בדיקת מצב !!!

sha na na revol

New member
../images/Emo41.gif

בשיא הנירוונמאניה שלי כמה אהבתי את Nevermind? התחלתי לאהוב אותם ממש פחות או יותר כשגיליתי את In Utero, אז יבש ככה... 6.5 כמה סגדתי לקורט? בגיל 14 הייתה לי איזה אובססיה וכמעט קניתי פוסטר. 7 עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? תלוי למה אתה מתייחס. שיא הטמטום שלי פעם היה כששמעתי איזה תכנית עליהם בגל"צ וציטטו את קורט שאמר שהוא לא אוהב כשמוחאים לא כפיים בשירים... אז סיפרתי למישהי בנרגשות שאני מבין (!!!( למה הוא התאבד ומצדיק אותו. זה גם היה בערך בגיל 15. 8 מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת? מכל הלהקות ששמעתי בכלל
.... שאני לא אוהב רוק 'רוקיסטי' אמריקאי.
8.5 על ההשתדלות שלי, חחח. נכון להיום כמה אוהב את Nevermind? 5. נייטרלי. כמה סוגד\ת לקורט? חסד נעורים. 8.5 עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? תלוי מה הם אומרים, כאילו, אין לי בעייה להתווכח איתם, אבל בחלק אני מסכים. 8 מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע? שבמרחק הזמן נירוונה נהייתה מן להקת מיינסטרים אייקונית כזאת, וזה לא קורה בד"כ לאמנים שאני שומע. 9.5 על האירוניה.

Stupid DOG

New member
אז גם אני אענה..

בשיא הנירוונמאניה שלי כמה אהבתי את Nevermind? 7 כמה סגדתי לקורט? 4.5 עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? 2 מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת? לא ממש ייחד, כי בהתחלה לא הייתי מטורפת עליהם נכון להיום כמה אוהב את Nevermind? 8 כמה סוגד\ת לקורט? 10 עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום?9 מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע? ת'אמת.. שלא יודעת.. אני פשוט בזמן האחרון שומעת אותם יותר מכל להקה אחרת שאני שומעת..

למעלה