היי כולם@!

topagency2

New member
לסיכום הדיון, כשיש ביקורת בונה

אנחנו מעבירים אותה במסר מיידי ולא אל מול כל הפורום. כי תסכימו איתי שצריך לכבד כל אחד שנכנס לפורום ולא לתת לו ביקורות אל מול כולם אם הוא רוצה לשמוע מה הוא צריך לשנות במראה שלו כדי להתקדם. אנחנו לא מטפחים לאף אחד תקוות שווא. ושוב אני אומר מי שלא יכול לדגמן מסלול יכול למצוא עוד המון עבודות בתחום. ותתפלאו, כדי להיות בתצגות שיער, פנים, שמלות כלה ועבודות דיילות לא צריך להראות כמו קלאודיה שיפר. כולם מוזמנים להיכנס לאתר שלנו לגלריית "היכל התהילה" ולראות את כל הבנים והבנות שהצליחו לקבל עבודות בתחום למרות שלא לכולם יש את הנתונים האידיאלים לדוגמנות. ולסיכום אני מציע לכולם לכו בגישה שלנו תנו לכולם סיכוי תכבדו כל אחד ותנסו לעזור ולתרום מהניסיון שלכם לכל אחד שמבקש את עזרתכם וחוות דעתכם, כי לכו תדעו מילה אחת קטנה שלכם יכולה להרוס למישהו את חלום חייו גם אם אתם טועים וגם אם לא.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאממ מקווה שלא התכוונת אליי.

ואני יודעת הבנתי שאתה צודק, אפשר להגיד "לדעתי את רק חמודה " אבל לא ממש להגיד לך "את לא תהיי דוגמנית." או משהו כזה

topagency2

New member
ממש לא התכוונתי אלייך

יש לך פנים ממש ממש יפות ואני באמת חושב שיש לך פוטנציאל.

jesus fuck me

New member
זה נכון מה שאתם אומרים

אבל אי אפשר להגיד לבנות שנראות טוב +- שהן מהממות... כי הן פשוט לא, כמה שזה פוגע וכמה שאת אולי במקרה תתעצבני מזה שיגידו לך שאת לא יכולה להיות דוגמנית אבל מה לעשות, ככה החיים...

jesus fuck me

New member
אה וגם

ברגע שהם מפרסמים את התמונות שלהם באינטרנט, זה זכותו של כל אחד להביע דעה... אז אנשים יכולים להגיד כל מה שבא להם

topagency2

New member
יכולים להגיד מה שבא להם אבל..

כמו שכל אחד לא היה רוצה שיפגעו בו באותה מידה את צריכה להתחשב באחרים וגם אם הוא או היא לא יפים בעייניך זה לא אומר שצריך לקטול אותו אפשר להגיד לטעמי את או אתה לא יכולים לדגמן וזה מקובל ולגיטימי. בנוסף שאומרים למישהי מהממת זה לא אומר בהכרח שהיא דוגמנית צמרת זהו סוג של ביטוי. כל אחת או אחד בפורום שמתאים לעולם הדוגמנות אנו מנסים לעזור לו בתחילת דרכו ומי שלא מתאים לא מתאים כי זה נכון לא כולם מתאימים אבל גם לו מגיעה ההזדמנות לנסות להגשים את החלום כל עוד זה לא גוזל ממנו כסף סתם. כולם יכולים לנסות ולקבל הכוונה נכונה כך שגם ילמדו בדרך איך העולם הזה מתפקד.

ApharseMon

New member
|קםס|טוב אני רואה שאתה כן מתכוון אל

יי חח אבל דווקא לא כ"כ אכפת לי העיקר מה שאני חושבת..

למעלה