משחקון חדש

girlontop

New member
../images/Emo179.gifמשחקון חדש

כמה פעמים קרה לכם שפתאום נזכרתם בעלילה נידחת מן העבר ואמרתם לעצמכם "וואו! איך שכחתי מזה!". אז זהו המשחק שלנו - כל אחד יחשוב על עלילה, שבזמנו היתה מרכזית ומרתקת, אך הסיכוי שמישהו היום זוכר אותה קטן וסתם יהיה נחמד להיזכר בה
מי שיסחוט הכי הרבה "וואו! איך שכחתי מזה!" יזכה באהבת חברי הפורום
העלילה שלי: זוכרים כשאנתוני רצח את איבנה הדוגמנית והפליל את ת'ורן ברצח שלה? ת'ורן ישב בכלא, אנתוני התקרב למייסי ובסוף ניסה לרצוח אותה, רק שסאלי זינקה וחטפה את הכדור במקומה. זאת אמא! לדעתי זאת היתה אחלה עלילה.

Guy K

New member
../images/Emo179.gif ממשיך

עוד עלילה שבטח כולם שכחו ממנה: אתם בטוח זוכרים שאחותה של ברוק, דונה, היתה בחורה די מופרעת ובין היתר גם מצאה את עצמה מדגמנת בעירום. אבל עלילה מאוד ביזארית ובזמנו מאוד מדהימה היתה שהעיתון שעבורו דונה דיגמנה היה בעצם בבעלות ביל פורסטר. דונה נחרדה לגלות שתמונות העירום שלה התפרסמו בארה"ב ולא באירופה כפי שהובטח לה והיא החליטה להתנקם בביל. היא התחפשה והתחילה לעבוד אצלו, ואז התגלה שביל חיבר מצלמות וידאו בכל משרדי העיתונים שלו... זה היה ממש מפחיד ומוזר

sashkashurik

New member
וואלה אני לא זוכרת כלום../images/Emo5.gif

למרות שאני בטוחה שראיתי את כל הפרקים האלה

girlontop

New member
נכון! היא קראה לעצה ג'יימי

ובשלב מסוים הפדופיל ניסה להתחיל איתה והיא הרגישה אשמה שהיא דופק אותו
. ומי יכול לשכוח את רידג' בשיאו מגיע לביל עם תמונת האמצע של ביל בעירום ומבקש חתימה
איך אהבתי את רידג' פעם!

לינה18

New member
זאת העלילה הכי ישנה שראית ושיש

סיכוי שמישהו שכח(כי כשדיברתי על זה עם חברה שלי שרואה את הסידרה ממש ממזמן, אז היא ממש לא זכרה). זוכרים כשהתאום המרושע בשם ראש(את השם של התאום הטוב אני ממש לא זוכרת) היתחזה לתאום הטוב שלו ורצה שלורן תישכב איתו כשהיא חושבת שזה החבר שלה באותו זמן-התאום הטוב? וכשהיא סרבה כי משהו בהיתנהגות שלו ניראה לה מוזר, אז הוא גילה לה את האמת. היא ממש ניבהלה וניכנסה לפניקה, אך למזלה הרב אריק באותו הזמן בדיוק גילה את התאום הטוב שוכב כבול בדירה שלו ובא להציל אותה. אז הוא הגיע בזמן, נילחם עם ראש, ראש נפל מהמירפסת ומת. ואריק, לאחר כמה פרקים אחרי הארוע הזה חזר ללורן(מה שגרם לסטפני למצוא ניחומים אצל ג'יימס),רק שלאחר עוד תקופה קצרה מסויימת לורן נעלמה מהאופק ומהסידרה. ואחרי עוד לא זוכרת כמה זמן אריק נזכר באהבתו הגדולה(?) לסטפני כשהיא שכבה בבי"ח לאחר השבץ. אני מקווה שבפרט הזה(שבו אני הכי לא בטוחה) אני לא טועה. בכל אופן, אני בטוחה שכולם זוכרים את זה. אבל סתם רציתי להישתתף במשחק, ואני הרי צופה נורא חדשה, כך שזה לא ארוע ממש ישן.

girlontop

New member
כל הכבוד לינה!

