החלטתי!!!

אבל

אבל אבלל אבללל אבל הוא שם בשבילי... ותומך ורוצה בשבילי רק טוב, אז למה הוא מיותר? ואם הוא פתוח? ואיתו אני מרגישה הכי חופשיה שאפשר... את בטוחה שהוא מיותר?

בת עולם

New member
אני גיליתי דבר אחד

שאוהבת יותר אחד על אחת/אחת על אחת שלישיה זה כבר המון ולא לעניין אני הייתי עם מישהי פעם וידיד שלה היה שם, המסכן לא קיבל הרבה יחס, והכל בגלל המשיכה והכימיה המדהימה שהייתה ביני לבינה זה לא אומר שהוא שם לב לזה...גברים את יודעת

מזל טוב../images/Emo13.gif

זה בהחלט מרגש - פעם ראשונה.. אני אצטרף לשאר הבנות כאן ואומר לך שקודם כל את ממש לא חייבת לעשות משהו שאת לא רוצה. או.קי יין יכול לעזור יחד עם זאת אם יש לך "שיחות" או חשש גדול יותר יין יכול גם לשתק.. את רוצה לצרף בחורה או שאת רוצה להתנסות עם בחורה? - זה שני דברים שונים לגמרי לצרף זה גימיקי, זה תבלין, זה מעניין, זה כיפי, אפשר לצאת מהסיטואציה די מהר אם לא מרגישים בנוח כי יש את הפרטנר. להתנסות עם אישה כפעם ראשונה זאת חוויה אחרת הייתי ממליצה לך להתנסות עם מישהי שאת מרגישה איתה נוח (בכימיה בינכן) כי זה יכול להיות מביך בהתחלה. מומלץ שהיא גם תיראה טוב ,כן?? (בעינייך) אה ועוד משהו.. שלא יטרידו אותך שיחות כמו "וואי, מה אני יעשה? אין לי ניסיון בלה.. בלה.." - תהיי!! תרגישי אותך.. וכמובן לא לשכוח לספר לנו... תהני -זה בהחלט מרגש

מממ תודה לחיש../images/Emo9.gif

אז זהו, הינה עזרת לי להבהיר יותר את הנקודה מממ אני רוצה לצרף לא להתנסות לבד, כי לבד אין לי אומץ
אני סטרייטית לחלוטין ו...בא לי לנסות נו, לראות איך זה מרגיש... אולי אחרי זה אתחיל לעשות את זה לבד, אי אפשר לדעת.. מממ אולי זה יעשה לי ממש טוב ואז ארצה להתנסות לבד עם מישהי... ואני מדגישה שוב זה משהו שאני כן רוצה לעשות, אף אחד לא יכריח אותי או ינסה לשכנע אותי לעשות משהו שאני לא רוצה בו!!!
<עוד סימן קריאה לא יזיק חח

אם את רוצה לצרף אז מה הבעיה

הפרטנר שלך בעניין? (שאלה מיותרת א??) תבחרו לכם ערב שובב במיוחד תתלבשו סקסי תצאו לאיזה בר תלאביבי טיפוסי כמה דרינקים תפלרטטו בנועם לעבר מישהי שתעשה את זה לשנכם ומשם תמשיכו מחוייכים. תיצרי את זה כחוויה משותפת איתו אם זה ככה (שוב.. זה אחרת מלהיות עם מישהי לבד..) תהנו

זהו, החלטתי גם....

לאחר לבטים רבים, חששות, תהיות, תשוקות חבויות ופנטזיות רטובות, החלטתי לקפוץ למים והחלטתי.... לצרף אישה למיטה שלי... והשאלה, איך עושים את זה? מה אומרים? האם למישהו כאן יש ניסיון בנושא? אוףף..זה מלחיץ אותי ראבק... המים קרים, חמים, פושרים? פליז, תעזרו לי כאן... זדיינו..:)

bemylady

New member
לפני שנלך להזדיין...

זה נראה לך לעניין לצחוק על הלבטים של מישהי שמעיזה לשתף כאן בעניין כל כך חשוב עבורה? אולי זה לא ענייני,ואולי זו בדיחה פרטית שלך,אבל לטעמי זה לא היה במקום. המשך ערב קסום.

../images/Emo24.gif

תודה... למרות ש... לא לקחתי אותו כל כך קשה....וזה לא המקום לחיכוכים ועניינים.... ממממ תודה בכל מקרה

למעלה