כמעט בטוח..
א איכסה New member 26/6/03 #18 חיפשתי בכל אלה. חוץ מהמקומות שמגישים בהם חיות מתות או מנצלים חיות בצורה אחרת. לא מצאתי כלום.
I icודליה New member 26/6/03 #22 כן הא איזה באסה, אבל אני מתכוונת לעבוד בחנות כמו אודם או הכוכב הכחול, חנויות כאלה.......
A Asaf055 New member 26/6/03 #26 לכל אלה שמפ"ת אתמול יכולתם להוציא רישיון עבודה בלישקת התעשוקה אם לא הוצאתם אתם יכולים להוציא ביום רביעי בשעה 2 וחצי ועבודה תחפשו כבר לבד... אני בינתיים יחפש לעצמי... לעוד פרטים אני באיי סיי קיו 151526749
לכל אלה שמפ"ת אתמול יכולתם להוציא רישיון עבודה בלישקת התעשוקה אם לא הוצאתם אתם יכולים להוציא ביום רביעי בשעה 2 וחצי ועבודה תחפשו כבר לבד... אני בינתיים יחפש לעצמי... לעוד פרטים אני באיי סיי קיו 151526749
G g o g l e m o g l e New member 27/6/03 #27 תודה לכולם.............. על העצות..... חיפשתי קצת אבל לצערי לא מצאתי כלום.......אבל אני אחפש עוד! אז תודה
תודה לכולם.............. על העצות..... חיפשתי קצת אבל לצערי לא מצאתי כלום.......אבל אני אחפש עוד! אז תודה
ה הם לא מקבלים שם אחר New member 27/6/03 #30 היי לכולם אני גם חדשה פה ואני מחפשת עבודה לחוופפש בנואשות היום עברתי בחניות שאלתי אבל לא מעיסיקים לא משנה לי במה ואפילו לכמה ימים אני בת 14 במה אפשר לעבוד?
היי לכולם אני גם חדשה פה ואני מחפשת עבודה לחוופפש בנואשות היום עברתי בחניות שאלתי אבל לא מעיסיקים לא משנה לי במה ואפילו לכמה ימים אני בת 14 במה אפשר לעבוד?