משחקון חדש

girlontop

New member
באמת וואו!

אוקיי, את זה שכחתי לגמרי! נראה לי שזכית... ברוכה השבה מותק! מקווה שהשבוע עם הבן-דוד לא היה מתיש...

Guy K

New member
התגעגעתי אליה

משפחה שיש בה סבתא זקנה ונחמדה תמיד תראה בעיני יותר אמיתית ממשפחה שאין בה אחת כזו. כנראה שבגלל זה ללוגנים היה את סבתא לוגן ולספקטרות היה את סול. ורק הפורסטרים המתוסבכים.. לא הגיע להם

girlontop

New member
../images/Emo70.gifבקשה../images/Emo70.gif

גיא, רונית ואני מבקשות שתוסיף את התמונה של סבתא לוגן לגלריה, ואם אפשר שתהיה בעמוד הראשי (לפחות ליום אחד?). בברכה, צמד הסתומות נ.ב רונית לא יודעת מזה

SupeRonit

New member
חחחחח.סבתא לוגן לשלטון

רשמתי לה סטיקר לקמפיין בחירות:"אם אתה רוצה יחס הוגן-הצבע לסבתא לוגן" מה במצע-מחר (שתהיו קצת במתח
)

girlontop

New member
והסלוגן שלי:

"סבתא לוגן תמיד אומרת: לשאול 'מי זה?' לפני שפותחים את הדלת"

Traped In A Box

New member
הבית המפחיד איך לא...

המקום הכי מפחיד בהיסטוריה, איפה ששילה כלאה את ג'יימס.... ואז כלאו אותה שם בחזרה...חח... פשוט גדול! אה ועודע משהו.. כשסטפני עמדה למות בגלל שילה... ואז ברוק אמרה לה שתישאר בחיים רק בשביל הילדים (ריק וברידג'ט שעוד הספיקו לצלם אותם בשניה שהם נשארו ילדים..) וגם היא הראתה לה ציורים שהם ציירו.. או שבעצם הם ציירו אותם עם סטפני כשברוק "השתגעה"...? אני לא זוכר כל כך שמישהו יזיכר לי

Traped In A Box

New member
יש לי עוד אחד!

בטח אף אחד לא זוכר את זה כי זה היה רק באיזה שני פרקים.. חח... אז בטח גם חצי מהאנשים לא יצא להם לראות את זה בכלל.... שתומס התחיל עם סמנתה! זוכרים? זה היה ממש לא מזמן אבל איכשהו זה נשכח (אין סיבה שלא...) ושמתם לב שהוא התחי לעם הבת "(קייטלין9 אחרי שהתחיל עם האמא.......מקורי. הרוב עושים ההפך... אה ועוד משהו דפוק עוד יותר וטפשי עם תומס שנשכח וטוב שכך.. שכשעוד הוא היה ילד קטן ומעצבן (בעצם כשאני חושב על זה עכשיו אז היו לו רק 4 גילאים...תינוק, ילד קטן (עדיין חמוד), ילד בן 10 (כשטיילור מתה והוא עיצבן) ועכשיו..17...אז בקיצור הוא השתכר ולקחו אותו לבית חולים וזה היה הזוי ביותר...מישהו זוכר את זה בכלל?ועוד זה לא משהו עתיק אבן כמו סבתא לוגן... לדעתי אני צריך לזכות... ואני מודה לתומס החמור

לינה18

New member
ל-Traped

אני דווקא זוכרת את זה! עוד כשקראתי על זה באינטרנט, לפני שהראו את זה אצלנו, אני מה זה היזדעזעתי שתומס התחיל עם סאם! ומישהו זוכר את הניסיון של סאם לפתות את ריג' כשברוק יצאה עם ניק וסטפני קנתה לסאם כותונת לילה במיוחד בשביל זה? וזה אחרי שהיא הרצתה לברוק פעמים אינספור שככה לא מיתנהגים? ובקשר לזה שתומס המצבן מאוד(!)הישתכר אני זוכרת בעיקר בגלל שגם בזה האשימו את ברוק! נידמה לי שמסימו האשים אותה בזה, אני לא זוכרת אם גם סטפני. מה שכן, אני ממש אבל ממש לא זוכרת מה היתה הסיבה שלו להישתכר ולמה האשימו את ברוק בזה(חוץ מזה שמסימו באותה תקופה וגם סטפני היו מוכנים להאשים אותה בכל דבר כדי להפריד בינה לבין ריג'.)

