החלטתי!!!

MILLI1985

New member
אני חושבת

אני חשבתי הרבה פעמיים להתנסות עם בחורה ואז כשסוף היתי מוצאת בחורה כאוות נפשי פתאוםן הרגשתי משהו הזוי בפינים אני נוטה להקשיב לאינטיוציות. חוץ מבחוטה כסף שהוצאתי על בחורה לשיחות טלפון. אני ממש חושבת שתחשבי עם עצמך אם את יכולה לעמוד בזה זה יכול לטלטל אותך לכול כיוונים. הרבה אנשים פה קוטלים אותי כאן אבל אני אגיד לכולכם אני ממש לא שמרנית בכלל לא.אבל מכאן ועד להתנסות עם אישה זה צעד גדול בשבילי בפרט שעכשיו אני בזוגיות הכי טובה שהיתה לי בחיים
. הבעיה לדעתי בקיום יחסי אישות עם אישה בין שהם חד פעמיים לבין הם קבועיים מאוד מסובכים (ולא אני נגד האוכלוסיה הגאה להפך אני ממש שמחה שכול מי שיוצא מארון שלם עם עצמו ולא חי בחיי שקר כפי שרבים וטובים) למה הם מסובכים את יכולה להתאהב בה(וזה לא רע עם זה הדדי אבל אם לא את נשארת עם כאב בלב.) וגם אישה מתקשה לעיתים קרובות להבין את צרוכי זולתה. את צריכה להחליט אם את מוכנה למערכת יחסים כזאת אם אתן תתחלנה לפתחרגש זה לזן תוכלי לצאת מארון ולהגיד אני לסבית ושכחי מזה שאומרים רבים אני דומינית אין דבר כזה זה כבר מוכח או שאת לסבית או שאת סטרייטית. אם יש לך עוד שאלות אשמח להשיב לך. בהצלחה חביביתי

מילי

אין מצב שאני מתאהבת בה!!!!! אם זה הפחד בלעשות את זה אז אני הולכת על זה ביג טיימ! אני אוהבת גברים בעצם אוהבת גבR אחד (שובר שלי
) מסתכלת על בחורות מפעם לפעם כי אני חושבת שהן דבר יפה (ואני מדברת על המדהימות ביניהן) אבל בין להסתכל על דבר יפה או לעבור לצד השני, ההבדל הוא עצום כך שאין פחד שאצא מהארון או משהו כזה
זו רק פנטזיה שלנו ואנחנו רוצים לנסות ולהנות ממנה כמה שיותר...

MILLI1985

New member
אים את תחליטי להניס

בחורה למיטה לרוב מערכת יחסים שלכם מדרדרת יש לי ידיד טוב שזה מה שקרה לו חברה שלו עזבה אותו בגלל שהוא העניק יותר לסטוציקנית. עזבי עם יש לך זוגיות נפלאה תוותרי על חלום או שאת תאבדי את חבר או את עצמך בשלישיה.יש הבדל בין להסתכל בין לבהות ולרצות כמו שחבר שלי רוצה אותי או שלך רוצה אותך. תחשבי טוב עם משתלם לך לקחת את סיכון שזוגיות שלך תדרדר ואם היום אחרי יהיה הכי מושלם היא תתחיל להיסדק.אל תביאי לחבר שלך רעיונות אחרת כמה שהוא אוהב אותך הוא יציע שכול פעם תעשו את זה עם בחורה נ.ב אם את רוצה אשלייה של מישהי נוספת במראה תשתמשו בדימון וזה בהחלט מוסיף המון מניסון http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442052,00.html#n תקראי את לינק מאוד מעניין מה עושה שלישיה עושה לאנשים מסיומים

אז

הפחד הנוסף הוא, שהוא יעזוב אותי בעצם? מממ אני בוטחת בו מספיק, יודעת בוודאות שזה לא יקרה....
איזה עוד פחדים או מה עוד עלול לקרות אחרי התנסות כזו? שיכול להניא אותי מלעשות את זה?

לא מחליף את בחורית שלי בעד אף אחת אחרת....

האחרות לא מעניינות אותי ,שלישיה אני כבר חוויתי בעבר ,רק שלא עם אהובתי בחורית ...ולא קרה לי כלום... לא נטשתי אף אחת ,והכל היה כייף ...רוצה לחוות את זה איתה !!!

nerissa

New member
צודקת!!!!

זה שינה לי א כל החיים!
אני נהנית משלושת העולמות.. ואני אפילו לא גרושה (כופרת שכמותי..)
אני Cסקסואלית (נו.. אתם יודעים.. אסקסואלית, ביסקסואלית, Cסקסואלית.. זה לא שיש כאן רמז או משהו!!!) לא רק שזה לא פגע בנישואים שלי או בזוגיות - זה דווקא מעשיר אותה
שובבית - לכי על זה ועשי חייםםםםם

חץ ו קשת

New member
התנסות מול המראה

קודם "הפשילי" שרוולים והתסני מול המראה עם תוסף של קרם גוף את כבר תביני אך זה יהיה מול האחת בכל מקרה התנסות מינית בן שתיי נשים נתונה לסלחנות הן מצד הגברים והן מצד הנשים מה שאי אפשר להגיד על התנסות גברית אני בכל זאת נותן לך את ברכת הדרך

Cגלית

New member
ברוך הבא חץ ../images/Emo48.gif

למה הקרם גוף? ומדוע התנסות גברית לא מתקבלת?

TORMAS

New member
בתור אחד שיצא עם דו מינית, את הולכת ממש להנות

חשוב ראש פתוח, מקלחת טובה לפני והרבה יין enjoy (-:

למעלה