אחלה עלילה הבאת! פעם ראשונה שהיה לנו תאום-מרושע בתכנית, דבר הכרחי בכל אופרת סבון שמכבדת את עצמה
. ואגב, את לא צריכה להתנצל שאת רואה לא הרבה זמן ובהחלט מוזמנת להמשיך ולהעשיר אותנו בסיפורים ולקחת חלק פעיל בפורום - תאמיני לי שיש דברים מלפני שנתיים שאני לא זוכרת ו/או הדחקתי...תמיד טוב שיש עוד משוגעים לדבר

לינה18

New member
../images/Emo51.gif ל-girlontop

ובקשר לזה שתאום מרושע זה דבר הכרחי בכל אופרת סבון-אז כשראיתי את העלילה הזאת, חשבתי בדיוק כמוך!

Guy K

New member
כן! בטח!

לתאום שלו קראו גו'ני קאררה אם אני לא טועה והוא היה מזעזע.. מזוקן כזה ומגעיל
בכל אופן התאום המרושע היה באמת בחור נוראי - הוא רצח דוגמנית או כמה דוגמניות בעבר ונעלם, בגלל זה הוא החליף את הזהות שלו וברח ליער שבו אריק ולורן פגשו אותו. הם נפגשו כשהמטוס שלהם התרסק ביער והוא הציל אותם. אבל יכול להיות שאני באמת מבלבל הכל. בכל מקרה נדמה לי שהם הצליחו לברוח ממנו - הם חשבו שהוא מת, ורק אחר כך הם פגשו את האח שלו, ואז היתה כל העלילה שלינה סיפרה. סחת'ן לינה, אלו היו פרקים ממש מגניבים.. אני לא אשכח את אריק ולורן מכוסים בשלג בין שרידי המטוס
(אגב, יש מישהו שלא התרסק לו המטוס בסדרה הזו??)

Traped In A Box

New member
יער? עיר?

זה לא היה באמצע נו-וואר בגרינלנד? לפי מה שאני זוכר אז היה שם רק שלג ובקתה שהוא בנה.... ונראה לי שהוא רצח רק איזה דוגמנית אחת שהייתה חברה שלו או משהו כזה.... לא חשוב והיא הייתה דומה ללורן אז הוא רצה להיות איתה וגם לרצוח אותה... או משהו כזה. וזה באמת היו פרקים טובים (בכלל בתקופה זאת)

Guy K

New member
יכול להיות

נדמה לי שזה היה בטיסה בין אירופה לארה"ב אבל בכל מקרה זה היה מושלג. אם זה היה בגרינלנד או ביער מושלג זה כבר סיפור אחר

Traped In A Box

New member
נו כן נראה לי זה היה כשהם חזרו

נו כן נראה לי זה היה כשהם חזרו מונציה ואריק חיכה לסטפני להציע לה נישאוין אבל היא הייתה באמצע לדחוף את סאלי למים...:)

תתש

New member
העלילה שלי

זה בעצם שתיים: 1. עם האחיינית של אריק ועם מיהו שקוראים לו דילן זה שודר בארץ ב-1994 שהייתי בן 7 אני זוכר שזה נמשך כמעט שנה אבל לא זוכר פרטים מישהו יכול לעזור? 2. ממש בתחילת הסדרה שמגלים שהרופא של בת הנכה של אריק וסטפני מודה שהוא איבד אותו והחליף אותה עם מישהי אחרת אני ממש לא זוכר איך זה נגמר אז מישהו יכול לעזור?

