היי כולם@!

../images/Emo179.gifהיי כולם@!

הינה אני... התמונה די לא מדוייקת אבל זו התמונה היחידה שלי.. אני אצל דודים שלי בתמונה! מה אתם אומרים?

topagency2

New member
קצת פרטים עלייך ותמונה נוספת

מאוד יעזרו לנו. בת כמה את גובה ומשקל צבע עיניים וצבע שיער. אם יש עוד תמונה נשמח לראות. מקווים שתהני בפורום שלנו.

פרטים../images/Emo212.gif

גובה: 1.58 משקל: 46 צבע עניים: חום דבש
צבע שער: חום אם קצת גוונים בהירים.. בת: 12 עוד תמונות? בנתיים אין..

topagency2

New member
התמונה מאוד מטושטשת

ולכן קשה להגיב עליה את עוד צעירה וכל העתיד לפנייך. המלצה שלי ללכת לכיוון דוגמנות ילדים וניצבות.

topagency2

New member
מטרת הפורום היא לא לתת ציונים

הפורום עוסק בדוגמנות ולא מחלק ציונים, דבר שיכול לפגוע בהרבה אנשים.

jesus fuck me

New member
אז במקום זה

אתן משלות את הילדות פה וכל אחת ששמה פה תמונה אפילו אם היא בואי נגיד, לא נראית משהו, אתן אומרות לה שהיא מדהימה, מהממת ושות'?

ToryMaster

New member
תראי

יש הבדל בין "מהממת" ו"מתאימה לדוגמנות". מה שכן, אני מסכימה איתך שחשוב לתת אינדיקציה האם לדעת המבקר יש לאדם סיכוי להצליח בענף.

topagency2

New member
בפורום הזה לא תשמעו

תגובות שליליות כל אחד ואחת עם חלום לדגמן ניתן לו את כל האפשרויות להגשים אותו. לכל אחד עם רצון ונתונים יש אפשרות להיכנס לתחום. עולם הדוגמנות לא מורכב רק מדוגמנות מסלול ישנם עוד הרבה תחומים: שיער פנים דיילות ניצבות ועוד ועוד.. לכן מי שבעייניך לא נראית מדהימה יכולה להתאים לסוכנות מסוימת לתצוגה או עבודה מסוימת. להבדיל מסוכנויות רבות שקוטלות את כל מי שניגש אליהן אנחנו לא דוגלים בשיטה הזו ולא תשמעו מאיתנו ביקורת שלילית על אף אחד או אחת. לכולם יש הזדמנות להגשים את חלומם ואנחנו פה רק במטרה לעזור לא במטרה לגרום להם לוותר על החלום. תודה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifחוץ מזהה..

אם היו כותבים לי "לא משהו" הייתי מתעצבנת לגמריי ו<<יש מצב שזאת רק אני>> הביטחון העצמי שלי היה שואף ל-0.

ToryMaster

New member
זו בעיה

כי מי שמקווה להיות דוגמנית, צריכה להיות מוכנה לשמוע דברים כאלה וגם יותר חמורים. איך תתמודדי עם זה?

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאני לא אתמודד עם זה חח

ואני מודעת לזה , ככה אני. |:

ToryMaster

New member
אז בעצם...

מה יקרה אם תלכי לסוכנות ויגידו לך שאת שמנה מדי/נמוכה מדי/יש לך אף גדול מדי, מה תעשי? [שימי לב, אני לא אומרת שאת כזו, לא זוכרת שראיתי תמונה שלך ואם כן אני לא זוכרת איך את נראית]. את צריכה ביצים מפלדה ועור מבטון בעסק הזה אם את מתכננת לשמור על עצמך.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifלא אמרתי שאני מתכננת,

בינתיים אני רק בפורום .

ToryMaster

New member
זה מטריד אותי ../images/Emo3.gif

כלומר, אני יודעת אישית מה התחושה כשאנשים שדעתם חשובה וקובעת משהו אומרים דברים רעים בלי שאני מוכנה לזה, אני לא רוצה שזה יקרה גם לך.

אז מה את מעדיפה? שיגידו לך...

"ואוו... איזו יפה!!!" רק כדי לא לפגוע בך? ולפתח לבנאדם ציפיות מוגזמות, ואחר כך כשהוא ישמע את האמת הוא יתאכזב הרבה יותר.. ואת נראית ממש חמודה בתמונה שצירפת, פשוט רציתי שתביני שעדיף להגיד את האמת לבנאדם ולא לשקר לו ולפתח לו ציפיות שוו

topagency2

New member
יש דרכים להגיד את האמת

ועם כל הכבוד לכל הסוכנויות לנו בפורום ובאתר יש את הדרך שלנו. ומעל הכל הביטחון העצמי והערכה העצמאית של כל אחד ואחת חשובים לנו מעל הכל ונעשה הכל כדי שלא יפגעו. יש דרך לומר למישו שהוא לא מתאים. ואין צורך להגיד לו שהוא מכוער בשביל להעביר את המסר.

ToryMaster

New member
עם כל הכבוד

אתם באמת עושים עבודת קודש, אבל אני חושבת שלעודד מישהי ולומר לה שיש לה סיכוי בזמן שבאמת אין מצב, זה לא לעניין. יש להעביר ביקורת שלילית והורסת, ויש להעביר ביקורת בונה שהיא גם שלילית לפעמים. אתם רוצים להימנע לחלוטין מכל ביקורת שיש לה אספקטים שליליים, ובדרך לוותר גם על החלק של ביקורת בונה שתעזור להשתפר ואולי ממש תיתן סיכוי למישהי?

למעלה