החלטתי!!!

לא פיספסת "י"

מצבעי,חחחחחחחחחח!
את במקרה ילידת תחילת השנה(כי לבעלי מזל מסויים יש אהבה לצבע מסויים) דווקא בלי קשר הייתה הרגשה שתגידי(ראש)כחול

../images/Emo9.gif

חחח צבעי... ילידת אוגוסט זו לא תחילת השנה (קיץ קיץ.. שיט מתגעגעת לשמש כבר עכשיו והחורף עוד לא התחיל)

חשבת איך זה שדוחפים לך *** בין הרגליים חהחהחה

תחשוב גם על זה ..חהחהחה אולי תמצא שזה מגרה משו ,מי יודע

זה היה מתסכל

24 שעות שבחרתי ואני בהם במחזור חחחחחחחחח,זה ממש אכזבה נראה לי ישר הייתי פורץ בדמעות תנין

../images/Emo9.gif

תבחר ת'יום הנכון.. קח ת'גלולה המתאימה (לא זוכרת אם זו האדומה או הכחולה)....(הסרט מורפיקס?) ומאמינה שיהיה בסדר

מאטריקססססס

מעניין,מישהי פה החליפה ימים בגלל שנפל לה על ימים שלא מתאימים?(נגיד שישי שבת וכאלה,רגע זה בכלל אפשרי?)

חחחח

לא מה שאתה חושב שעשיתי... למרות שהיה לי סקס מדהים בשעות הערב מממ (זה נחשב?)
פשוט שינה לא שינה חלומות לא חלומות טובים/רעים עד כדי להוציא אותי מהמיטה לסיגריה וכוס מים ו... הייתי פה גם
אוי כמה צעקתי חחח (עדיין שם)

טוב,הייתי קרוב

שאלה אישית(את בזוגיות קבועה?) אה,זוווווווווווווו את שצעקת כל כך ולא נתת לשכנים לישון?(הרעידת אדמה הייהת באיזור שלך,אה!
)

יא

הרגשת את רעידת האדמה?????? אני הרגשתי באותו יום (פעמיים) חחחח אחת ת'אמיתית והשניה בזמן ה...ממממ אוי שיט זה היה טובבבב
שהיא היתה עוד יותר אמיתית מהראשונה
ואני לתומי חשבתי שאף אחד לא שומע אותי

עכשיו השאלה למי המחמאות

לגבר או לאישה(כלומר לך) אגב,האם אורגזמות נשיות קורות בכל מגע או לא? בלי לזייף הפעם,חחחחחחחחחחח

לשובר כמובן ../images/Emo23.gif

קודם כל אני אחת שבחיים לא זייפה
אם זה מגיע אז מגיע הודות לאותו אחד שמשקיע...ואם לא אז... לא
שנית.. פרשן "בכל מגע" ואני לא עד כדי כך ספצית בעניין אז ממממ אני רק מתלמדת (כל החיים לומדים)

פתוח עד כמה שאפשר בגדר המציאות?

כל מגע של השובר כל נגיעה של השובר כל ליטוף שלו מממ כל דבר שהוא עושה גורם לי להתרגשות.... אני כמו מרשמלו לידו (עם ידיים כמו שלו איך לא?) אז עזוב אותך ממשחק מקדים... השאלה היא איך זה מרגיש לאותה מישהי שאתה נוגע בה.... האם היתה לך מישהי שהיתה מכורה לך? סוגדת לך? מעריצה אותך?

למעלה