SupeRonit

New member
צר לי לאכזבך-אבל גם אני זוכרת את זה

ורק בגלל שאלו היו סצנות קיטשיות בבית החולים

לינה18

New member
ועוד עלילה יחסית ישנה שמאוד אהבתי

זוכרים כשטיילור עבדה עם פירס? ואת הידיד והשותף שלו ביילי? למי שלא זוכר(אם יש כאלה), אני אזכיר את העלילה היחידה שבה ממש היזדהיתי עם טיילור! אני רק רוצה להזכיר את הקטעים שהכי אהבתי. קודם כל כשטיילור התחילה לעבוד עם פירס, אז הוא רצה להוכיח שהיפנוט זאת הדרך החדשנית והבטוחה לפתור את כל הצרות שבעולם. טיילור לא האמינה בזה ודרשה מחקר מעמיק יותר. לבסוף היא נותרה בבעיה-מצד אחד היא מאוד העריצה את פירס ואהבה את העבודה, אך מצד שני היא לא היתה מוכנה לעבוד על משהו שהיא לא מאמינה בו. וזה הוביל לכך שהיא בעצמה הציעה לפירס לנסות להפנט אותה, כדי שהיא תאמין בשיטה הזאת! אז הוא היפנט אותה וגרם לה להיתנהג במשך ערב שלם כמו נערה בת 16! וכשטיילור חזרה הביתה, אז ריג' לא הצליח לזהות את אישתו ולא הבין מה קורה איתה. זה היה ממש מצחיק. אבל מה, פירס הרי היה מאוד מאוהב בטיילור(אני די מנסה להצדיק אותו, כי אני מאוד אהבתי את הדמות שלו) אז כשהוא היפנט אותה, הוא לא הצליח להיתגבר על הדחף להשאיר אותה באיזשהו אופן בשליטתו. הוא פשוט אמר שכשפעמון מסויים יצלצל, אז היא ישר תחזור למצב של היפנוט. והוא לא היתכוון להישתמש בכך, רק שהוא שיתף בסוד את ביילי וביילי שאהב אותו מאוד(כי פעם פירס עזר לו להיתגבר עם בעיית האלכוהוליזם שלו),החליט לעזור לו לקבל את טיילור. אז מה הוא עשה? זוכרים? קודם כל טיילור ברוב טיפשות(אם כי היא כמובן לא יכלה לדעת שהמידע הזה ישמש נגדה) סיפרה לביילי שריג' אוהב לקרוא לה דוק. אז ביילי היפנט את טיילור בעזרת אותו הפעמון ואמר שהיא תתעצבן על ריג' מאוד כל פעם כשהוא יקרא לה כך. ומה שקרה זה שכשטיילור חזרה הביתה וריג' רצה לחוות איתה לילה רומנטי, הוא כמובן קרא לה דוק, והיא מיד נורא היתעצבנה עליו! היא ניסתה כמובן להיתגבר על הכעס הזה שלא מצאה לו כל סיבה הגיונית... והכול היה ממשיך כרגיל אלולא ריג' לא היה פולט את אותו הכינוי פעם נוספת... ואת זה טיילור כבר לא יכלה לסבול! ואמרה לו שלא יקרא לה יותר ככה. לריג' זה ניראה ממש מוזר, כי הוא ידע שהיא תמיד אוהבת כשהוא קורא לה כך. אז הוא ניסה להבין מה קורה ובסופו של דבר טיילור פרצה מהבית שלה בדמעות(וזאת היתה אחת הפעמים היחידות שממש ריחמתי עליה!), ורצה לפירס כדי להיתפטר. היא משום מה(ובצדק) חשבה שהמצב שבו היא נימצאת קשור איכשהו לעבודה שלה עם פירס. פירס לא יכל להבין מה קורה, אבל כשביילי שמע שהניסיון שלו גרם