משחק

../images/Emo179.gifמשחק../images/Emo179.gif

בעקבות בקשתה של פיצפיצונית שלנו הנה לנו משחק בהשראתה של מוזי ... כל אחד יחשוב על המורה ששינה בו הכי הרבה , גרם לו לחייך, לאהוב את הלימודים או אפילו לשנוא כל דבר שעולה לכם בראש .. המורה שהיה הכי דומיננטי בחיים שלכם ואפילו עוד עכשיו .. אז קדימה , תשתפו .. אני מחכה ..
שבוע טוב

אז ככה

המורים שהכי השפיעו עליי הם: 1)המחנכת שלי מכתה י-יב קוראים לה מימי והיא לימדה אותי המון על החיים והערך שלהם. 2)המורה שלי למתמטיקה-גדעון שבזכותו אני יודעת מה זה טנגנס וגם קצת מושג על בני המין השני. שמחתי לשתף אתכם יעלי

וואוווו

אני כבר כמה ימים מסתובבת וחושבת על האיש היקר הזה מימי התבגרותי, הכל בגלל המכתב הזה שמוזה פרסמה , מכתב של תלמיד למורתו, אני הייתי התלמיד הזה פעם, שכלום לא מצליח, שיש בחוץ אנושיות הרבה יותר חשובה מלימודי המתמטיקה, כשהגעתי לשלב התיכון, שום בי"ס לא הסכים לקבל אותי לשורותיו, סיימתי את החטיבה, וביום האחרון ללמודים בשער בית הספר המקולל הזה , עמדה לה יועצת השכבה לחצה לי את היד ולחשה ברוע שאין כמותו: "ממך כבר לא יצא כלום", כאילו זה רק מה שהיה חסר ע"מ להרוג לחלוטין את מעט ההערכה העצמית שנשארה בי. בסוף, יום לפני תחילת שנת הלימודים היה תיכון אחד שהסכים לקבל אותי, היו שם המורים הכי מקסימים טובים, קשובים וסבלניים שניתן למצוא במתחם אחד שעוד קרוי "תיכון".. מתלמידה מופרעת (עם מחשבות שאני טיפשה...) בפחות משלושה חודשים הבאתי את ממוצע ציוני ל 95 גם במתמטיקה (!!!) מצאתי חברים וחברות אמיתיים ומיוחדים, אבל בעיקר גיליתי את האיש הזה, המורה לגאוגרפיה, שמהרגע הראשון היה לי לאדם הכי חם ואוהב ומקבל שיכולתי לבקש לעצמי, הוא הוא האיש שבזכותו האמנתי בעצמי שוב שגרם לי להבין שאני לא משוגעת ולא טיפשה ושיש לי את החופש להיות מי שאני גם אם זה לא מוצא חן בעיני העולם. האיש הזה נתן לי את החופש לבחור, הוא היה "הסבא" הכי טוב שיכולתי למצוא בשעות קשות ובשעות שמחות ואני חושבת שהוא אהב אותי כמו נכדה אמיתית גם כן. אני לא חושבת שהספקתי להודות לו כמו שצריך, אבל אני יודעת שהוא ידע. והיועצת... הכדור הוא עגול... יבוא יום ונפגש...

moran500

New member
אויש... ../images/Emo9.gif

לפני חיצ שנה בערך פרסמתי פה מכתב (אז בכינוי אחר) שכתבתי למורה שלי. גם נתתי לה אותו והכל היה מרגש וסוחט דמעות (לטובה
) באמת שהייתי קשורה למורה הזאת אני לא יודעת איך או למה פשוט היינו קרובות... אני רוצה להאמין שהייתי חשובה לה כמו שהיא הייתה חשובה לי אבל קשה לי להאמין בזה כי לה יש 700 תלמדידים על הראש ולי יש רק אחת כמוה, אבל זה לא משנה כי הרגשה נשארת אותה הרגשה אז למרות שאני עדיין בתיכון (עוד שנתיים וזהו! אינשאללה בע"ה
) מצאתי את "המורה שלי"... הלוואי שיהיו עוד כמוה ומשהו קטן לשטויות8 - כן, זאת מי שאת חושבת עליה. לא, אל תשאלי אותי על זה =)

א ב ד ו ן

New member
אמ.. ../images/Emo26.gif

היו לי הרבה מורים ששינו אצלי הרבה... אבל אני תמיד אזכור את האחת. היוצעת שלי לכיתה י' , יא' , יב' - אם היא לא הייתה שם בשבילי - לא הייתי מסיימת את הבית ספר.. היו מעיפים אותי מזמן אם היא לא הייתה שם איתי.. אני תמיד אזכור אותה.. ותמיד אני אומר לה תודה. אז ת-ו-ד-ה לך ציפי! את המלכה!

