שרשור התמרמרות...

../images/Emo178.gifשרשור התמרמרות...

בימים האחרונים הרגשתי שאני לא יכולה יותר ואין לי כוח ולמה אני צריכה ללמוד כל כך הרבה כשכולם נהנים ומנצלים את רגעי החופש האחרונים
אבל היום בקורס דווקא הכל הלך לי בסדר ואלונטית, אנפילאות ואישקוקה (מגבת, נעלי בית ושחמט-התרגול..) אלה מילים מצחיקות...
אני מאמינה שיהיה יותר טוב אני מאמינה בעצמי ואני יעשה את זה כמו רבים וטובים לפני...
(אנחנו אוהבים אותך סיגל
? ) עכשיו תורכם..כל המדואכים טוטאלית מהמבחן פתיחה והתרגילים האינסופיים אני אוהבת אותכם(זה לא מספיק
..אנחנו נעשה את זה

אוהבים אותך סיגל! ../images/Emo23.gif

תחזיקי מעמד! פסיכומטרי צריך לעשות פעם אחת וכמו שצריך חבל שתחפפי ותרלצי להבחן שוב ולהתחיל הכל מהתחלה זה ישתלם לך בגדול בסוף!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif מילים זה אכן מעיק ../images/Emo4.gif

אבל חוץ מהמילים זה ממש כיף
למה זה מדכא אנשים ? רוב השאלות של זה ממש נחמדות... נכון, יש כאלה מעצבנות גם, אבל לא נורא
יהיה טוב
אנשים תהיו אופטימיים. זה רק ההתחלה... תשמרו את היאוש והדיכאון לאחר כך

Mister Matrix

New member
../images/Emo105.gifמסכים עם מיוזיק../images/Emo105.gif

אני בהחלט מסכים עם מיוזיק , תהיו אופטימיים והכל יהיה בסדר לפעמים זה נורא מעיק ,יש פול ש"ב ופול להשקיע אבל יהיה בסדר אופטימי מתמיד באופן לא ברור MISTER MATRIX

PooKiPsiT

New member
כשאני עשיתי פסיכומטרי

לא השאלות היה מה שעיצבן, הלחץ של הזמן היה מה שעיצבן.

לא מצליח ללמוד מילים מנסה להתאבד

אני מנסה ללמוד את המילים אבל זה בלתי אפשר אני חושב לתלות את עצמי אבל אין לי זמן יותר מדיי שיעורים תגידו האם עשו מחקר בקשר לנושא הבא : נטייה של תלמידים להתאבד במהלך ההכנה לפסיכומטרי צריך לחקור את הנושא

מצטרפת לניסיון..

ברגע מסויים אתה מתייאש ומפסיק לעשות את השיעורים אבל אז אתה יודע שכל דקה שאתה מבזבז בעשיית כלום גורעת מהניקוד נראה לי שכבר הגעתי ל-0 צריך לבדוק את הקטע עם הכרטיסיות.. איך זה הולך?

למעלה