החלטתי!!!

א פרח

New member
כולי אוזן

גם אם אינני נראית כך <א.ש. המישקפיים על קצה האף, קצה העט בין השפתיים וכולי מרוכזת במוצא פיו של זיק
>

אוי תוקע, אל תהיה כזה קשה../images/Emo4.gif

בעצם תהיה
(ושלא יהיה לך איך לפרוק, עונש) מה, אני פה לא מאתמול, וחשבתי קצת להעזר פה בחברי הפורום... בעייתי? אז מה אם זה לא הפורום הנכון... אולי תפנה אותי לפורום הנכון? וחוץ מזה שאתה לא אדום ואם הכחולה שם למעלה (C) קיבלה את השאלה למה אתה לא יכול? ועוד שאלה... ניסית עם 2 בחורות? איך זה היה? זרמתם? או שהיה ניתוק שם? או ש... או ש.... או ש... (בחייאת תהיה קצת עאלא-כייפאק) (פאק)

אוי בחורית, אל תהיי כזו קשה../images/Emo4.gif

מה עם קצת הומור ? כן - ניסיתי. אחת מהן קמה ועזבה באמצע. היה לה קשה מסיבות רגשיות.

לצורך ההמשך ...רציתי לעדכן עובדה חדשה ../images/Emo36.gif

אני בן הזוג של בחורית שובבית ,ואכן החלטנו שאנחנו רוצים מישהי ש..... תהיה איתנו במיטה ,זו התנסות ראשונה שלה ...והיא בטח לא תכנס לזה בלעדי, עיקר העיניין שהבחורה שתצורף תהיה איתה ולאו דווקא איתי ...אישית אני רוצה לראות מישהי מענגת אותה מממ יש מתנדבת ? מממ

Cגלית

New member
../images/Emo2.gifתולעעעעעעעעע???

את מפתיעה אותי כל פעם מחדש טוב יותר,חזק יותר ו.. עמוק יותר !!! חכי חכי לסופ"ש

עינוגית

New member
שיהיה לך בהצלחה ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שאת צריכה לדעת מה עושים - תזרמי עם מה שיהיה. ממילא, כמו עם גברים, יהיה שונה מן הסתם עם כל אחת. זה לא שיש ספר הוראות... (לא, לא ניסיתי עדיין...אבל גם אני בדרך להגשים פנטזיה
)

MILLI1985

New member
בחורית שובבית יקרה

לעשות את זהב בחורה זה כול כך מיותר כי זה ישנה לך את כול חיים.פתאום תגלי דברים שלא הית אמורה להרגיש.

למעלה