יום שני

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo179.gifיום שני

סוף סוףפ זה נגמר! בהצלחה לכולם במתמטיקה :)

Snow fairy

New member
בהצלחה לכולם במתמ':]

אני נוסעת לי לת"א אז אני אחשוב עליכם
. ב5 ורבע שיעור כינור ובערב מסיבת גיוס מטורפת! וויייי^^

בגרות אחרונה בהחלט

שאני כל כך לא למדתי אליה והאמת גם היא לא מעניינת אותי בשום צורה. העיקר שבא' יש לי ציון סבבה. אחר כך הולך לפתוח חשבון בנק. מחר לונה פארקקקקקקקקקק הולך להיות בן זונה

dcohn

New member
שיעור נהיגה 3 עוד שעה,

פגישת עבודה ראשונה ב6... זהו:] אתמול היה אחלה...

noyy

New member
וואי איזו משפחה מוזרה

כל המשפחה נסעה היום לשפיים, למסעדות וסתם להסתובב בארץ עם חברים של ההורים וכאלה, אז הם שכרו אוטובוס לזה באופן פרטי בכל מקרה אמא מתקשרת אליי לאחל לי בהצלחה ואז הטלפון עובר לאח, לאבא, לעוד אח, ומתחיל להתגלגל בכל האוטובוס וכלללל אחד שם אמר לי בהצלחה זה היה חופר למדיי.. אז בהצלחה לכולם
יאללה בגרות אחרונה להשנה

noyy

New member
יש לי מאההההה

אומנם רק ב005 אבל איזה שיפור היסטרי מ24 (להגנתי אגיד שיצאתי מהבגרות אחרי רבע שעה) ל100
לא יודעת מה המגן, רק אני מקווה שהוא סביר כי אם הוא יהיה באיזור ה80 אני אמצא את עצמי ניגשת ל005 שוב עם מגן חדש בשנה הבאה
וחבל כי סעמק, הסיכוי לעוד מאה לא מזהיר אבל זה בהחלט עשה לי את היום כשראיתי את הטופס של 006 קיבלתי חלחלה. הרבה הרבה יותר קשה ממועד א'

R a n d a l l

New member
../images/Emo45.gif

006 היה ממש קשה. לפחות יחסית למועד א'. חלק א' היה פשוט נוראי!

noyy

New member
לגמרי :|

מועד א' היה ממש תת רמה בהשוואה לזה רק שגם שם לא הלך לי משהו.. באסה

חלק ב' ב006 דווקא לא היה מסובך

האינדוקציה...
ב005 הפכתי בטעות את הדלתא, ממינוס שלוש אם בריבוע לפלוס וכו'. הכל נגרר הלאה וזה

noyy

New member
דווקא לא התבאסתי מזה במיוחד

כולם חזרו שרופים ולכולם כואב וכולם התלוננו על מליון הילדים הקטנים שהיו שם ובלה בלה בלה.. וממצים את זה אחרי שעה-שעתיים, לא צריך לזה יום שלם. מה שגם ישר היו צומחים לי מליון נמשים :| חוץ מהקטע שהם הלכו אחרי זה לאל גאוצ'ו (שמשהו כבר שנה לא הייתי שם
) וטחנו ארוחה ב700 שקל (ל4 אנשים!! פאק איתם) אני בסדר עם זה. אוף אני רוצה אל גאוצ'ו

וואי באלי לבכות

למה הם שמו אינדוקציה עם חומר של 05. למה. כוסעמאק לא יודעת 05 לא יודעת סדרות לא יודעת מזה A של N. מה העניין? למה להיות מניאקים? חסרות אינדוקציות בעולם??%@#$^?%$@^?@$%?^@$?%&^?@#$%?&#%?^&?#%^?&#?%^& טוב אז עשיתי בעיה וברור לי שטעיתי כי יצא לי מספר מאוד לא הגיוני. 0.09:| הטריגו הלך טוב חוץ מסעיף ב' והחקירה הלכה חרא וואי תענוג היום הופעה של הדג נחש אז למי אכפת כוסעאמק ערס

Under the GUN

New member
זה היה יכול להיות מצחיק

אם במקום "כוסעאמק ערס" היית רושמת "כוסאמאמק"

שרון710

New member
מה, את צוחקת??../images/Emo2.gif

לא אמרו לכם ל=א לעשות את סעיף ב'?!?!
נכנסנו אלינו ואמרו מפורשות שסעיף ב' מבוטל כי יש סדרות

RakTsarot001

New member
קמתי עכשיו