עבודה לחופש!!!

../images/Emo178.gifעבודה לחופש!!!

מישהו מכם יודע איפה בת 15 יכולה למצוא עבודה לקיץ
?​

HoNeY14

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

גם אני בת 15 שמחפשת עבודה את יכולה ללכת ללשכת העבודה אבל לפני זה את צריכה כל מיני טפסי בריאות אז תלכי להיבדק אצל רופא את גם יכולה ללכת לעיריה ולשאול אם יש כל מיני עבודות ובכלל להסתובב בקניונים ולשאול חנויות אם הם צריכים עובדים
מקווה שעזרתי לך קצת

keren14

New member
גם אני מחפשת...

גם אני בת 15.. מאיזור פתל תקווה, מישהו יודע על משהו??

keren14

New member
אני יודעת שכותביפ פטל...

ולא פתל!!! ולא רציתי לכתוב אף אחד מהם! התכוונתי לפתח תקווה, ובטעות נלחץ הל' במקום הח'...

keren14

New member
ושוב טעות...

כותביפ=כותבים.... (רושמת יותר מידי מהר ולא שמה לב)

icודליה

New member
גם לי יש

אבל אל תשאלי אותי על סוג.. מצלמה דיגטלית זה נחמד ולא יותר מזה....

אני אוספת מצלמות../images/Emo13.gif

כידוע אני רוצה להיות צלמת או שחקנית בסירטי אקשן כשאגדל, כרגע יש לי שני מצלמות רגילות ומצלמת אינטרנט אחת
אגב, אני גם חולה על צילום

icודליה

New member
גם אני!

אני מתה על לצלם.... לא התאפקתי וצילמתי גם בבת מצווה שלי.... יש לנו מצלמת ווידיאו וזה כזה כיף!

אני מצלמת רק נוף ובעלי חיים..../images/Emo3.gif

אני מכינה לעצמי תיק עבודות.. אני אוספת את כל התמונות הכי טובות שלי בקלסר אחד, אומנם אני לא חגגתי בת מיצווה (אני חצי נוצרייה) ואין לי תמונות מימנה אבל יש לי כמה תמונות לא מוצלחות מאחד מימי ההולדת שלי.. כל הפילם הלך לי על העוגה והכלב של השכנים

icודליה

New member
גם אני.....

את ה
שלי...... עשיתי עליו סרט שלם... חחחחחחח היה לי באמת משעמם *חרוז*

icודליה

New member
נראה לך

שיקבלו גם בגיל 12? אני רוצה לעבוד.... למרות שאני יכולה רק בחודש הראשון....

גם אני בת 15 ומחפשת עבודה

זה כבר ניהיה מצחיק.... כולם בני 15 ולא מסוגלים למצוא כלום. אני ניסיתי את מזלי בבייביסיטר, ומה אני אגיד לכם, הביקוש על הפנים.

קוסמה

New member
תראו, אני לא יודעת מה בדיוק קורה

אצלכם, אבל באילת, רוב הסיכויים שתתקבלו לעבודה זה אם יש לכם קשרים... אם אין- חבל... אני לא רוצה להשמע מרושעת, אבל ככה החיים.... יש המון בני נוער שמחפשים פה עבודה... ויש מעט מקומות שמעסיקים... אז מי שבאמת התמזל מזלו, ומצא עבודה בלי קשרים יופי (נדיר... אבל בהחלט יפה)... אבל באילת כולם מכירים את כולם , ולכן עניין הקשרים מאוד בולט בכל אופן , לי יש כבר עבודה, אני עובדת בבית מלון, ואני מציעה לכם לא להתייאש, ולחפש בכל מקום אפשרי, כולל: פיצריות בורגר- ראנץ' וכד' מסעדות מלונות חנויות בקניונים קייטנות (קצת מאוחר בשביל זה... אבל שווה לנסות) לחלק פליירים תחנות דלק בייביסיטר (תשימו פליירים שמפרסמים אתכם בתיבות דואר וכאלו) תרחצו מכוניות (חחחח נשמע מצחיק? עשיתי מזה ים כסף לפני שנתיים
) בסופרים תמיד צריך- אנשים שיכינו את המשלוחים, וגם לספירת מלאי... הדפסת דברים לאנשים שלא מבינים במחשבים (תראו... שווה לנסות
) בחופים- למלצר, לנקות את החוף (לא עבודה טובה לירושלמים...
) קיוסק שכונתי וכו'... מקווה שעזרתי לכם ברעיונות איפה כדאי לחפש, ולאודליה, אני ממש מצטערת להגיד לך שאסור להעסיק אותך לפי החוק. את יכולה לעשות בייביסיטר ועבודות שלא מקבלים תלוש משכורת, ולא צריך כרטיס עובד
שלכם , רוני.

חיפiשית

New member
../images/Emo7.gifגם אני רוצה עבודה..

אבל לא נראה לי שאני ימצא.. לפי החוק מאיזה גיל מקבלים לעבודה..15 לא?

14../images/Emo16.gif

אבל אפשר לעבוד גם לפני כל עוד אין שכר מעל סכום מסויים או משהו כזה...
ניר

mE and Me

New member
אתה בטוח../images/Emo35.gif

כי בכל מקום שקראתי היה כתוב שהגיל המינימלי הוא 14, וגם אז מותר לעבוד רק בחופש הגדול. כדי לעבוד גם לא בחופש, עליך להיות בן 15 מינימום. כך שזה לא נראה לי. וזה גם לא כ"כ הגיוני שיגבילו את שכר המקסימום...

למעלה