו שהוא לא לגילך?כן
39. צפית במשהו של לגילגך?אממ בעצמי?
חעחע
40. לעסת נייר כסף?לאא 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם?חח לא! 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים?לא 43. שידכת את האצבע?לא זוכרת דבר כזה.. 44. נכנסת לגבס?חח לא.. 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)?כן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה?לא זוכרת דבר כזה 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? לא! 48. יש לך פלאפון ESC?לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים?לא 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ? לא

RossandRachel

New member
עונה....

את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? לא במיוחד 2. יש לך כלב ושמו אריק? לא 3. שרה שרה שיר שמח? תלוי במצברוח של שרה 4. את/ה מאמין/ה בנסים? כן 5. ובקפה שחור?פחות... 6. מה עדיף - שחור או לבן? לבן 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? לא יודעת 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? כן 9. את/ה קלסטרופובי?לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? עיניים 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? חח לא אחרתי- כמעט אחרתי 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף?לא לאחרונה 17. פעם הפלצת בפגישה?חח לא 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? ללכת לישן מוקדם- חבל להפסיד בוקר 19. את/ה רואה מכושפות? כה...לפעמים 20. נכון פייפר כוסית? לא ידעת...אין לי נקודת מבט מספיק טובה 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? כןןןןןןןן 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? לא ממש 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא?חח לא ממש 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן?לא...גנן גידל דגן בגן דגן גדול גדל בגן 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? חח לא 26. שלחו לך מכתב אהבה?כן 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון?חח לא 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? לא...נתנו לי עם כוונה 29. חג שמח! תודה!זה לא חג כרגע 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? 33.33333333333 31. הורדת סרטי פורנו? לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו?.... 33. אכלת סושי?פיייככסס לא 34. נגסת בָּגמבה? נופ 35. את/ה יודע לנקד במחשב? כה 36. יש לך XP?כה 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות?כה 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? חחח כן- לגיל צעיר בהרבה 39. צפית במשהו של לגילגך? נופ 40. לעסת נייר כסף?חח כן זה היה מגעיל 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? חח לא פתחתי אחד והוא חי ונושם, תודה לאל 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? הא? 43. שידכת את האצבע?לא 44. נכנסת לגבס?לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)?כן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה?כן 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר?לא 48. יש לך פלאפון ESC?כן 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים?לא 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ?חוץ מהשישי..אז התשובה היא לא, אני משערת

oshriti123

New member
עונה../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד?מאוד
2. יש לך כלב ושמו אריק?לא
3. שרה שרה שיר שמח?שיר שמח שרה שרה
4. את/ה מאמין/ה בנסים?כן 5. ובקפה שחור?לא 6. מה עדיף - שחור או לבן?לבן 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן?גברים בשחור 2
8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? שמעתי את המילה הרבה פעמים אבל אני אל ממש יודעת מה זה... 9. את/ה קלסטרופובי?לא שידוע לי
10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1.אני אוהבת את אורי אומנותי(טוב את זה ידעתם
) 2.יש לי פחד גבהים 3.אני מכורה לסימס 4.אני בוכה ברטים מצוירים 5.יכול להיות שהיום יהיה היום הכי טבו בחיים שלי
11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת?השיער 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? אומגה:| 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת?כל הזמן חח 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? מילה שהמצאת הרגע? 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד.איך ידעתי
16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף?לפעמים
17. פעם הפלצת בפגישה?לא 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר?לקום בבוקר מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות?לא..ראיתי פרק שניים 20. נכון פייפר כוסית?ברור פייפר הכי יפה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 רק תזכיר לי מי זאת? 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא?מצמרר 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? לא
23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא?עדיין לא 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן?לאאאא
גנן גידל דגן בגן גנן גדול גדל בגן
25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? לא
26. שלחו לך מכתב אהבה? לא 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון?
28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? לא 29. חג שמח!גם לך!
30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש?אממ הרבה 31. הורדת סרטי פורנו?לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? לא 33. אכלת סושי?לאאאאאאאאאא
34. נגסת בָּגמבה?לא חח 35. את/ה יודע לנקד במחשב? לא
36. יש לך XP?כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות?ברור
38. עשית משהו שהוא לא לגילך?נראה לי שכן.. 39. צפית במשהו של לגילגך?לא יודעת.. 40. לעסת נייר כסף?כן
41. פתחת 100 אתרים וספרת אותם? לא
42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים?לא 43. שידכת את האצבע? וואי כשהייתי קטנה כל הזמן... 44. נכנסת לגבס?ללא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? כן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? לא חושבת... 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר?לא 48. יש לך פלאפון ESC?כן
49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים?כן
כשהמחשב שלי היה חדש והתלהבתי מצ'אטים
50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ?רק את השלישי...ואת הרביעי והנשי התחלתי לקרוא כמה פעמים ואז הפסקתי,וכשרציתי להמשיך לא זכרתי איפה הפסקתי אז התחלתי שוב מהתחלה