לתוצאות הפוכות ממה שהוא ציפה-שטיילור מיתפטרת, הוא החליט להציל את המצב ובעזרת היפנוט נוסף, גרם לטיילור לחזור למצבה הרגיל. אבל מה-זה כמובן לא הספיק לו. הוא עדיין רצה שפירס יקבל אותה-אז בעזרת ההיפנוט, הוא אמר לה שהיא תתאהב בפירס ולא תוכל לעמוד בפניו! וטיילור באמת הרגישה לפתע משיכה עצומה לפירס כשהם היו במשרד שלהם בזמן העבודה. ופירס חש בכך והסיק שהיא מיתאהבת בו! וברגע שבו טיילור החליטה לדבר איתו על הרגשות שלה אליו, ברוק היתה חייבת להרוס הכול! (ואל תישכחו שאני כמעט תמיד בצד של ברוק, אלא שהפעם היא פעלה לחלוטין בניגוד לאינטרסים של עצמה, כי באותה תקופה היא עשתה הכול כדי להחזיר אליה את ריג'-זוכרים את הפיתוי במעלית?
). ביילי, ברוב טיפשותו, אחרי שהוא גילה שברוק מאוהבת בריג', החליט לספר לה את מה שהוא עשה לטיילור(כי הוא הסיק, בהגיון רב, שהיא בצד שלו) ובפעם הזאת ברוק היתנהגה באופן לא אנוכי לחלוטין ואפילו מטופש ביותר-היא אמרה לו שאי אפשר לתכנת בני-אדם כמו מכונות ורצתה ללכת לספר לפירס המסקן את האמת. ביילי אמר לה בפרוש שהוא ופירס כבר קבעו שטכניקת ההיפנוט עובדת רק על מי שלא מיתנגד למה שקובעים לו בעזרת ההיפנוט-כלומר שטיילור באמת אהבה את פירס, רק שאלולא ההיפנוט, היא בחיים לא היתה פועלת בהתאם לרגשותיה אליו! ברוק לא היתה מוכנה לשמוע כלום, ולמרות הפצרותיו היא הלכה וסיפרה לפירס את האמת. הוא היה שבור, כי באותו רגע בדיוק טיילור כבר היתה מוכנה להיתוודות בפניו על רגשותיה. אבל הוא לא היה מוכן לקבל אותה בעזרת ההיפנוט והוא החזיר אותה למצבה הרגיל. כך ברוק פיספסה את ההיזדמנות הגדולה שלה לקבל את ריג' חזרה ואלו פירס המאוכזב קשות מביילי ומההיפנוט, גם ביטל את כל הפרוייקט של ההיפנוט וגם פיטר את ביילי אחרי שנזף בו קשות. בהמשך היה קטע מעניין נוסף באותה העלילה: ברוק החזיקה את ריג' כמעט בכוח בעבודה בתרוץ שמישהו חשוב לחברה עומד להגיע(וזה היה ג'ק מצעירים חסרי מנוח-זוכרים את הביקור שלו בסידרה?), ובגלל זה ריג' לא הספיק להגיע למסיבה שפירס אירגן לכבוד יציאת הסרט שהוא וטיילור עשו בנושא "sexual responsibility" . אבל האמת היתה שפירס אירגן את המסיבה במיוחד בשביל לכבוש את טיילור. הוא ביקש ממייסי לחבר מנגינה למילים שהוא כתב במיוחד בשביל טיילור(ניק הוא לא הראשון בסידרה שעשה זאת
