בדיקת מצב !!!

MilkShack

New member
../images/Emo179.gif בדיקת מצב !!!

לפעמים מפליא אותי כמה שאני גאון. הפורום די מת, ואני אישית (בשנה וחצי בערך שאני פע...) לא זוכר כזאת תקופה יבשה. למשל, פעם הייתה מתפרסמת איזה כתבה וישר מישהו היה כותב על זה בפורום או מעלה את זה והיום זה לא ככה.. זה כאילו הלהקה כבר ממש ממש לא מזיזה בגרוש לאפחד. רציתי לבדוק מה המצב הנירווניסטי שלכם נכון להיות - ואל תתביישו להיות הכי כנים שיש. בשיא הנירוונמאניה שלי
כמה אהבתי את Nevermind?
כמה סגדתי לקורט?
עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום?
מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת? נכון להיום
כמה אוהב את Nevermind?
כמה סוגד\ת לקורט?
עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום?
מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע?
אוקיי העניין הוא כזה, הייתי רוצה שתכתבו כמה מילים על כל שאלה כזאת, למרות שאם לא מתאים לכם אתם יכולים בכיף לרשום מ1 עד 10, אבל אנשים - תגיבו !!! עוד דבר, כל הקטע של "לסגוד לקורט" הוא רק סגנון דיבור, אל תקחו את זה קשה מידי, אני פשוט חושב שרק ככה תבינו אותי הכי טוב

Brianstorm

New member
מ1 עד 10:

בשיא הנירוונמאניה שלי כמה אהבתי את Nevermind?
10 כמה סגדתי לקורט?
10 עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום?
וואל בהתחלה 10 ואז זה ירד ל3 מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת?
ממ שום דבר,למען האמת נכון להיום כמה אוהב את Nevermind?
2- כמה סוגד\ת לקורט?
לחלוטין לא עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום?
לחלוטין לא מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע?
אני כבר לא שומעת אותם,אבל נגיד שהם סגנון שונה

pluplup

New member
'

בשיא הנירוונמאניה שלי כמה אהבתי את Nevermind? המון? P: כמה סגדתי לקורט? אמ... 8. עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? אני לא משתגע מדברים כאלה,אני לא לוקח אחריות על טיפשות של אנשים :] מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת? המוזיקה? והמלאמלאמלאמלא רגש. נכון להיום כמה אוהב את Nevermind? אמ... 7.5,אבל הוא תמיד יהיה אלבום שאני אשמח ואהנה מאוד לשמוע אותו :] כמה סוגד\ת לקורט? 8. עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? אני לא משתגע מדברים כאלה,אני לא לוקח אחריות על טיפשות של אנשים :] מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע? אותו דבר שייחד אותם בשיא הנירוונמאניה שלי,זאת עדיין אותה להקה.

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo205.gifמור! אתה לא נותן לפורום למותD:

בשיא הנירוונמאניה שלי
כמה אהבתי את Nevermind? מאוד!
כמה סגדתי לקורט? חחחח מאוד...
עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? זה היה באמת משגע... ובד"כ גם היה לי מה להגיד ולענות חח וניסיץי לשנות לו תדעה .. ><
מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת? הסגנון המיוחד ... גם מבחינת מוזיקה וגם בחינת הסטייל הכולל של הלהקה.. נכון להיום
כמה אוהב את Nevermind? עדיין אוהבת מאוד :)
כמה סוגד\ת לקורט? חח פחות ..
עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? זה עדיין מעצבן כע? אבל אחרי הכל.. כל אחד והדעה שלו .. לא?
מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע? עדיין הסגנון [: אולי יש להקות יותר טובות ואולי פחות טובות .. אבל בדיוק כמו נירוונה אין וזה מה שטוב [: אאעעלללה!!!11 כולם לסגוד למור!

MilkShack

New member
יאללה אני.