תשובות

. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? כן 2. יש לך כלב ושמו אריק? לא 3. שרה שרה שיר שמח? לא 4. את/ה מאמין/ה בנסים? כן 5. ובקפה שחור? ....אע? 6. מה עדיף - שחור או לבן? שחור 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? גברים בשחור (גאארה ^^) 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? כן 9. את/ה קלסטרופובי? לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1. מממ... מנגנת על גיטרה 2. אוהבת לצייר 3. אוהבת אנימות 4. צמחונית 5. מתנדבת בעמותה תנו לחיות לחיות 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? הגב התחתון 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? הכנסתי סכין לפה ולחצתי עליה אבל לא ירד לי דם... 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? כן 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. היהי לא עניתי כן... הא הא... 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? לא... אבל אתה רואה שין צ'אן... ^_^ 17. פעם הפלצת בפגישה? חחחחחחח לא 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? לקום בבוקר מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות? לא 20. נכון פייפר כוסית? לא 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? כןןןןן ><;; 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? לא 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? כן 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? אולי... 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? לאאאאאא איככססססססס..... 26. שלחו לך מכתב אהבה? ממממ לא 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? חחחחח לא 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? לא 29. חג שמח! גם לך! 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? אין דבר כזה מאה זה מספר זוגי ואי אפשר לחלק אותו ב-3... 31. הורדת סרטי פורנו? לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? לא 33. אכלת סושי? כן 34. נגסת בָּגמבה? כן 35. את/ה יודע לנקד במחשב? כן 36. יש לך XP? כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? כן 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? כן 39. צפית במשהו של לגילגך? כן 40. לעסת נייר כסף? לא 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? לא אני לא עושה ניסווים 43. שידכת את האצבע? כן... זה כאב! 44. נכנסת לגבס? כן 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? כן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? לא... לא יצא לעשות דבר כזה... 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? לאאאא.... אני לא כלבה! 48. יש לך פלאפון ESC? לא... של אורנג'... 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? לאאאא.... מה אין לי חיים!?!? 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ? לא... יש לי את ה-6... זה מוזר לומר שלא כי קראתי עד ל-5... אבל למי יש כוח לקרוא באנגלית...

(=

. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד?לא 2. יש לך כלב ושמו אריק?יש לי כלבה ושמה זואי, מספיק קרוב? 3. שרה שרה שיר שמח?שיר שמח שרה שרה 4. את/ה מאמין/ה בנסים?לא 5. ובקפה שחור?מה איתו? 6. מה עדיף - שחור או לבן?אם זה בבגדים אז שחור אם זה בדברים אחרים אז לבן 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן?גברים בשחור 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה?כן 9. את/ה קלסטרופובי?לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1.קוראים לי תם 2.אני יורדת לאילת מחר 3.יש לי בגד ים חדש 4.חבר שלי טס ואני לא אראה אותו מלא זמן 5.אני חמודה 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת?ציצים 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית?לא יודעת 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת?כן 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד.. 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף?לא 17. פעם הפלצת בפגישה?לא 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר?ללכת לישון מוקדם ולקום בבוקר מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות?כן 20. נכון פייפר כוסית?לא דווקא חשבתי על פיבי או פרו.. 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא?לא תמיד 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש?לא 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא?כן 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן?למה לא 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה?לא..אולי זבוב 26. שלחו לך מכתב אהבה?כן 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון?כן 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה?חח כן 29. חג שמח! גם לך! רגע איזה חג זה? 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש?כן 31. הורדת סרטי פורנו?לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו?לא 33. אכלת סושי?לא 34. נגסת בָּגמבה?כן 35. את/ה יודע לנקד במחשב?ידעתי פעם 36. יש לך XP?כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות?כן 38. עשית משהו שהוא לא לגילך?כן 39. צפית במשהו של לגילגך? 40. לעסת נייר כסף?לא 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם?לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים?לא 43. שידכת את האצבע?לא אבל אחת מטומטמת מהעבודה שידכה תעצמה אתמול חהחהחה 44. נכנסת לגבס?כן 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)?כן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה?כן 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר?אני מה פתאום 48. יש לך פלאפון ESC?לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים?כן בטח בדיוק לפני שעניתי על השאלון הזה 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ?לא קראתי אפילו אחד

