יום שני

Double U

New member
טוב שמועד א' הלך לי מעולה!

מועד ב' היה יותר קשה. בכלל לא למדתי למועד ב' ולא הצלחתי לסיים אפילו שאלה אחת במלואה. אבל לא נורא, במועד א' אני כנראה מקבל מעל 90 אז סופי מעולה!

מיאו 179

New member
100 ב003 :)

כולם אמרו שהיה פי 5 יותר קשה ממועד א', אבל לי זה היה בהרבה יותר קל אה וזאת הילה (© h i l a ©) החלפתי משתמש.

Under the GUN

New member
בגרות מעצבנת

בגרות עבודה מפגש של הפרויקט - מפגש אחרון לפני הטיסה לספרד הביתה ללמוד תאוריה

RoRiL

New member
הלך חרא. מזו ההסתברות הזו?!

אוף, גם מועד א' וגם מועד ב' היה פשוט גרוע. ^$#&$%%$ לפחות 03 היה קל לגמרי

זונע

New member
003 טוב, 005 פחות

מקווה למעל 95 ב-003...ו-005 לא נורא כי מועד א' הלך לי טוב. רק חבל שהשאלה בסדרות הייתה קשה והצלחתי אותה והרגשתי טוב עם עצמי וזה...

Snow fairy

New member
אורי!

עליתי על קו 101 מת"א וישב שם איזה מטאליסט אחד עם שיער ארוך שטני ושמע מטאל, נשבעת לך הוא היה דומה לך 2 טיפות מים, הייתי בטוחה שזה אתה וכבר באתי לצעוק "אורי!" ובשניה האחרונה קלטתי שזה לא אתה
[וזה היה בעקבות זה שתהיתי מה לעזאזל יש לך לעשות במודיעין].

noyy

New member
באמת בסדרות הרמה הייתה גבוהה

נראה לי שזה התרגיל הכי.. מאתגר נקרא לזה? שפתרתי בסדרות. לא יודעת מאיפה הביאו את זה אבל הנה עוד מישהו שעשה סדרות! כולם ישר עברו לתרגיל 1

זונע

New member
זה לא היה ממש קשה

מאד טכני, רק להציב בנוסחה...ממבט ראשון זה נראה בלתי אפשרי אבל האמת שזה היה די קל.

noyy

New member
היה צריך לקלוט את הq בסעיף הראשון

וזה מה שלא הרבה אנשים עלו עליו.. היה צריך לעצור רגע ולהסתכל על התרגיל, וזה לא קורה בד"כ בסדרות ובסעיף 2 גם היה צריך להציב בכל 3 הסדרות, ככה שזה לא היה תרגיל רגיל
יפה שהיה לך קל (גם לי), אבל יחסית לסדרות זה תרגיל ברמה גבוהה

זונע

New member
השאלות האלה הארוכות שנראות קשות

הן תמיד אבל תמיד הכי קלות...ככה זה

R o n 2 5 6

New member
חחחח,שוב שכחתי מקרה קו ישר ב-05

נראה לי שנגזר עליי לא להוציא 100 בזה.לא יודע אם לעשות חורף או לא.גם ככה 05 קל,אז זה לא קריטי. 06 הלך מעולה
מבחן ראשון השנה שאני אשכרה מצליח הכל כמו שצריך.אם יהיה 90+ זה יהיה סבבה לגמרי. ולכל האלה שהלכו על אינדוקציות-למה לא עשיתם הספק?קל אחושרמוטה. זהו,עכשיו אשכרה חופש.ירדתי על 300 גרם של הבורגר'ס באר,התוכניות להמשך היום זה לשרוץ במזגן,לנגן,ואולי ללכת לשחות/למכון כושר. איזה כיף זה ששנת הלימודים סוף סוף נגמרה.

הארבע עשרה ביולי-יום שיחרור הבסטיליה!

ויום שיחרורנו
אללה חופש! בין בגרות לבגרות הלכתי לקנות לאבא שלי מתנת יומולדת,קניתי לו את הדיסק החדש של איזבוD: יאללה,עכשיו למצוא תעסוקה עד אוגוסט.ולהתקשר כבר לעבודה השניה,דאמיט:S

שרון710

New member
06 היה קל!!!!11

רק חבל שאני טיפשה ואוציא 60.
אחרי הבבגרות הלכתי להוציא טופס ירוק (עם תמונה מזעזעת) וגם הפסקתי לריב עם אמא. כיף. אח"כ הלכתי לרופא שיחתום על הטופס ירוק! גבתי (איך פאקינג רושמים את זה?!) בחצי סמנטימטר!
(יופי, עכשיו אני 1.62). ורזיתי המון
אפילו ירדתי מסקלת ה50. ולידיעה המרעישה של הים (לא באמת): ראיתי איזה 4 פעמים את נעמה קסרי שנסעה אחריי בג'יפ (המהמם שלההההההה
) והפוסטמה הזאת צפרה לנו בטירוף. שתירגע. זהו. ביי.

שרון710

New member
חחחח בהתחלה רשמתי

ככה, אבל זה באמת נראה לי עילג. אז שמתי ה' אחרי כל אות בערך, וכל פעם זה נראה לי עילג

למעלה