אחד האלבומים שהתמכרתי אליהם בצורה אובססיבית XD 10 כמה סגדתי לקורט?
10... חשבתי שהוא אלוהים עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום?
תמיד התחרפנתי מזה, אבל לא בקטע של לשנות למישהו את הדעה, אלא להוריד אותו מהעץ שלו, כי הודעות כמו "קורט גיטריסט גרוע!" הן מטומטמות. אני בעצמי יכול לחבר סולואים\ לאלתר סולואים, ועדיין יכול להיות שסגנון המוזיקה שאני אבחר לעשות יהיה דומה לזה של נירוונה והוא ישמע כמו רעש אחד גדול, זה אומר שאני לא גיטריסט טוב? ויש עוד כמה טענות מעצבנות... כמו זה שאנשים חושבים שהם יכולים לקבוע עובדה על זה שנירוונה לא להקה ברמה, וגם זה די מעצבן מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת?
לא שמעתי הרבה להקות... אבל מה שייחד זה העוצמה, הלחנים, המילים שפשוט התחברתי לכולם נכון להיום כמה אוהב את Nevermind?
8, אבל רק כשהוא במערכת של אחי. ברגיל אני חושב 7-6 כמה סוגד\ת לקורט?
אני לא יודע, אני בטח לא ממש סוגד לו כמו פעם, אבל הערך שלו לא ירד בעיניי ואני עדיין חושב שהוא היה אומן של פעם בדור ותותח על. עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום?
מנסה שוב, להחזיר קצת תאנשים למציאות ולהסביר להם שהם לא יכולים לקבוע עובדות וכל זה, אבל אני כבר לא אשתגע מזה כמו פעם כמובן. מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע?
נכון להיום מה שמייחד אותם זה שהם הדבר הכי כבד שאני שומע אני חושב (מה לעשות? ניהיתי רך יותר... הגעתי למסקנה שמוזיקה לא צריכה להיות רעש געש כ"כ)

nothingman1

New member
אני

בשיא הנירוונמאניה שלי כמה אהבתי את Nevermind? הוא לא היה האהוב עליי, 9 כמה סגדתי לקורט? 9 עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? ניסיתי להגן, אבל לא השתגעתי... מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת? הכי מטורפים נכון להיום כמה אוהב את Nevermind? אה.. 5 כמה סוגד\ת לקורט? בכלל לא עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? כל כך משתגע שאני תומך בו
סתם, תלוי בטענה שלו... יש לנירוונה יתרונות וחסרונות די בולטים מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע? הצליחו לעורר הכי הרבה התעניינות מהכי פחות כישרון

J92

New member
../images/Emo54.gifפי יא

שיא הנירוונמאניה שלי(!!!) כמה אהבתי את Nevermind? :זה היה לי בדיסקמן חודשיים,הפסקה,ועוד חודש כמה סגדתי לקורט? אה,מעט עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום?לא השתגעתי אבל גוננתי :) נכון להיום כמה אוהב את Nevermind?מעלה נוסטלגיות כמה סוגד\ת לקורט? שלום שלום אתה יודע עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום?מגוננת עד היום מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע?הזיכרון לתקופה מור אתה חמוד

הו, וול.

בשיא הנירוונמאניה שלי
כמה אהבתי את Nevermind? אני התחלתי עם האוסף ככה שסגדתי לו יותר מלנוורמינד.
כמה סגדתי לקורט? 23,324,436,546,354,769,248,804. בערך.
עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? זה ממש עיצבן אותי! במיוחד כשאמרו שטויות.
מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת? הייתי סבורה אז שזו הייתה הלהקה הנורמלית הראשונה ששמעתי. עכשיו אני מבינה שגם שון פול ובלאק אייד פיז זה סבבה פה ושם.
נכון להיום
כמה אוהב את Nevermind? 3 כזה. לפעמים זה בא בטוב. לרוב לא בא בכלל.
כמה סוגד\ת לקורט? הוא סבבה.
עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? כשאנשים אומרים דברים מפגרים זה מעצבן. אבל זה מה יש.
מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע? אני משתדלת לשמוע מגוון כמה שיותר רחב של מוזיקה, ככה שהם עוד להקה שלא דומה ללהקות האחרות שאני שומעת. דרך אגב, מור. רציתי לעשות משהו בסיגנון. אני מניחה שחסכת לי עבודה...