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

1. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? כן 2. יש לך כלב ושמו אריק? לא 3. שרה שרה שיר שמח? לא P: 4. את/ה מאמין/ה בנסים? רק מימי התנ"ך :) 5. ובקפה שחור? אמ.. 6. מה עדיף - שחור או לבן? שחור 7. מה עדיף - גברים בשחור או נשים בלבן? גברים בשחור 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? כן 9. את/ה קלסטרופובי? לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1. אני אוהבת שוקולד P: 2. וים 3. חם לי 4. אממ משעמם לי 5. ואני רעבה :} 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? ממ 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? ממ כלום 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? אולי לביצפר 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? ח לא 17. פעם הפלצת בפגישה? ח לא 18. מה עדיף - ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? לקום בבוקר מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות? כן 20. נכון פייפר כוסית? נכון 21. רעש של גיר חורק - מצמרר או לא? כן 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? לא
23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? לא 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? לא 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? איכ לא 26. שלחו לך מכתב אהבה? מ לא 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? ח יכול להיות 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? משהו כזה :\ 29. חג שמח! גמלך 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? כה P: 31. הורדת סרטי פורנו? לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? לא ח 33. אכלת סושי? לא 34. נגסת בָּגמבה? ח כן 35. את/ה יודע לנקד במחשב? ידעתי, שכחתי :\ 36. יש לך XP? כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? אולי 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? אמ לא נראה לי 39. צפית במשהו שלא לגילך? אולי 40. לעסת נייר כסף? איי כן :\ 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? לא 43. שידכת את האצבע? איי לא 44. נכנסת לגבס? לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? אמ כן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? לא נראה לי 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? לא נראה לי 48. יש לך פלאפון ESC? לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? לא 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר? חוץ מזה שיצא P:

עונה

1. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? כן 2. יש לך כלב ושמו אריק?לא 3. שרה שרה שיר שמח? שיר שמח שרה שרה 4. את/ה מאמין/ה בנסים?לא 5. ובקפה שחור?לא 6. מה עדיף - שחור או לבן?שחור 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן?גברים בשחור 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה?כן 9. את/ה קלסטרופובי?לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1.אין 2.לי 3.רעיון 4.מקורי 5.לכתוב 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? שיער 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית?לא זוכרת 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת?כן 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד.מזל"ט 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף?לא 17. פעם הפלצת בפגישה?לא 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר?לקום בבוקר מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות?לא 20. נכון פייפר כוסית?כן 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא?מצמרר מאודדדד 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש?לא 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא?לא 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן?לא 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה?לא 26. שלחו לך מכתב אהבה?ןכן 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? חח כן 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה?כן 29. חג שמח!תודה! 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש?לא 31. הורדת סרטי פורנו?לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו?לא 33. אכלת סושי?כן 34. נגסת בָּגמבה?כן 35. את/ה יודע לנקד במחשב?לא 36. יש לך XP?כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות?כן 38. עשית משהו שהוא לא לגילך?כן 39. צפית במשהו של לגילגך?כן 40. לעסת נייר כסף?כן 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם?לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים?לא 43. שידכת את האצבע?לא 44. נכנסת לגבס?לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)?כן 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה?לא 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר?לא 48. יש לך פלאפון ESC?לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים?חח לא 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ?לא