). והמילים שלו אמרו בצורה שקופה לחלוטין שהוא אוהב את טיילור ורוצה אותה בחייו. הוא אפילו שר את זה לפני כל הנוכחים והיסתכל כמובן על טיילור. רק שהיא היתה היחידה מבין כולם שלא הבינה את הרמז... או שמוטב שאומר, בחרה שלא להבין. טיילור היתה נורא מאוכזבת מכך שריג' לא הגיע, למרות הבטחתו. בהתחלה היא היתה כל-כך שבורה מזה, שהיא שקלה פשוט ללכת הביתה. אבל פירס שיכנע אותה שזה לא שווה את זה ושהיא חייבת להנות, כי הערב הזה מדבר על ההצלה המשותפת שלהם! והיא בהחלט נהנתה מהערב הזה שהיה השיא ביחסים ביניהם. ולמרות שכלום לא קרה ביניהם(כמובן-טיילור בחיים לא היתה בוגדת בריג'), אז בכל זאת היא סעדה איתו בארוחה רומנטית ביותר במירפסת של ביתו. ושניהם נהנו מאוד מהערב. ומשהו מצחיק שקרה אחרי הערב הזה שמאוד אהבתי-טיילור נכנסה לחדר של פירס כדי להוריד את השימלה שהוא הביא לה במתנה במיוחד לכבוד הארוע, ללבוש את בגדיה וללכת הביתה. רק שהיא היתחלקה ושברה את הקרסול. אז היא קראה לפירס, הוא הרים אותה ונשא אותה כל הדרך למיטה(שלו!) ושם הוא הניח אותה ונידמה לי גם שהוא הבטיח לקרוא לריג' שיבוא ויקח אותה. רק שהוא לא עשה את זה. ועוד משהו מצחיק שקרה אז-פירס שאל אותה מה להביא לה, אז היא ביקשה תה. הוא עמד לצאת מהחדר...וטיילור אמרה:"...Honey", פירס מיהר לחזור, היסתובב אליה ושאל:"?Yes" וטיילור ענתה: “.That’s what I like my tea with- honey” אחרי כמה זמן, ריג' המודאג הגיע לבית של פירס, כי פירס לא בדיוק מיהר להודיע לו כמו שהבטיח, והיתעמת קשות עם פירס בסלון ביתו(אותו הבית שריג' וטיילור עברו אליו לאחר שפירס עזב את העיר). הוא שאל אותו איפה טיילור ופירס ענה לו במלוא הרצינות:"In my bed". הוא לא טרח להסביר לו מה היא עושה שם וריג' שכבר מזמן חש סכנה לנישואיו ולא פעם דרש מטיילור להיתפטר,מיהר בריצה למעלה. לכמה רגעים הוא אכן היה שבור והאמין שהיא בגדה בו... אבל טיילור כמובן מיהרה להסביר הכול ונידהמה איך הוא יכל לחשוב משהו אחר. נו, איך באמת?
וזה כל מה שאהבתי בעלילה הזאת.

Guy K

New member
נכון ../images/Emo6.gif

אגב, התקופה הזו היתה התקופה שגרמה לי לא לאהוב את טיילור. הקלטת וידאו השמרנית שלה נראתה לי ממש מוגזמת. עם כל הכבוד לדוקטור טיילור, היא עדיין לא קדושה והקלטת הזו נראתה כמו נסיון להפוך אותה לכזו. אבל ארוחת הערב זכורה לי לחלוטין ובגדול אלו היו פרקים נורא מצחיקים! טיילור המהופנטת היתה גדולה. האנטר טיילו שיחקה אותה

girlontop

New member
כנ"ל

משום מה הזכרון שלי מתפקד טוב יותר בכל הנוגע לאירועי העבר הרחוק מאוד. מוזר. סחתיין לינה, הזכרת נשכחות! לא אהבתי את כל סיפור פירס פיטרסון, בעיקר כי גם הוא וגם ביילי היו מעצבנים רצח (אם כי היה נחמד מאוד להסתכל על פירס, בלי חולצה כמובן
).

NarihS

New member
למישו יש תמונה של פירס??

לגמרי שכחתי איך הוא נראה!!!!

למעלה