Queen for a day

New member
וואה

בשיא הנירוונמאניה שלי כמה אהבתי את Nevermind? בלופים כמה סגדתי לקורט? מאוד, אם זה פוסטר גדול בחדר, לקנות כל דבר שקשור לזה ולכתוב את השם שלו וציטוטים משירים במחברות עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? לא ממש הרבה, האמת מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת? הליריקה, הסצנה, הלחנים נכון להיום כמה אוהב את Nevermind? פחות משאר הדיסקים כמה סוגד\ת לקורט? לא סוגדת, מעריכה אותו כאמן עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? לא משתגעת מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע? הלחנים, בעיקר

dan the man

New member
אחלה רעיון....

בשיא הנירוונמאניה שלי כמה אהבתי את Nevermind? שמעתי רק שירים משם כמה סגדתי לקורט? בתקופה מסויימת הייתי מצטט משפטים שלו. עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום?דיי הרבה חח מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת?בהתחלה המוזיקה... נכון להיום כמה אוהב את Nevermind? מאוד..חושב שזה האלבום הכי טוב של נירוונה ואחד הטובים ביותר בעשור שלו כמה סוגד\ת לקורט? חושב שהוא אגדה... עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום?אם זה מישהו קרוב אז עדיין מנסה לדחוף אותו לנירוונה חח מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע?המילים

../images/Emo23.gifאואה, מעניין.

אני חושבת שהיתה איזה חצי שנה של לשמוע קודם כל נירוונה, לכתוב על השולחנות ציטוטים משירים, לצייר ת'סמיילי המת ולכתוב "נירוונה" על כל הבצפר. הנברמיינד הראשון שלי היה בהשאלה ממישהי, פשוט חרשתי לו על החיים, ואז קניתי את אין יוטרו ואח"כ את נברמיינד משל עצמי. תופפתי את נברמיינד ופשוט חרשתי לו על התחת. חרישה מאסיבית- שלושה ארבעה חודשים גג נראה לי. כמה סגדתי לקורט?
לפני שממש שמעתי נירוונה הוא היה הסולן החתיך ההוא מהלהקה ההיא שמת. שבוע אחרי שהתחלתי לשמוע נירוונה זה היה קורט מנירוונה שקורטני רצחה. אחרי עוד קצת זמן זה היה קורט המסכן והמיוסר שהתאבד. סגידה של ממש? לא יודעת. דייב חתיך יותר. עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום?
לא מאוד, אני מאמינה בשיעה חופשית וזה. עד שזה מגיע ללינקין פארק או לאימו, ש-ם אני רוצחת. מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת?
לא הרבה, סתם עוד להקה מגניבה. נכון להיום כמה אוהב את Nevermind?
אם נאי עוברת על הקייס שלי לבחור מה לשמוע, מ-א-ו-ד נדיר שאני אשלוף אותו. כמה סוגד\ת לקורט?
הסולן המת של נירוונה. עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום?
בכלל לא. מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע?
הממ שהיא לא להקת אימו?
סתם סתם.

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifוואווו כמה שאני שייך לארכיון הפורום!...

כמה אהבתי את Nevermind? בערך כמו כמה שאהבתי את אחשלי(שזה כמעט כלום..אולי רק לפעמים כשהוא הופך עצמו לשק חבטות מאוד שימושי..מאוווד!..) כמה סגדתי לקורט? אני עדיין סוגד.. עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? מספיק בשביל אישפוז בכפייה.. מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת? אממ..נדמה לי שמה שאיחד אותם זה שאין בשאר הלהקות את כריסט,דייב וקורט.. נכון להיום כמה אוהב את Nevermind? שלום שלום.. כמה סוגד\ת לקורט? קורט מי?!.. עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? לא משתגע- נוקט אמצעים.. מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע? ש..(ראה לעיל'..) התגעגעתי...