בלופ

1.את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? יאפ =) 2. יש לך כלב ושמו אריק? לא, אבל יש לי חתולה ושמה פפה 3. שרה שרה שיר שמח? אממ...לא, אני שרה שיר עצוב של אביב גפן{חח באמת יש שיר כזה!} 4. את/ה מאמין/ה בנסים? לא 5. ובקפה שחור? לא, זה מגעיל 6. מה עדיף - שחור או לבן? שחור 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? גברים בשחור 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? כן 9. את/ה קלסטרופובי? לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1.אין 2.לי 3.מושג 4.מה 5.לכתוב 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? אמממ...שפתיים וחזה. 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? יש המון, אני ילדה שאוהבת אתגרים. 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? לא. אבל איחרתי ללכת לישון כי עשיתי משו. 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא, ואתה? 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. הא..רמאי 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? חחח...הייתם מתים לקבל תשובה נכון? 17. פעם הפלצת בפגישה? לא 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? לקום בבוקר מאוחר. 19. את/ה רואה מכושפות? לא 20. נכון פייפר כוסית? לא יודעת 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? מצמרר 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? לאאא בלעכס. 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? כן =) שהייתי קטנה חשבתי שאני סוס. 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? לא, גנן גידל דגן בגן דגן גדול גדל בגן 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? יאק לא 26. שלחו לך מכתב אהבה? כן 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? ניסיתי לבעוט למישהו בביצים ופגעתי לו בקרסול... 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? אמ..בערך. באו לתת לי נשיקה על הלחי ובטעות נתנו לי נשיקה על הקצה של הפה. 29. חג שמח! שנה טובה. 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? זה לא מתחלק בדיוק, זה יוצא 33.33 31. הורדת סרטי פורנו? לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? אמ, שרואים פורנו יודעים שזה פורנו. 33. אכלת סושי? לא 34. נגסת בָּגמבה? ברור 35. את/ה יודע לנקד במחשב? אהא 36. יש לך XP? כן..יש לי פרצוף מוזר. 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? אהא 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? אהא 39. צפית במשהו של לגילך? אהא 40. לעסת נייר כסף? כן, לא מומלץ 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? לפעמים 43. שידכת את האצבע? כן, בגן 44. נכנסת לגבס? לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? בביקורים. 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? כן...לא וויתרתי..לא היה לי שום סיכוי איתו וסתם הייתי מאוהבת בו. 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? בערך =( 48. יש לך פלאפון ESC? כן 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? חחח כן עם עוד 2 חברות 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ? את כולם חוץ מהשישי, כי הוא עוד לא יצא בעברית.

הופ../images/Emo107.gif../images/Emo9.gif

. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? יאפ 2. יש לך כלב ושמו אריק? נופ חח
3. שרה שרה שיר שמח? איי גס סו 4. את/ה מאמין/ה בנסים? אה.... 5. ובקפה שחור? לא תודה.. זה עושה לי צרבת 6. מה עדיף - שחור או לבן? לבן 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? ווא ווא שאלה קשה חח 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? אכן 9. את/ה קלסטרופובי? לרוב לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1. היה לי שיער ממש ארוך עד לא מזמן ודי בפתאומיות פשוט הלכתי וגזרתי אותו
2.אני נוטה לשנות את דעתי שוב ושוב לגבי מה שאני רוצה לעשות כרגע בחיי 3.מגרד לי כרגע בגב ובצד של האף בו זמנית 4. ועכשיו גם בעורף 5. הגופיה שלי קרועה לכתפיה ואינלי מושג איך ומתי זה קרה וחרף זאת אני ממשיכה ללבוש אותה
11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? אצל מישו אחר? אצלי אהבתי בעיקר את השיער שלי.. אצל נשים אני אוהבת את הגב והעורף.. זה פשוט נורא קלאסי ויפה. אצל גברים. לפעמים הישבן.. אבל יש לי חיבה לשיער וחיוכים
חח 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? אה.. 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? המממממממ לא נראהלי.. רק לבצפר 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? |הרמת גבה| 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד.
16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף?נוט אנימור 17. פעם הפלצת בפגישה?נופ.. אבל יצא לי פעם להפליץ בפרהסיה.. תחושה נורא משחררת 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? איי דונואו 19. את/ה רואה מכושפות? הייתי רואה.. כרגע לא 20. נכון פייפר כוסית? היא בהחלט שווה
21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? אולי קצת 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? נופ 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? נופ אבל הכלב שלי מנשנש אותו כל הזמן 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? יכול להיות לא יצא לי להכיר אותו 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? נופ 26. שלחו לך מכתב אהבה? אהההההההההה לא נראהלי.. אולי ברכה וזה... ושיר פעם אבל לא מכתב אהבה ממש 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון?
חח 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה?לא נראה לי 29. חג שמח! גמלך
30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? נקודות עשרוניות מפריעות לי בגבה 31. הורדת סרטי פורנו? נופ 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? חחח אה בעצם הורדתי הארי פוטר פעם וירד לי פורנו 33. אכלת סושי? יאס 34. נגסת בָּגמבה? נו 35. את/ה יודע לנקד במחשב? יאס 36. יש לך XP?כה 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות?כה ..בערך כזה 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? מממ כה :-\ 39. צפית במשהו של לגילגך? כה 40. לעסת נייר כסף? לא 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? חחח לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? נופ 43. שידכת את האצבע? כה ..לא היה קל
44. נכנסת לגבס? נופ 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? כה.. בערך 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? הממממ לא בטוחה 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? לא 48. יש לך פלאפון ESC? נו 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? התחזיתי פעם למישי ממש טיפה יותר מבוגרת אבל לא ממש עשיתי עם זה משו משמעותי 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ?אכן כן.. גם אתזה שיצא