piloni

New member
מורה טוב- מורה לחיים

כשקראתי את הוראות המשחק לא יכולתי שלא להזכר במחנכת שלי מכיתות ה-ו. שושנה פישר ז"ל, מורה מבוגרת לילדים בגיל היסודי שידעה לדבר אלינו בגובה העיניים. לעולם לא אשכח איך כשרבתי עם החבר דה אז, ידעה להגיד את המילים הנכונות. וכשעשו עליי חרם, ידעה להסתכל על הכל בצורה אובייקטיבית , לנתח את המצב ולתת לי כלים להתמודדות. עם הכלים האלו אני הולכת עד עצם היום הזה. שושנה, אם היתה לי הזדמנות לומר לך את כל זה עוד בעודך בחיים- הייתי שמחה. אבל הייתי ילדה אז, ולא השכלתי לדעת שיש לומר לאדם את הדברים הטובים שחושבים עליו בהזדמנות הראשונה. כל שנותר לי לעשות הוא לשלוח את תודתי כאן, על גבי דף בפורום מכתב שלא נשלח. ואסור לי לשכוח את אמא. אמא שהיא מורה, אמנם מורה של אחרים, אבל תמיד הייתי גאה לומר שהיא אמא שלי וידעתי שהיא המורה האהובה עליכם, התלמידים שלה. כמה נכון הוא המשפט- מורה טוב - מורה לחיים... חבל שלא כל המורים שלנו, נחקקים בזכרוננו לטובה. יש כאלו, שמזיקים... (זכור לי אחד כזה במיוחד).

I Was Hoping

New member
רגע רגע רגע

אני גם רוצה!!! במיוחד כי אף פעם לא ניתנה לי הבמה להגיד תודה, לאישה נפלאה שלימדה אותי בכיתה ה' וו', קוראים לה חנה קמפף, והיא לימדה ספרות וגם חינכה... כבר שנים שאני יודעת כמה קווים טובים מהאישיות שלי עוצבו בידיה היא קראה אותי היא ידעה מי אני עוד משחר נעוריי היא שיחררה ממני ציפור ציפור שאוהבת לכתוב שאוהבת לקרוא שאוהבת עולמות אחרים של ספרים ושירה של התבגרות היא זאת האישה שהערצתי אז שהכירה לי עולם שלא עוד היה רחוק ממני שהפך בן רגע לעולמי ועל כך אני מודה לה מאוד ומקווה שעוד ילדים רבים יזכו לכל החסד והיופי שיש באישה הזאת כי אני יודעת שיש ממנה הרבה לכווווולם אוהבת אותך מאוד עד עצם היום הזה ומקווה עדיין להיתקל בך למרות שזה לא קרה מאז אבל אולי עוד ניפגש אז אל תיבהלי אם אחבק אותך חזק חזק אני פשוט חייבת לך המון אז תודה לך על מי שאת ועל שעשית אותי למי שאני היום הילה

ה מוזה

New member
הילה המכתב שלך מדהים

הלוואי והיתה דרך שישלח לאותה מורה ואולי, אולי מכאן בדרך לא דרך הבקבוק עם המכתב המדהים הזה ימצא דרכו אליה

I Was Hoping

New member
גם אני מקווה!

תביני, אני יכולה פשוט להתקשר אליה.... אמנם עברו המון שנים, אבל משהו בלב שלי אומר שהיא עוד זוכרת מי אני.... ומשהו אחר בלב אומר שלא כדאי להתקשר אליה... לא יודעת למה פשוט ככה... אולי יש לך רעיון? תודה מוזי

ה מוזה

New member
../images/Emo60.gif הרעיון הוא ../images/Emo26.gif

גם מכתב בבקבוק שנזרק לים הוירטואלי זקוק לקצת עזרה כדי להגיע (אולי)בבטחה לחוף שאליו הוא מיועד אז עזרתי לו קצת
הנה זה כאן גם אם לא יגיע לפחות עוד עיניים הביטו בבקבוק ונהנו מהתוכן הקסום שבתוכו
טיסה בטוחה וחופשה מהנה הילה

I Was Hoping

New member
../images/Emo12.gifמוזי אני ה-מ-ו-מ-ה

הלכת עם זה רחוק!!!! אני חושבת שזאת היא אבל לא בטוחה, היא אמורה להיות מאזור חיפה.... איזה מתח, דווקא כשבעוד כמה שעות אני טסה.... תודה לך על ההשקעה, אין לך מושג כמה ריגשת אותי... מעניין מה ייצא מזה... תודה לך המון המון

מה ועכשיו אני?

כן
- עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא... הייתה לי מורה בתיכון ממש מקסימונת , כשהיא הייתה נכנסת לשיעור כולם היו בשקט רק שתתחיל את השעור בלי בעיות .. היא לא רק לימדה תנ"ך היא גם לימדה לחיים עצמם , בכל סיפור מהתנ"ך היא הייתה מכניסה את חייה לתוך סיפור הקסמים .. למדנו על איך להיות קשובים,סבלניים, לקחת את החיים באיזי,איך להיתיחס למשפחה .. והכי חשוב לאכול שוקולד לפני שבאים לבי"ס.. ידענו עליה הכל - וכמעט .. היא הייתה מעבירה לנו את השעור כחוויה שלא רצינו שתגמר לעולם , שאפילו גלשה לשעת ההפסקה .. אז ברכה שפיגל היקרה ,אם איכשהו תגיעי לכאן תדעי שהיית מורה נפלאה, ואני בטוחה שאת גם עכשיו...

למעלה