החלטתי!!!

גליתתת עזבייי

היא תגיד לך שלא מפתיע שאת גרושה ושהיא לא תרד לרמה שלך חחחחח וואלה קרעה אותי מצחוקק נוו שויין יש גם כאלו....

מילי ../images/Emo4.gif

זה באמת אחד הדברים שמפחידים אותי שאגלה עולם חדש... ואם אתהפך? מממ האם לקחת את הסיכון? זה שווה את זה?

בכיף

ואני אומר תמיד יש חששות אם הן ממש גדולות לא לעשות. הבעיה היא במעצור מציאת המתאימה,אם את מרגישה חופשייה עם חברה קרובה אולי תעלי בפנייה תרעיון ואולי היא תהיה האחת או שתעזור לך להכיר מישהי שתתאים לפנטזיה והיא תחבר ביניכם ,יש מצב שזה יחסוך תמבוכה וכמו שאמרו כאן אלכוהול יכול להקליל תאווירה אפשר לבקש משאלה להיות אישה ל24 שעות,הממממממ יהיה מעניין

מממ

אלכוהול יהיה שם לבטח (בכמות המתאימה), כי בלעדיו לא אעיז להשתחרר לוקחת את זה באיזי...יהיה בסדר, היא תגיע ברגע הנכון ובזמן הנכון ואז... מממ מקווה שזה יהיה אלוהי חח חושבת רק על הטוב שבדבר... עולם, באמת היית רוצה להיות בחורה ל-24 שעות? אפשר להתחלף...

בטח שהייתי רוצה

רק בלי לקבל מחזור,בלי לבלות את זמני במספרה ובהסרת שיער,בלי להתאפר בלי לבלות שעות מול הארון בבחירה מה ללבוש עכשיו אני מוכן

----->

להשאר גבר חחחחחחחחחחחחחח למרות שיהיה מעניין לחוות החלפה,לזמן קצר של יום אחד. עם כל הנ"ל.

../images/Emo9.gif

הבנתי.. חחחח חשבת פעם נוספת ואתה רוצה להישאר גבר חחח כן, אין ספק שהיה נחמד לעבור לצד השני ולחוות ליום אחד, לא יותר

השאלה היא האם המעבר נועד רק לצורך חוויות מין

או בכלל? הייתי מנסה לברר מיתוס האם נשים זוכות ליחס מועדף על פני גברים?(אם הזמן היה מיועד לכל דבר אחר מלבד סקס)

השאלה

אם היית רוצה להיות בחורה ליום אחד רק בכדי לחוות ת'סקס מהצד השני?? מבחינתי זה לא...למרות שגם מעניין איך זה מרגיש לכם בזמן הגמירה או הסקס בכלל כי אף אחד לא יכול להסביר ולהמחיש לצד השני איך זה מרגיש... הייתי רוצה להיות גבר ליום אחד רק כדי להבין מה הם רוצים ממני ואיך הראש שלהם חושב ובכלל תמיד חשבתי שגברים עושים מה שהם רוצים מבלי לחשוב הרבה.. נזכרתי בסרט של מל גיבסון מממ מה נשים רוצות

24 שעות,כמה כבר אפשר להספיק?

גם מבחינתי זה לא רק זה,כמו שרמשתי על עניין המיתוס. אבל בהחלט יש עוד כמה דברים-איך זה להיות מזכירה? איך להיות אישה אחת במפעל בו רק גברים? איך זה לשים חזייה ולסחוב חזה ענק על הגוף?

אפשר להכניס הרבה ב-24 שעות ../images/Emo8.gif

תרתי מע נשמע חח מזכירה? אותו דבר כמו להיות מזכיר
(את זה גם אתה יכול לעשות מבלי להפוך את מינך) להיות אישה בין גברים... מבחינתי זה הכי כייף, כי אין את הרגשת התחרות הטבעית בין נשים ומתייחסים אליך כמו מלכה.. לשים חזיה? לפי דעתי זה סבל.. לא אוהבת חזיות, זה חונק למרות שאומרים שזה בריא...ו... החזה הוא חלק מאיתנו כך שההרגשה היא "דה סיימ", נסה לשים חזיה וללכת איתה כל היום, תרגיש מה זה
ואם יש לך עוד שאלות דומות, אני פה יכולה לענות לך חחח בשביל זה לא צריך להחליף מין

מה פתאום אותו דבר?

מזכירה שבאה בלבוש חושפני ורוב העובדים החרמניים נועצים בה מבטים והיא יכולה להיות מלכת המקום בגלל מיניות. לא שכולן מנצלות את זה,אבל יש מצב שזה אמיתי. מה כבר יקרה לגבר שבא בלבוש חושפניייייייייי,חחחחחחחחחחח.כלום אולי! איך זה להסתובב עם חזה,ושוב חזרה לסקס איך זה להיות במיטה בתור אישה,לשכב על הגב שחודרים אלייך באהבה לעשות אוראלי לקבל אוראלי(שלאות שישאלו גם על ידי המין השני זה בטוח-מסקרן תודו) האם לנשים קשה להפריד רגשות מסקס בעל מאפיין סטוצי(חד פעמי)הרבה דברים מעניינים,שלעומת חיי ומאפייני הגבר נראים משעמיים. מה כבר בא לכן לחוות כגבר? זה מעניין,תכלס גילוח אתן מכירות מה כבר יכול להיות מעניין להשתין בעמידה ולהסתפר במכונה 5 דקות -אפילו בלי לקבוע תור במספרה עכשיו שאני כותב אני מבין הכל סקרנות!!! סקרנות נטו

אז ככה

אם גבר מגיע לעבודה לבוש כמו שצריך....וחתיך.. ועובד כמזכיר לבוסית מדהימה... מממ וסביבו כולן מזכירות... מממ זה לא אותו דבר? כמו שהבחורה תבליט את החזה אתה יכול להבליט משהו אחר...
(או שאולי אתה לא מסוגל לזה...כל מה שאתה צריך הוא להתלבש יפה ולהיות חתיך
) וכן, שוב חזרנו לסקס.. איך זה מרגיש לצד השני.. האם ההרגשה היא דומה/שווה/אחרת לגמרי? אישית, לי קשה להפריד בין רגשות לסקס.. אני חייבת להרגיש משהו כלפי אותו אחד... אלא אם כן אני מסטולית וסתם בא לי להסטוצצ עם מישהו שנראה טוב ועושה לי את זה מממ ואולי זו באמת סתם סקרנות?
תמיד הייתי בחורה סקרנית

גם אם אתה מסוגל ,השאלה היא לכמה זמן Vיאגרה חח

רגע,בחורה לא צריכה להאתמץ יותר מדי להבליט תחזה-הוא גם ככה יוצא מגבולות הגוף-אין ספק שיש כאלה שעושות הרמה באמצעים ועזרים . סקרנות זו תכונה מגניבה,במדיה הנכונה מה הצבע האהוב עלייך למשל?

למעלה