תראו, אני לא יודעת מה בדיוק קורה
אצלכם, אבל באילת, רוב הסיכויים שתתקבלו לעבודה זה אם יש לכם קשרים... אם אין- חבל... אני לא רוצה להשמע מרושעת, אבל ככה החיים.... יש המון בני נוער שמחפשים פה עבודה... ויש מעט מקומות שמעסיקים... אז מי שבאמת התמזל מזלו, ומצא עבודה בלי קשרים יופי (נדיר... אבל בהחלט יפה)... אבל באילת כולם מכירים את כולם , ולכן עניין הקשרים מאוד בולט בכל אופן , לי יש כבר עבודה, אני עובדת בבית מלון, ואני מציעה לכם לא להתייאש, ולחפש בכל מקום אפשרי, כולל: פיצריות בורגר- ראנץ' וכד' מסעדות מלונות חנויות בקניונים קייטנות (קצת מאוחר בשביל זה... אבל שווה לנסות) לחלק פליירים תחנות דלק בייביסיטר (תשימו פליירים שמפרסמים אתכם בתיבות דואר וכאלו) תרחצו מכוניות (חחחח נשמע מצחיק? עשיתי מזה ים כסף לפני שנתיים
) בסופרים תמיד צריך- אנשים שיכינו את המשלוחים, וגם לספירת מלאי... הדפסת דברים לאנשים שלא מבינים במחשבים (תראו... שווה לנסות
) בחופים- למלצר, לנקות את החוף (לא עבודה טובה לירושלמים...
) קיוסק שכונתי וכו'... מקווה שעזרתי לכם ברעיונות איפה כדאי לחפש, ולאודליה, אני ממש מצטערת להגיד לך שאסור להעסיק אותך לפי החוק. את יכולה לעשות בייביסיטר ועבודות שלא מקבלים תלוש משכורת, ולא צריך כרטיס עובד
שלכם , רוני.