S

sunshineBK

Guest
אני רוצה גם...

את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? לא כל כך 2. יש לך כלב ושמו אריק? לא 3. שרה שרה שיר שמח? לא יודעת 4. את/ה מאמין/ה בנסים? לא במיוחד 5. ובקפה שחור? לא 6. מה עדיף - שחור או לבן? לבן 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? גברים בשחור :] 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? דהה 9. את/ה קלסטרופובי? לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: (אתם בעצם לא יודעת עליי שומדבר חוץ מזה שאני יודעת מה זה קלסטרופוביה...) 1. לכלב שלי דווקא קוראים שון 2. ולי אור 3. אממ.. חם לי כרגע 4. בא לי גלידה 5. בטעם וניל עם פצפוצים 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? כלמיני 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? רכבת הרים? :| 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? ברור 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? לא 17. פעם הפלצת בפגישה? לא.. 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? תלוי באיזה נסיבות 19. את/ה רואה מכושפות? ראיתי מאוד מאוד מזמן. אז לא. 20. נכון פייפר כוסית? כן 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? לא 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? איכס לא! 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? לא שזכור לי 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? לא 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? לא! 26. שלחו לך מכתב אהבה? לא זכור לי 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? כן 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? כן, איכס 29. חג שמח! תודה? 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? כן, זה הציון של כל תרגיל בבגרות במתמטיקה 31. הורדת סרטי פורנו? לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? לא 33. אכלת סושי? לא 34. נגסת בָּגמבה? לא נראה לי 35. את/ה יודע לנקד במחשב? כן 36. יש לך XP? כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? כן 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? תלוי מה נחשב לגילי 39. צפית במשהו של לגילגך? סביר 40. לעסת נייר כסף? לא 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? אממ לא... 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? לא 43. שידכת את האצבע? לא נראה לי, אבל אולי 44. נכנסת לגבס?לא 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? ללא לינה 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? כמובן 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? לא 48. יש לך פלאפון ESC? לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? לא 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ? כן, עד החמישי, פלוס חצי עמוד ראשון בשישי

m o g b a l 5

New member
עונה

. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד?כן 2. יש לך כלב ושמו אריק?לא קוראים לו שוקו 3. שרה שרה שיר שמח? לא 4. את/ה מאמין/ה בנסים? ברור!! 5. ובקפה שחור? כן 6. מה עדיף - שחור או לבן? שחור 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן?נשים בלבן 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? כן פחד ממקומות סגורים 9. את/ה קלסטרופובי? ממש לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1.אין 2.אין 3.אין 4.אין 5.ו..............................................אין 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת?גבות 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית?לא עשיתי 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת?כן לבי"ס קמתי בשמונה ורבע 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? אין דבר כזה!! 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? לא 17. פעם הפלצת בפגישה?לא 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר?לקום בבוקר מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות?כן לפעמים 20. נכון פייפר כוסית? לא 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? לפעמים 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש?לא 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא?לא 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן?לא 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? לא 26. שלחו לך מכתב אהבה?לא 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון?לא 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה?לא 29. חג שמח! מה הקשר?! 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? זה לא ממש מתחלק אבל זה 33.333333333333 31. הורדת סרטי פורנו?לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו?אני לא ראיתי 33. אכלת סושי?כן זה טעים מאוד!!!!! 34. נגסת בָּגמבה?לא 35. את/ה יודע לנקד במחשב?לא 36. יש לך XP?כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות?כן פעם זה קרה 38. עשית משהו שהוא לא לגילך?לא 39. צפית במשהו של לגילגך?לא 40. לעסת נייר כסף?לא 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם?לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים?לא 43. שידכת את האצבע? לא 44. נכנסת לגבס?כן 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)?כן היה לי ניתוח פעמיים 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה?לא 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר?לא 48. יש לך פלאפון ESC?לא 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים?כן 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ?לא אבל אני בדרך לקרוא את הרביעי

