madam pompadour

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo135.gif../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif../images/Emo176.gif

... כי מישו צריך לחנוך את הקיץ..(אוףףףףףףףףףףףףףף...שונאת קיץ...שונאת!!!)

madam pompadour

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

יש מבינה?!

blond ice cream

New member
כן.. אבל כאילו.. מזגן?

גם לא כזה חם פשוט צריך לדעת מתי לצאת מהבית.. חוצמזה זה טוב.. סופסוף שמש.. ים.. מעיפים תצבע לבן סיד שלך.. שחושבים שאת אשכנזיה ובתכלס את מרוקאית.. אז.. יש הרבה צדדים חיובים פשוט צריך למצוא אותם.. החיובי ביותר.. חופש!!

DREAM111

New member
ומה רע באשכנזי../images/Emo35.gif גם אני שונאת את

הקיץ ה
ה
והאיכסה של הקיץ לא מוסיפים לאף אחד. לגבי צריך לדעת מתי לצאת הרי יש לנו ברירה מתי לצאת
אם עובדים בצהריים אז מה לא נלך לעבודה
אז יאללה שיגמר כבר הקיץ הזה.

silvey

New member
דרימוש../images/Emo124.gifהוא עוד לא החל../images/Emo6.gif

DREAM111

New member
ואוי לנו אם יהיה כמו שהיה ביום

ראשון.
איכסה פיכסה זה היה גועלי דביק ומעצבן.

madam pompadour

New member
בייבי, כאילו דאאאאאאאא....

מזגן?!...ממממממממ..חלקנו, את יודעת, צריכים לכתת רגלינו לפעמים בחום המזוויע הזה..במובן של "תזיזי ת'ישבן תנעני ת'תחת"....
ואנחנו מזיעים..אולי לך יש פטנט אחר בבלוטות, לא יודעת ..זה כבר משאירה לאנדוקרינולוג שלך...
לא כולם יושבים "איש איש תחת גפנו ותחת מזגנו"... חלקנו .. רק חלקנו עובדים ועובדים קשה...מחשבות על שמש
ים
הכל בסבבי בבי...בטחחחחחחחח...כל עוד את לא עובדת..ואם כן - נסי להגיע בשבת לחוף הים...יש שם יצורים אנושיים וביולוגיים ולא תמיד אפשר להבחין בהבדל... אני לא לבנה ולא שחורה - ובכל הקשור לצבע גוף אני פשוט "עיוורת צבעים".. חופש ?! רק כאשר אראה את בוראי בעוד 55 שנה לפחות מהיום

למעלה