TalMetal

New member
"ויפתח האתון את פיו"....

מיסטר מור היקר וגם לכולכם באופן כללי,שמעו אני מסוגל להבין שכ"כ אוהבים להקה,מעריצים,מטורפים עליה וכולי.. אבל אני נסער כשאני שומע מילים כמו "כמה סגדתי לקורט?" סגידה????? כאילו WTF ??? זמר טוב זמר מעולה מוזיקה טובה והכל אבל הלוו יש גבול,לא צריך להשתגע אחריו כמו איזה אליל ובטח שלא לסגוד, לצערי אני נתקל בהמון צעירים שלפעמים מעניקים לסולן האהוב שלהם יחס של אליל, משפטים כמו: "וואוו נגעתי בו!!","הוא חתם לי"..חיחי כהנה וכהנה פשוט מעוררים רחמים,לא אשכח את הסיפור על אקסל רוז שבאחת ההופעות שלו הוא השתין לעבר הקהל וכמה מטומטמים ומטומטמות התחילו לשתות בתאווה את השתן שלו מזה השיט הזה!!!!!!!! למה מי הוא לעזאזל אם נניח תגיע עכשיו לארץ להקה שאני מאד אוהב אז בסדר אני אלך להופעה להנות מהלהקה ותו לא אני לא אתלהב כאילו וואווו ראיתי את צ'אק שולדינר(חח הלוואי,הוא לא בחיים ז"ל). ושמעו עוד בלמתי את פי מלומר שאפילו יתכן שאשים עליו..ן. חח חפרתי אה, ביי כל טוב. אממ ופריקצה תרגעי לא לקחתי כל כך ברצינות את הדברים זה שהרחבתי זה אגב.
...

MilkShack

New member
ידעתי שהתגובה הזאת תגיע.

תשים לב לשורות האחרונות של ההודעה...

../images/Emo23.gifס-י-מ-נ-י פ-י-ס-ו-ק!

וגם אנטר או שניים לחלוקת שורות או פסקאות יכולים לתאום לכל העניין
ואני? אני רגועה לחלוטין.

עונה ../images/Emo9.gif

בשיא הנירוונמאניה שלי כמה אהבתי את Nevermind? מאוד.. כמה סגדתי לקורט? לא בדיוק סוגדת.. יותר מעריכה כמוזיקאי. :] עד כמה השתגעתי בכל פעם שמישהו ליכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? מאווווד מה ייחד את נירוונה משאר הלהקות ששמעת? הקול המחוספס והמיוחד של קורט, הבס, והשירים המדהימים.
וחוצמזה, אני אוהבת גראנג' אז זה בכלל מתאים =] נכון להיום כמה אוהב את Nevermind? עדיין אוהבת למרות שהתחברתי מאוד גם לIN UTERO כמה סוגד\ת לקורט? עדיין מעריכה כמוזיקאי. מוזקאי מדהים. עד כמה משתגע בכל פעם שמישהו מלכלך על הלהקה באיזה פורום\כל מקום? כל אחד ודעתו האישית.. אני לא הייתי מלכלכת על משו כזה מושלם
מה מייחד את נירוונה משאר הלהקות ששומע? מה מייחד? הסגנון.. אני עדיין שומעת המון גראנג' (סקס פיסטולז, סאונדגרדן, פארל ג'אם ואחרים) ואני יותר מתחברת לשירים של נירוונה מאשר של כל להקה.. יותר מדבר אליי, ואני מרגישה שהוא שר גם מתוך אמונה אמיתית ולא פוזה (לא שהלהקות האחרות כן חס וחלילה.. פשוט אני מרגישה שזה מה שקורה למוסיקה היום)..

sha na na revol

New member
זה לא היה משרושר לך. בכל אופן...

נוורמיינד אולי הכי מוכר, אבל לאו דווקא זה שמעריצים שיש להם את הדיסקים חורשים עליו. In Utero נחשב להכי טוב שלהם.

למעלה