החלטתי!!!

adi 777

New member
את צריכה לקחת בחשבון רק דבר אחד (1)

אם תהני מזה..ורוב הסיכויים שכן! זה יכול לפגוע לך בזוגיות הנוכחית. יש משפט שאומר once you go black you cant go back! זה כרטיס לכיוון אחד.זה תקף גם לאותו צד. בהצלחה בהמשך..

אחת...

מממ בתור אחת שהתנסתה... אני צריכה גם להימשך אליה או לפחות להרגיש נוח בנוכחותה, נכון? (כל כך הרבה שאלות חח) בכל מקרה עדיין בחיפושים אחרי אותה אחת.. מקווה לא להתייאש ולרדת מהעניין

../images/Emo9.gif לולה

מממ אקח את העניין לאט לאט, אף אחד לא רודף אחרי... אתן לזה לזרום ונראה איך ילך ואיך ארגיש אני לא יודעת לשלוט במצב כי לא הייתי במצב כזה אז... בטח אתן ל"מומחים" לעשות את שלהם חח

adi 777

New member
אני אוסיף ואומר שחברה טובה שלי

התגרשה מבעלה לאחר שהייתה עם אישה. והמצחיק הוא, זה שהוא ביקש והיא לא הייתה בעיניין בכלל. עשו שלישיה ,מהשלישיה נשארו שתיים והדרך לרבנות הייתה קצרה. אם זה משהו שאת ממש חייבת לנסות אז go for it! אם יש לך זוגיות טובה עם החבר אז תוותרי על הפנטזיה.

../images/Emo178.gifהחלטתי!!!

אני רוצה לנסות עם עוד בחורה.. אבל שיהיה שם גבר ברקע ליתר ביטחון (הגבר קיים) אבל מישהי שהיתה שם כבר ויודעת מה עושים... כי בכל זאת זו פעם ראשונה שלי... ואני לא יודעת איך אגיב מממ... זה הפורום הנכון?

חשבת על זה שאולי היא ממשת את מי שהיא ובעצם

זה שהיא התחתנה עם אותו בחור זאת היתה הפנטזיה?? חתונה, בעל, ילדים 2 כלבים בגינה וגג רעפים?? אם הכל אפשרי - והרי הכל אפשרי אז יש הרבה דברים מחוץ למסגרת והתבניות צריך להעיז ולראות...

../images/Emo45.gifלחיש

מממ (אוהבתותך)
להעיז ולהרגיש ולראות ולנסות ו......עוד הרבה דברים... כי חיים רק פעם אחת

Cגלית

New member
מברוק../images/Emo13.gif

את צרירה לחשוב מה את אוהבת, מה מפנטזת, מה בא לך שיהיה ולפי החשקים תזרמי. תבואי לספר איך היה < אני כבר במתח>

את האמת...

קצת מפחידה אותי הסיטואציה, ואם לא אוהב את ההרגשה? ואם לא יהיה לי נעים? ואם ואם ואם... ואם... מה עושים? ואת אל תוציאי לי לשון, הנושא רציני ביותר
(רעה)
תעזרי לי כאן חח

Cגלית

New member
אל תעשי מה שלא נעים לך !!!

אם את מרגישה לחץ וזה חוסם אותך ואת הרצון שלך, קצת יין אולי יעזור לשחרר. אבל אם את מחליטה לנסות משהו שאת לא מעוניינת בו, אל תכנסי לזה בכלל. עוד לשון שולחת אליך

לא לא...

זה לא משהו שאני לא מעוניינת בו!!!! עובדה שאני כן.. אם החלטתי לכתוב פה את זה חח אני רק קצת חוששת זה הכל... אז את אומרת יין יעשה את העבודה... ממממ או כל משקה אחר כמו... בירה או שתיים או עשרה... השאלה היא איפה אני מוצאת את אותה בחורה שתסכים לזה? ואיך עושים את זה? ושתהיה נקיה ולא מממ "יו קנאו"... ואיך מתחילים עם זה בכלל... איך אני יכולה לדעת שהיא יודעת מה היא עושה.. ואיך ואיך ואיך
ודיי עם הלשון!!!! זה נושא רציני נווווווווווווווווו

Cגלית

New member
../images/Emo3.gif

מה שחשוב זה למצוא מי שתמצא חן בעינך, תרגישי משיכה אליה, שתהייה כימיה
איפה למצוא אותה, איני יודעת. אבל מאמינה שהכל יכול לזרום עם קלילות וצחוק וזרימה נכונה.

../images/Emo3.gifאז מה???

לחכות כאילו? שהיא תגיע? ואם היא לא תגיע? איך יוצרים כימיה עם בחורה?? מה לשאול? ואם היא לא בקטע? ואיך אדע שהיא כן? מה להגיד? עם גברים ברחוב אני לא מתחילה את חושבת שאני מסוגלת להתחיל עם בחורה?
או שאני צריכה פשוט להתמסטל ולראות מישהי ולגשת אליה ולהגיד לה... (מה להגיד?) נו C תעזרי לי פה נוווווווווו יש לך את זה

Cגלית

New member
חח

יש לי את זה? אני עדין לא הייתי בשלישיה
אבל אני הייתי בודקת, פה או באתרים מתאימים או אם הייתי פוגשת מישהי שהייתה המדליקה אותי, או חברה שיכולה לזרום או שבן זוגך יביא מישהי.. השלב השני, הוא הקשה יותר אצלך, <אם אני לא טועה> ה"מה לעשות ואיך" ופה לדעתי קצת ליטופים קצת יין את ובן זוגך תתחילו להתחמם ותזמינו אותה. למה שלא תזמיני את בן זוגך אלינו, אולי תצליחו למצוא חן בעיני מישהי מכאן. נ.ב

למעלה