girlontop

New member
אז ככה

לאחיינית של אריק קראו ג'סיקה והיא היתה לדעתי אחת הדמויות המעצבנות אי פעם. היו לה די הרבה עלילות: עם דילן ואמא שלה, כשהיא שכבה עם דילן והפורסטרים תבעו אותו (על אונס קטינה, לא פחות. ומה עם ריק?) וכשסליי אנס אותה על באמת. ל"בת" של אריק וסטפני קראו אנג'לה ולרופא שטיפל בה קראו טוד. כשהפורסטרים גרו באירופה אנג'לה האמיתית מתה בתאונה וטוד פחד שיאשימו אותו ברשלנות ו"במקרה" הוא מצא כפילה שלה, ששיחקה אותה משותקת ליד סטפני. בשלב מסוים נמאס לכפילה (שמה דבני דיקסון) והיא עשתה את עצמה כאילו היא הבריאה. סטפני התעלפה למשמע קולה של בתה, אך מהר מאוד הבינה שמשהו כאן מסריח. דבני איימה עליה שאם לא תשלם לה הון תועפות היא תספר לכולם שת'ורן הוא זה שירה ברידג' (אנג'לה היתה הכותל המערבי של סטף). סטפני המבוהלת שילמה לשניהם והם עזבו. במכונית השניים עברו תאונה ובאחת הסצינות המזעזעות ביפים (אותה ראינו רק לאחר כמה חודשים כשדבני חזרה), אנג'לה דחפה את האשה שניסתה לעזור לה להיחלץ אל תוך הרכב הבוער ובעצם רצחה אותה. אחרי מס' חודשים, כאמור, דבני חזרה מצולקת כמו פרדי קרוגר וניסתה לגרום לת'ורן לרצוח את רידג' שוב, רק כדי להתנקם בסטפני. זה לא עבד והיא עזבה.

Mikel20

New member
עלילת קריסטן-קלארק-מרגו

זאת אבל באמת עלילה ישנה, ממש ענתיקה, משהו כמו שנת 89, אז ככה: קלארק היה נשוי לקריסטן אבל בגד בה עם מרגו, מעצבת בכירה נוספת בפורסטר, כתוצאה מהרומן שלהם מרגו נכנסה להריון ודרשה מקלארק דמי מזונות 100 אלף דולר!!! לקלארק כמובן לא היה הכסף לשלם ולכן הוא הלווה מקריסטן את הכסף בטענה שהוא בונה להם בית חדש (היא כמובן האמינה לו בלי חשדות). הילד נולד ונקרא מארק - שילוב של מרגו וקלארק (כן כן זה שחזר לפני כשנתיים ללוס אנג'לס ועדיין נראה על המסך מדי פעם כמישהו זקוק לטיפול רפואי, כאילו הוא הרופא היחיד שם בכל העיר). אני לא זוכר בדיוק למה אבל הוא גם הלווה מסאלי ספטקרה (וככה היא דרך אגב נכנסה לסידרה) כסף ובתמורה היא ביקשה עיצובים מקוריים של פורסטר. זאת העלילה שלי, הייתה די משמעותית להמשך כי היא הביאה לנו את סאלי וכל משפחתה וכמובן את מארק בשנות האלפיים.

girlontop

New member
אח, היו ימים

אולי אני טועה, אבל הרומן של קלארק ומרגו לא היה לפני הנישואים עם קריסטן? וזוכרים כשסאלי הפכה את קלארק לבו ריבאז'?
למרות שהוא היה חרא ובגד בכל העולם ואשתו (literally), נורא אהבתי את קלארק אז. היה לו קסם מטורף. וסאלי? מהרגע הראשון ראו שהיא מלכה. מלכה! חברים, אני מאוד אוהבת את המשחק הזה! הבו עוד עלילות!

Mikel20

New member
כמה צחקתי

וואו באמת שכחתי איזה מצחיק זה היה ..בו ריבאז', איזה שם היא דפקה לו...אין לך מושג כמה צחקתי כשהזכרת את זה..סחטאן!

SupeRonit

New member
שלי הכי "וואו" (בלי שיגעון ../images/Emo8.gif) :

סבתא לוגן בבית חולים
-באחד הפרקים קייטי הייתה אמורה לבוא לבקר את סבתא לוגן,והתעכבה בדרך.מאחר והסבא חשבה שזאת נכדתה בדלת,היא פתחה את הדלת בלי לבדוק מי זה והתוקפה קשות על ידי שודדים אכזריים .. כולם התאספו סביבה בבית החולים ושיחקו אותה משפחה חמה ומלוכדת

יניב1

New member
רוניתוש, חזרת, WELCOME BACK!

איך היה? ספרי חוויות וצמצמי פערים, יש הרבה במה להתעדכן!

למעלה