עונה

. את/ה אוהב/ת ג'אנק פוד? כן 2. יש לך כלב ושמו אריק? לא 3. שרה שרה שיר שמח? כן 4. את/ה מאמין/ה בנסים? לפעמים 5. ובקפה שחור? לא 6. מה עדיף - שחור או לבן? שניהם 7. מה עדיף- גברים בשחור או נשים בלבן? לאדעת 8. את/ה יודע/ת מה זה קלסטרופוביה? לא 9. את/ה קלסטרופובי? לא 10. 5 דברים שלא ידענו עלייך: 1. יש לי משקפיים 2. אני יותר גבוהה מ"מישמש2" 3. אני יותר נמוכה מ"דושה" 4. אני בת דודה של "מישמש2" ושל "דושה" 5. יש לי אח שקוראים לו אוריליייייייייייייייייייייייייייי (המבין יבין) 11.איזה חלק בגוף את/ה הכי אוהב/ת? לאדעת 12. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? עליתי על מתקנים מפחידים לונה פארק 13. האם אי פעם איחרת למשהו כי ישנת? לא זוכרת 14. את/ה יודע מה זה אנבורולמיה? לא 15. אם ענית כן- זה מילה שהמצאתי. כל הכבוד. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח 16. את/ה רוקד בוגי בתחת חשוף? לא 17. פעם הפלצת בפגישה? לא 18. מה עדיף- ללכת לישון מוקדם או לקום בבוקר מאוחר? לקום בבוקר מאוחר 19. את/ה רואה מכושפות?לא 20. נכון פייפר כוסית? לא 21. רעש של גיר חורק- מצמרר או לא? מאוד מצמרר 22. פעם ניסית לאכול גבינה עם זיתים יחד עם דבש? לא 23. אני כן. פעם יצא לך לאכול דשא? לא 24. דנן דיגל גדן בגן גדן דגול דגן בגן? לא, גנן גידל דגן בגן דגן גדול גדל בגן! 25. פעם אכלת ג'וק בלי כוונה? לא 26. שלחו לך מכתב אהבה? לא 27. בעטתת למישהו/מישהי במקום הלא נכון? אולי 28. פעם נתנו לך נשיקה על השפתיים בלי כוונה? לא 29. חג שמח! תודה 30. את/ה יודע כמה זה מאה לחלק לשלוש? כן, זה: מאה שלישים, שזה שווה ל33 שלמים, אז 33 שלמים ושליש 31. הורדת סרטי פורנו? לא 32. צפית בהם וידעת שזה סרטי פורנו? לא 33. אכלת סושי? כן.. אבל כשר.. ובלי דגים נעים 34. נגסת בָּגמבה? כן 35. את/ה יודע לנקד במחשב? לא 36. יש לך XP? כן 37. עשית משהו שלא היית צריך לעשות? כן 38. עשית משהו שהוא לא לגילך? לא 39. צפית במשהו של לגילגך? לא 40. לעסת נייר כסף? לא 41. פתחת 100 אתרים וסגרת אותם? לא 42. עשית ניסוי - את/ה שפן הניסויים? לא 43. שידכת את האצבע? לא 44. נכנסת לגבס? כן.. לצערי.. 45. היית בבית חולים (חוצמשנולדת)? לא 46. ויתרת על מישהו/מישהי בשביל חבר/ה? לא 47. גרמת למישהו לבגוד במישהו אחר? לא 48. יש לך פלאפון ESC? כן 49. נכנסת לצ'אט ל נענע, התחזית למישהו מבוגר, והתחלת עם עוד אנשים? לא 50. קראת את כל ספרי הארי פוטר ? לא

למעלה